Møde i Vestskoven

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Jeg sagde hej og spurgte om de søgte efter noget. Ja dig sagde kvinden. Hun havde løs bluse over brysterne og en løst nederdel…

Det var en lun sommerdag og jeg havde lidt tid til overs. Eller rettere sagt jeg ville ind i skoven og se om der evt. Var noget frækt at se på.. Det kunne der godt være på det tidspunkt af dagen, da området blev brugt at elskende par til små hyrdetimer. De fleste par var sikkert ikke gifte for de kom altid i 2 biler.

På vej ind på parkeringspladsen blev jeg mødt af en modkørende bil med et par i .

Det var i brøkdele af et sekund øjenkontakt men de kørte videre og jeg kørte ind. Jeg sted ud af bilen og kiggede mig omkring. Der var desværre ikke andre, men jeg kunne se at den udkørende bil holdt udenfor. Jeg gik ind på en sti der fører ind i skoven. På begge sider er der små grantræer. Denne sti kunne ses fra bilen med parret der steg ud og kom ned at stien. Det var et ældre par og hun gik lidt foran manden. Jeg slentrede meget langsom og så mig forsigtigt over skulderen. De fulgte efter. Hvad var det her.

Lidt nede af stien drejede jeg ind mellem grantræerne. Gik lidt og stoppede op. De fulgte efter og kom hen til mig.

Jeg sagde hej og spurgte om de søgte efter noget. Ja dig sagde kvinden. Hun havde løs bluse over brysterne og en løst nederdel Manden var i overall. Begge vel omkring 50-60 år.

Det var ligesom at det at jeg var gået ind i skoven osv. var tegn på at, der skulle ske noget.

Hun kom tættere på og tog om mig, med den ene arm medens hun med den anden var omkring min lynlås.

Jeg tog på hendes bryster der var små, men vorterne var følsomme . Jeg trak op i hendes bluse og begyndte at kysse og kærtegne brysterne med fingre og mund.

Imedens lynede manden mine bukser op og tog min pik ud, som han kørte lidt frem og tilbage på medens den blev stor. Om han suttede ved jeg ikke, men han knappede sine bukser op og ud kom en kæmpe pik. Den var lang og tyk og jeg tog omkring den og kørte frem og tilbage.

På et tidspunkt tog han gummi frem og satte på min pik. 

Han trak op i kvindens nederdel og hjalp pikken ind i hendes fisse der var meget våd. Det hele virkede lidt grotesk og underligt. 

Der at stå og kneppe en fremmed kvinde medens manden spillede pik ved siden af. Jeg syntes også han skulle have lidt glæde af kvinden så jeg tog pikken ud og vendte hende om. Jeg pressede hendes krop nedad og fik pikken ind i hendes kusse bagfra.

For at hun ikke skulle falde forover tog jeg fat i hendes bryster og masserede dem. Hun begyndte nu at spille på mandens store pik og slikke på hovedet. Det så rigtigt frækt ud. 

Og det varede da heller ikke længe inden min pik sprøjtede gummiet fyldt. Hun sank på knæ og sluttede og spillede hans pik.

Jeg holdt op i hendes bluse så brysterne var fri, så da han kom, sprøjtede han spermen ud over hendes bryster. 

Min pik og hendes bryster blev tørret af, tøjet rettet og vi gik ud på stien igen. De var ikke gift med hinanden men dyrkede den sex de ikke fik derhjemme sammen med andre. Jeg klager ikke, Jeg er en oplevelse rigere.

SKRIV HVAD DU MENER!