Kvalitets-sex vigtigere end meget sex

Kvalitets-sex vigtigere end meget sex

Hellere få gange med god sex end en masse ligegyldig sex!

Sex fylder meget i vores liv, herunder vores fantasier og naturligvis parforhold. Adskillige gange i løbet af dagen tænker vi på sex – og mange mænd og kvinder er af den opfattelse, at sex forgår her, der og alle vegne – hvor især alle andre end en selv dyrker det. Vi er bange for at være unormale og falde udenfor, og derfor bliver sex ofte et negativt omdrejningspunkt i vores hverdag, så vel som i parforholdet.

Gør naboen det mere end os, hvad med vennerne og veninderne – og alle de andre? Vi har ofte den opfattelse, at alle andre har sex, hvis ikke hele tiden, så næsten hele tiden – og naturligvis vild og frådende sex. Langt de fleste kan dog ånde lettet op. De fleste danskere har faktisk ikke specielt meget sex – i hvert fald ikke så meget som vi går rundt og tror.

SEX I DAG?

Gennemsnitlig har vi danskere sex 8 gange om måneden – mens eksempelvis grækere har sex 11 gange om måneden. Vi er altså ikke specielt ”usexet” men heller ikke helt i top. Bag tallet (8) gemmer sig dog også det faktum, at vi oftere har sex i 20erne end eksempelvis i 30erne, hvorfor gennemsnittet kan variere fra den ene aldersgruppe til den anden.

Sexologer og psykologer advarer dog mod at være fokuseret på antallet, for selv om sex (også) drejer sig om at tage et fysisk tryk, så er go sex en gang om ugen bedre end halvdårlig og stresset sex to eller tre gange om ugen. Også her gælder det, at kvalitet er bedre end kvantitet.

Det gode knald

Selv om et hurtigt spontant knald i forbifarten kan være ganske udmærket, så opfordrer sexologer os til, at se bort fra antallet og i stedet fokusere på kvaliteten af den sex vi dyrker, om det så er 1, 2, eller 3 gange pr uge. Selv om det lyder kedeligt i manges ører, så handler det nogle gange om at planlægge sig til god sex, altså at man har tid og rum til ”det gode knald” Det er langt vigtigere, end antallet af hyrdeture på lagnet.

Mange kvinder fortrækker onani 

Sex er blevet en stress-faktor – dette i et allerede stresset hverdagsliv, hvorfor opfordringen fra sexologer, måske er værd at notere sig. Således viser andre undersøgelser, at flere og flere kvinder ligefrem fortrækker at onanere, da det er uden forpligtelser om at give igen, mindre stressende og ofte også mere tilfredstillende. Den udvikling tjener naturligvis ingen, mindst af alt mænd, hvorfor flere og flere også slår på tromme for et sexliv, der ikke altid skal være en form for status-symbol på vores kærlighed og seksuelle formåen, men godt bare må være givende og hyggeligt – en gang eller to om ugen. Så bliver der måske også med tiden plads og overskud til de vilde ture på køkkengulvet eller i skoven, ihvertfald en gang i mellem. Giv din partner en lækker dildo i gave

porno med danske piger