Jeg lurer i skabet, mens kæresten har sex med fremmede mænd

Jeg lurer i skabet, mens kæresten har sex med fremmede mænd

ser konen få pik fra klædeskabetSer i det skjulte min kæreste blive råkneppet!

De fleste par har mange fantasier omkring ting, de godt kunne tænke sig at prøve, enten alene eller sammen med deres partner, men det er desværre de færreste, der nogensinde følger op på det.

Pars frække cuckold/hanrej leg

Når 39-årige Anne virkelig vil hygge sig med sin 46-årige kæreste, finder de mænd på frække datingsider, som hun så mødes på date med, Så hiver hun mændene med hjem, mens kæresten gemmer sig i klædeskabet og lurer på Anne, der knalder de fremmede mænd, vel og mærke uden, at mændene ved de er med i en cuckold leg.

I podcasten Strictly Anonymous fortæller Anne, at hun sender kæresten en sms, når hun og fremmede mand er på trapperne, så kæresten kan nå at gemme sig.

Fordi han nyder at se, lurer han gerne fra klædeskabet. Og fyren ved det ikke. Han har været i klædeskabet 8 gange. To af gangene har jeg givet ham håndjern og et penisbur på først. Fra skabet man man se lige hen på sengen, så vi lader døren stå på klem, og personen, som jeg har med, kan ikke se derind eller tro, at der er nogen.

SEX I DAG?

Når hun har knaldet fyren og sendt ham hjem, går parret til den og har endnu mere intens sex sammen.

Vi har mere og bedre sex end nogensinde og er også tættere på hinanden end nogen par jeg kender i vores omgangskreds. Det er lidt frustrerende, at man ikke kan snakke med nogen af sine venner om det her, for det er så fantastisk en oplevelse, at alle burde prøve det. Men mine veninder er supersnerpede, og jeg kan slet ikke forstå, at deres mænd gider være sammen med dem.

Noget af det fedeste og mest givende ved de her uforpligtende sexoplevelser er, at jeg kan slå hjernen fuldstændig fra. Ikke noget med hverdagens problemer, stress og jag.

Hør mere i podcasten Strictly Anonymous

Strictly Anonymous on Apple PodcastsBlandt de næsten 500 timelange samtaler med anonyme amerikanere om deres vilde sexlyster, kan man lytte til fortællinger om trekanter og orgier, om hotwifes og cuckolds, om swingere og gangbangs, om voyeurs og ekshibitionister, om pegging og upskirt fetichister.

via RedGIFs

porno med danske piger