Min frække kusine

SPAR MANGE PENGE

Hun var ked af det. Jeg krammede selvfølgelig igen, men kunne så lige pludselig mærke hendes hånd i mine bukser. Hun gik i knæ og åbnede mine bukser…

Denne novelle handler om min lækre kusine på 17 år Gitte og mig på 26.

"D. 18/9-2006 fyldte min morfar 90 år og det blev fejret med en kæmpe familiefest. Bla var min kusine Gitte på 17 år med, det er ikke så tit jeg ser hende, da hun bor ca 300 km væk fra mig. Nå men vi ankom til festen og jeg skulle sidde lige overfor Gitte. Vi snakkede frem og tilbage og fik udvekslet mobilnumre.

SEX I DAG?

Så gik jeg fra bordet, jeg skulle lige ud & ryge engang, da min mobil bippede… Det var Gitte.. Hun spurgte hvor jeg var henne. Hun kom ud til mig og vi gik op bagved forsamlingshuset og hun krammede mig. Hun var ked af det. Jeg krammede selvfølgelig igen, men kunne så lige pludselig mærke hendes hånd i mine bukser. Hun gik i knæ og åbnede mine bukser og min pik stod lige ud i fjæset på hende. "Mmm, den ser indbydende ud fætter." Inden jeg nåede at svare, havde hun den i kæften og helt til roden. Og hun legede med mit pikhoved og suttede suverænt pik. Vi fortrak ind i nogle buske, hvor hun lagde sig ned og træk nederdelen op. Helt glat mis som bare var klar til min store stive pik. Hun tryglede "KNEP MIG FÆTTER" og jeg makkede ret. Jeg kneppede hende hårdt og brutalt. Jeg fik vendt hende rundt, så hun nu stod på alle 4. Og så fik hun ellers pik i doggystyle. Til sidst kunne jeg ikke holde min sperm tilbage og sprøjtede en kæmpeladning op i hendes fisse, fuck vi begge nød det.

Hun vendte sig rundt og tog min pik i kæften og slikkede den ren.

Så skulle jeg til at rejse mig, men næh nej. Hun ville have mere, for som hun sagde "Der er 300 km mellem os, hvornår får jeg din dejlige pik igen"

Så hun skubbede mig omkuld på jorden og placerede min stive pik med spidsen i hendes røvhul og så gled hun langsomt ned over den. Og hun nød det…

Da hun havde fået pik i sit stramme røvhul, fik vi tøj på og gik ind igen.

3 måneder senere ringede hun til mig og fortalte at hun var gravid med mit barn. Så nu har jeg et barn med min gudeskønne kusine Gitte på 18 år.

 

porno med danske piger