Miljøvenligt og bæredygtigt sexlegetøj til de kvalitetsbeviste

Miljøvenligt og bæredygtigt sexlegetøj til de kvalitetsbeviste

Sustain – et klimavenligt valg!

Sustain by Private Play er et mærke, hvor bæredygtighed er sat i fokus samtidig med at give dig sexlegetøj i høj kvalitet og lækkert design. Produkterne fra dette mærke er fremstillet af materialer af høj kvalitet, og så er de designet til at være langtidsholdbare, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Idéen bag Sustain var at skabe et miljøvenligt mærke, hvor produkterne kun kom med dét, du skulle bruge. Det betyder, at når du køber sexlegetøj fra dette mærke, så er al unødig emballage sparet væk.

Du vil kun modtage dit produkt, et ladestik og en fin opbevaringspose, som gør det nemt for dig at opbevare dit legetøj sikkert efter brug. Du skal derfor ikke bøvle med unødig plastik eller pap bagefter, som du alligevel ikke kommer til at bruge, når sexlegetøjet er pakket ud og ligger i din natskuffe.

Hvorfor vælge Sustain sexlegetøj?

Sustain er derfor et ideelt mærke til ham eller hende, der gerne vil have en bæredygtig og positiv seksuel oplevelse. Produkterne er desuden også ergonomisk designet til at give maksimal nydelse og er også sikre og allergivenlige. Du køber derfor sexlegetøj med ansvarlighed uden at gå på kompromis med kvalitet og lækkert design. Det er et absolut win! 

Genopladeligt og vandtæt

En skøn funktion du får, når du køber sexlegetøj fra Sustain, er, at dit sexlegetøj oftest vil være genopladeligt. Det betyder, at brugeren undgår at skulle købe og skifte batterier, og at sexlegetøjet altid vil have en tilstrækkelig strømforsyning, så du kan få en kraftfuld og langvarig vibration. Genopladeligt sexlegetøj betragtes også som mere miljøvenligt end engangs-batteridrevet sexlegetøj, fordi det kan genanvendes mange gange og dermed reducere mængden af affald. Genopladeligt sexlegetøj kan også have længere levetid, da det ikke behøver at blive smidt væk, når batterierne er døde.

Mange af Sustains produkter er desuden lavet til, at du kan nyde dem ude i badet eller under bruseren, da de er vandtætte. Du får derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i dine seksuelle lyster både i soveværelset og på badeværelset. Du kan se, om dit sexlegetøj fra Sustain er 100% vandtæt ved at klikke på “information” under det ønskede produkts side.

SE SUSTAIN UDVALGET HER

kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg, når du skal købe sexlegetøj, der bare leverer varen hver gang!

Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket. Du vil med garanti ikke fortryde det.

porno med danske piger