Luderlegen

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Jeg tog fat om hende med begge hænder og gav hende et vådt og liderligt tungekys, hvorefter jeg sagde, jeg meget gerne vil kneppe hende…

Mette blev en aften sendt på gaden, hun skulle lege luder for mig. Hun bar kort stram nederdel med slids, sorte strømper med søm og et par meget højhælede sko. Under denne dejlige påklædning bar hun en rød blonde BH med bøjle og halve skåle, en strømpeholder som passer hertil, vampet makeup og som hun plejer ingen trusser. Der hvor vi aftalte at mødes, kom jeg i min bil for at samle hende op. Jeg steg ud af bilen, gik hen til hende, gav hende et kys og fulgte hende tilbage til min bil, hvor jeg åbnede bildøren og hjalp hende ind. Jeg gik rundt og satte mig ind bag rettet. Idet jeg startede, så jeg hendes i forvejen korte nederdel var gledet op så jeg kunne se et stykke af hendes bare lår og båndende fra hendes røde strømpeholder. Jeg lagde min hånd på hendes nylonbeklædte knæ og begynder at kærtegne lårene, samtidig med at jeg lod hånden glide videre op af hendes lår. Da min hånd nåede op på hendes nederdel, lod jeg fingrene glide ned mellem hendes lår. Hun spredte sine ben lidt og gled mere frem i sædet, således jeg lige i kanten af hendes nederdel kunne skimte hendes dejlige glatbarberede fisse. Jeg førte min hånd helt op til hendes fisse, hun spredte sine ben villigt. Hun spurgte frækt, om jeg syntes om hendes dejlige fisse. Jeg bekræftede og stak en finger op i hendes fisse og begyndte at fingerkneppe hende.

Da jeg fortsat sad og kørte, måtte jeg have øjnene på vejen og opdagede derfor pludselig, at hun var begyndt at knappe mine benklæder op. Inden jeg så mig om, havde hun fat om min stive pik, hun trak den fri af mine underbenklæder, hvorefter hun bukkede sig ned over mig og tog den i munden. For vi ikke skulle køre galt, måtte jeg stoppe hende, til jeg fandt et sted, vi kunne holde ind. Lige så snart jeg stoppede bilen, drejede hun rundt, så hun havde front mod mig, hun skrævede ind over gearstangen, trak sin nederdel helt op om livet, imens hun gled ned over gearstangen, spurgte hun frækt og kælent, om hun skulle bruge den eller om jeg vil kneppe hendes lille fisse.

Jeg tog fat om hende med begge hænder og gav hende et vådt og liderligt tungekys, hvorefter jeg sagde, jeg meget gerne vil kneppe hende. Jeg lagde ryglænet ned på hendes sæde og hun lå på alle fire og sagde kom. Jeg lagede mig på knæ på gulvet bag hende og strakte mit ansigt ind mellem hendes dejlige lår. Jeg begyndte at slikke og kysse hendes lår, stak min tunge ind i hendes fisse. Jeg slikkede og sugede hendes fisse længe og grundigt. Jeg forsatte ud på hendes balder, og til det bagerste hul, imens jeg lod min tunge cirkle rundt om hendes lille anus, stak jeg et par fingre op i hendes kusse og fingerkneppede hende lige til hun fik sin første orgasme. Så rejste jeg mig op og førte min pik hen til hendes fisse. Jeg stak kun lige pikhovedet ind, imens jeg fandt hendes bryster, som jeg kærtegnede let. Hun trykkede bagud mod mig for at få min pik helt i bund, samtidig med hun skreg "tag mig hårdt". Jeg tog fat om Mettes hofter og trykkede pikken i bund i hendes fisse. Jeg kneppede hende vildt og voldsomt, til jeg sprøjtede min varme sperm op i hende. Vi sank sammen på sædet og lå stille kyssede og kærtegnede hinanden.

Efter vi havde sundet os et stykke tid, begyndte hun at kærtegne min pik for at få den stiv igen. Da hun mærkede, den var ved at blive stiv, bøjede hun sig ned og tog den i munden. Jeg opdagede en mand som stod og spillede pik til vores show. Han sprøjtede sit sperm op ad vinduet. Åhhhhhhhhhhhhh, nu kommer jeg, Mette har nemlig suttet pik på mig, da jeg skrev dette brev.

SKRIV HVAD DU MENER!