Mælk del.3

SPAR MANGE PENGE

Så tager du tøjet på, sagde Herskeren, og den unge fyr fandt en lillebitte g-streng frem fra tasken. Han tog den på, men den kunne jo slet ikke skjule hans strittende pik…

Om morgenen vågnede jeg svedig og udmattet med slim hængende ud mellem mine store skamlæber og en stor mælkesø på lagenet.  Aaahhh , hvor jeg glædede mig til hvad dagen ville bringe.

Om eftermiddagen den næste dag ankom Herskeren med sin elsker.  Herskeren var omkring 40,  stor og meget muskuløs. Han havde stramme bukser på, som tydeligt afslørede, at hans kønsorgan var gigantisk. Med sig havde han sin lille ven.  Det var hans diametrale modsætning. Lille splejset fyr, som så ud til at være meget yngre  end Herskeren.  Så snart de var kommet indenfor, kastede Herskeren en taske hen til den lille. "Hvad venter du på ?", sagde han hårdt. "Se så at få skiftet tøj".  Den lille krøb ydmygt hen og slikkede uden på sin Herres buksegylp som en lille ydmyg hundehvalp, tog tasken og sagde: "Undskyld Herre, jeg skal nok skynde mig, så du bliver tilfreds med mig".  Så stillede han sig op midt på gulvet og smed alt sit tøj uden hæmninger.  Han var slank på en ungpigeagtig måde – bleg i huden – og næsten ingen kropsbehåring. Hans lille pik strittede allerede lige frem – det så så sødt ud.

SEX I DAG?

Jeg må indrømme, at synet og stemningen påvirkede mig meget, så jeg stod og gloede hæmningsløst på ham med tungen ude mellem læberne,  mens jeg mærkede at mælken trængte sig på i mit store yver.  Herskeren vendte sig mod mig og sagde:  "Hvad glor du på din fede so ? Du skal jo være min slaveso og hjælpe med til at opdrage min unge ven her.  Se så at komme af tøjet og vis din store krop frem".  Aahh, jeg kunne mærke hvor meget jeg tændte på at blive behandlet ydmygende, så jeg tog mit tøj af og stillede mig på gulvet ved siden af den lille. Jeg trak vejret hurtigt mens mit store yver gyngede op og ned og mælken dryppede ud fra mine vorter.

Det var tydeligt, at den lille slet ikke var interesseret i mig. Hans hundeøjne hang kun ved hans Herre, som  han stumt tryglede om opmærksomhed. Herren kom hen til ham og stak sin hånd bagfra ind mellem hans lår og tog fat i hans glatte pung, som han klemte lidt. Det fik kun den strittende pik til at rejse sig endnu mere.  "Så tager du tøjet på",  sagde Herskeren bare, og den unge fyr fandt en lillebitte g-streng frem fra tasken.  Han tog den på, men den kunne jo slet ikke skjule hans strittende pik.  Så tog han en lille lyserød nederdel på, som kun skjulte hans balder halvt, og til sidst en tynd top og et par netstrømper.

Herskerne ragede uhæmmet oppe under den lilles nederdel. "Aaahhh sikken en lille fræk ludertøs, jeg har fået mig her", sagde han, og skubbede ham over til mig. "Så er det din tur, so. Tøm dine fede patter ud over vores lille tøs her."  Som befalet stillede jeg mig foran den lille, og begyndte at malke på mine patter. Jeg sprøjtede ham overalt på hans lille spinkle krop – i håret og ansigtet  og på den tynde top. Jeg løftede op i hans nederdel og sprøjtede mælken direkte ud på den lille g-streng og gjorde den våd, så man tydeligt kunne se den strittende pik inden under.

Nu ville Herskeren ydmyge sin elsker totalt, og befalede ham at begynde at amme af mine store patter.  "Min lille tøs skal have sin mælk", gryntede han liderligt. Den lille så ulykkeligt på ham, og hans lille strittepik faldt ynkeligt sammen, men Herskeren var ubøjelig.  Jeg satte mig i sofaen i ammestilling, og den lille krøb op og lagde sig på mit skød, rødmende af skam.  Mine tunge mælkepatter vældede ud over hans lille ansigt, og jeg tog under hans hoved og lagde ham til min fede vorte.   Herskeren havde taget sit gigantiske organ frem, og gned nu hæmningsløst på det, mens den lille affandt sig med sin skæbne, tog min vorte i munden og begyndte at malke på mig – mens han slubrede varm mælk i sig.

"Sådan ja", gryntede han liderligt. "Lad min lille tøs patte dit yver." Han onanerede sig selv voldsomt og stillede sig ved den lilles små balder. "Hjælp mig ind", kommanderede han, og jeg skilte med min frie hånd den lilles balder – og stak min finger op i hans anus for at forberede ham til voldtægten.  Herskeren pressede sin tykke kødfulde pik direkte op gennem ringmusklen , så den lille stønnede af smerte og overraskelse, men hurtigt kunne jeg mære hans liderlighed stige.  Herskeren voldtog ham, mens hans lille pik igen strittede liderligt og ramte mit maveskind. Herskeren tog med sine stærke hænder om den lilles krop og kneppede ham uhæmmet – og det varede ikke længe, før han sprøjtede sin spermbeholdning direkte op i den lilles tarm.

"AAhhhh  min lille suttetøs", stønnede han og løftede den lilles ansigt op og tungekyssede ham.  "Du skal da også have noget ud af det mit lille tøsebarn, stik din lille tøsepik ind i soens mund"  Den lille så igen ulykkelig ud, og hans tøsepik slappede af, men han måtte parere ordre og stak den ind i min store varme mund.  "Nu skal du patte på min tøs, ligesom hun har pattet på dig", stønnede Herskeren. Jeg lod min varme tunge smyge sig om den lille pik og de glatte kugler og mens jeg smaskede på ham, fik jeg gjort ham stiv igen, og det varede ikke længe, før han måtte overgive sig – og sprøjte sin salte ladning ind i min  slubrende mund, mens hans tarm stadig var udspilet af Herskerens pik.

Sådan lå vi lidt – de to mænd havde begge pikken begravet i et varmt hul. Så bøjede Herskeren sig frem og hviskede noget i den lilles øre. Han nikkede lydigt og åbnede op for sin blære så han kunne tisse mig direkte ned i halsen. Jeg slubrede lydigt det varme tis i mig sammen med hans sperm. AAAAhhhh hvor følte jeg mig som en rigtig slaveso nu. Mia og Michelle kunne være rigtig stolte af mig, og jeg begyndte allerede på dette tidspunkt at glæde mig til, hvilke nye ydmygelser de havde fundet på til mig.

porno med danske piger