Hun slugte sperm til hun brækkede sig

SPAR MANGE PENGE

Placerede min velsmurte pik lige ud for hendes anus, med begge mine hænder på hendes ryg i tilfælde af, at hun prøvede at komme væk. Med et trykkede jeg dyret i bund…

SEX I DAG?

Det er nu nogle måneder siden, men jeg vil nu prøve at beskrive, hvad der skete. Jeg vil starte med at sige, at jeg er en lykkelig gift mand med to dejlige døtre på henholdsvis 9 og 7. Bor i et lille hus med have og har en bil og en hund, som måske de fleste danskere. 
Min kone var lige startet på natarbejde og det kom ikke lige til at hænge sammen med mit arbejde i forsvaret på grund af vagter og øvelser, som jeg somme tider havde. Vi besluttede os at anskaffe en barnepige fra vores nabolag, så vi var sikret, hvis det skulle gå galt med vores arbejde.
Inden for en uge havde vi fundet en 16 årige pige, som var villig til at se efter børnene. Det skal siges, at der ikke var noget pasning, idet min kone tog af sted om aftenen ca. .21.30 og at børnene på det tidspunkt allerede sov, så det var kun, hvis de vågnede, at de havde en, der var der. 
Det var en onsdag omkring fem tiden, jeg var næsten lige kommet ind af døren efter arbejde, da det ringede på døren. 
Jeg gik ud til døren og åbnede den, og ude foran døren stod en ung pige i stramme cowboy bukser og t-shirt.
Man kun ane de små strittende bryster under blusen. Hun kiggede noget forskrækket på mig og præsenterede sig så som Julie, den som skulle passe på børnene. Jeg bød hende inden for og præsenterede mig så som faderen af de børn, 
hun nu skulle passe. I det samme kom min kone og sagde: ”Nej er hun allerede kommet”.
Jeg så noget forbløffet på min kone og sagde ”allerede”. Ja sagde min kone, ”da du nu tager på øvelse i morgen,
ville jeg lige vise Julie, hvor alle ting de står, så hun er klar over det. Jeg nikkede bare og sagde: ”Jeg går i bad”.
”Ja, ja” kom der bare fra min kone.
Jeg gik ind i badeværelset og smed uniformen og det hele, og gik så i bad, i badet kunne jeg ikke undgå at tænke på Julie og hendes små strittende bryster, og jeg fik hurtigt jern på. Efter 30 min. tænkte jeg, at det vel nu var på tide at komme ud og få noget at spise. Jeg trådte ud af bruseren og var ved at tørre mig, da det bankede på døren.
”Hvem er det? Spurgte jeg. ”Det er mig kom det fra den anden side af døren, det var min kone. Jeg gik hen til døren og låste op, hun kom ind og låste efter sig igen. Hvad så, fik du vist hende det hele spurgte jeg. Ja det gjorde jeg, 
jeg viste hende også, at hun kan bruge computeren, hvis hun skulle få lyst til det, hun virker meget sød eller syntes du ikke.
Jo, jo men hun er meget ung ikke. Jo men det gør ikke spor, hun har selv søskende og ved, hvordan man skal håndtere mindre børn. 
Fint nok sagde jeg og fortsatte så at tørre min krop, konen sad på wc brættet og betragtede mig. Skal jeg sutte dit lem,
kom der pludselig fra hende. Hvad skulle jeg sige? Inden jeg nåede at svare, var mit lem allerede på vej ned i halsen på min kone.
Uh hvor var det skønt, hun kiggede op, og jeg kunne se hun nød det lige så meget som jeg gjorde. 
Jeg kunne se, hvordan hun suttede på mit lem. Mens hun suttede på mit lem, havde hun sine fingre på min balder, men ikke nok med det, så tog hun en finger og kredsede om min anus. Jeg følte, at min pik skulle sprænges og fandt hurtigt ud af, at min anus var en meget erogen zone. 
Jeg tog hende i hårene og trykkede den så langt jeg kunne ned i halsen på hende, hun var ved at brække sig, og trak hovedet tilbage, men jeg holdt bare fast, så hun ikke kunne spytte mit lem ud af munden. Sut den, sagde jeg og så surt på hende. 
Du ville sutte min pik, og nu skal du få lov til at sutte som aldrig før. 
Jeg holdt om hendes hoved og kneppede hendes mund nu som om det var en fisse. Jeg kørte den i bund hver eneste gang, og man kunne høre det. Hver gang den gik i bund i hendes hals, kom der en gurglende lyd fra hendes hals, som om hun skulle brække sig, men nu ville jeg have en rigtig fisse. Jeg trak min pik ud af munden på hende og befalede hende til at smide tøjet, så jeg kunne kneppe hende. Uden et ord smed hun tøjet foran mig. 
Jeg satte mig ned på wc brættet med min stive pik og sagde så, at hun skulle ride på mig nu. Hun kravlede op på mig og satte sig stille ned. 
Jeg tog rundt om hendes hofter og pressede hende ned, så den røg i bund med første smæk. Ah kom der fra hende. 
Hold din kæft røg det ud af mig. Med et godt greb om hendes hofter løftede jeg hende op, for så at lade min pik stryge i bund igen.
Ah ja du kan lide det. Sig det, jeg vil høre at du kan lide, når jeg tager dig rigtig hårdt. Sig det, ja min skat, jeg kan lide det, når du rigtigt gennem knepper mig og udnytter mig. Ah og igen røg den helt i bund. Mens jeg kneppede hende som besat, kunne jeg se hendes dejlige store bryster, der hoppede op og ned. Jeg kunne ikke stå for hendes fyldige bryster og tog en i munden og sugede på hendes brystvorte, så den blev hård og stiv. Jeg fik nu luret en finger om bag hende, som jeg nu borede op i hendes stjerne.
Nej, det må du ikke, please. Uden at tøve forsatte jeg med at kneppe hende, mens jeg kneppede hende i røven med en finger. Jeg fjernede min finger og førte den op til hendes mund, hvor hun ivrigt startede med at sutte på den uden at vide, hvad hun egentlig suttede på. 
Efter lidt førte jeg endnu en finger op til munden, som hun også tog imod med stor glæde. Nu havde jeg to dejlige fingre som var indsmurt i spyt klar til hendes røv. Langsomt pressede jeg nu min finger op i hendes røv igen, denne gang var det lidt lettere og hun brokkede sig ikke over det, men da hun mærkede finger to på vej, ville hun ikke mere. Nej skat, ikke flere fingre. Jo, jo sagde jeg bare, og pressede på. 
Av kom det fra hende, men hjalp ikke. Finger to røg også op i hende. Nu kneppede jeg hende samt havde to fingre oppe i hende. 
Ah, kom der fra hende. Du fylder mig helt ud. Hun røg rundt på min pik og jeg kunne mærke på hende, at det ikke ville tage lang tid inden hun ville få sin orgasme. 
Jeg skubbede hende af min pik og sagde, at hun skulle lægge sig på alle fires så jeg kunne tage hende i bagfra. Hun lagde sig ned og var klar til at blive taget bagfra. Jeg kravlede ned bag hende og placerede min pik lige ud foran hendes fisse. Med et godt greb igen om hendes hofter vidste jeg, at jeg nu kunne banke den i bund med lidt mere kraft end før, og det gjorde jeg så. Ah fuck. Mens hun lå der og knyttede sine hænder og fik noget pik, kunne jeg nu høre børnene ude foran badeværelsesdøren. Mor kommer du snart ??, kom der fra ungerne. Ja jeg kommer om 5 min. sagde hun. 
Jeg kunne høre, hvordan de så listede ind i stuen igen. Jeg kneppede hende nu som besat, hun hylede og skreg åh ja, knep mig skat, knep mig hårdt. 
Jeg vil mærke din dejlige store pik i mig. Jeg tænkte ved mig selv, at nu skulle hun få sin livs omgang.
Fra der hvor jeg stod, kunne jeg se en dåse vaseline på hylden, som jeg lige kunne nå. 
Jeg åbnede dåsen og tog en stor klat, som jeg smurte rundt om hendes stjerne igen og lod nu mine to fingre ryge op i hende igen. Ja råbte hun. Det er skønt. 
Jeg havde stadig noget af vaselinen liggende i håndfladen, som jeg havde tænkt mig at bruge på hende. Du vil have pik. Nu skal du få pik. Jeg trak min pik ud af hende og fik den smurt godt ind i vaseline. 
Jeg rejste mig op og placerede min velsmurte pik lige ud for hendes anus, placerede begge mine hænder på hendes ryg i tilfælde af, at hun prøvede at komme væk. Med et trykkede jeg dyret i bund. Ah kom der fra hende. Jeg pulede nu hendes røv, som jeg havde pulet hendes fisse med lange seje træk. Det tog ikke 30 sekunder for hende, for så at skrige sin orgasme ud i badeværelset, ah fuck jeg kommer nu. 
Som en klud faldt hun sammen og lå og rystede på gulvet efter hendes mega orgasme. Min pik var smuttet ud, idet hun faldt sammen. 
Jeg tog det håndklæde, jeg lige havde tørret mig med, og tørrede min pik af for det meste af vaselinen, der var på, 
kravlede op til min kones ansigt og pressede den i hendes mund. Sut den nu. Som en maskine begyndte hun at sutte på den, som om hun ikke havde gjort andet i hele hendes liv. Jeg kunne mærke mine kugler startede med at trække sig sammen og en stille rislen fra ryggen og ned til min pik. Nu skulle hun sgu sluge. Jeg tog fat om hendes hoved og pressede min pik ned i halsen på hende. 
I samme sekund kunne jeg mærke min pik blive større og fyrede min første ladning sperm ned i halsen på hende, 
og endnu en ladning blev skudt ned i halsen på hende. Hun prøvede at komme væk, men jeg holdt godt fast om hendes hoved, mens jeg fyrede resten af.
Da min udløsning ebbede ud, rev min kone sig løs og brækkede sig lige foran benene på mig. Jeg rejste mig op og sagde, at hun skulle huske at gøre rent efter sig inden hun kom ud. Jeg tog et hurtigt bad og fik tøj på og gik ud til børnene. Inden jeg gik helt ud, kiggede jeg på min kone, som stadig lå på gulvet. Hun fangede mit blik, smilte og sagde: Gud det var dejligt, jeg elsker dig. Jeg smilte til hende og lukkede døren efter mig.

porno med danske piger