Mor har pigesex for første gang med sin datters veninde!

Jeg er en 43 årig forretnings kvinde, som har været skilt i godt 5 år. Jeg prøver på at holde mig i form så jeg stadig ser attraktiv ud og så prøver jeg at få min teenager datter gennem gymnasiet.

For ca. 6 måneder siden, var jeg i byen med en gammel ven. Min datter, Susanne, var hjemme med 2 af hendes venner fra gymnasiet, og hun regnede ikke med at jeg kom hjem foreløbig. Jeg var ikke mere end lige ankommet til min vens hjem, da jeg fik den værste migræne nogensinde. Efter en halv time indså jeg var nødt til at tage hjem.

Jeg undskyldte til min ven og tog hjem.

Jeg kom ind af bagdøren til mit hus og skulle lige til at råbe til Susanne, at jeg var hjemme, da jeg hørte fnis fra kælderen. Jeg gik hen til trappen og kiggede ned i kælderen, og var nær besvimet. Susanne, Lene og Anette sad alle tre på gulvet næsten uden tøj på. Først blev jeg gal, men så bestemte jeg mig for at kigge og lytte Til hvad der skete. Anette havde mindst på, et par blå tangatrusser. Min datter havde jeans på, ellers intet. Lene havde en hvid skjorte på, som var knappet op så man kunne se hendes veludviklet bryster.

Hendes veninde Anette er en virkelig skønhed, med langt blond hår, et smukt ansigt og en flot figur. Mens jeg kiggede hørte jeg Anette fortælle de andre to hvor skønt det føltes at blive berørt på brysterne. Hun begyndte at berøre undersiden af hendes bryster med håndfladerne, indtil hendes brystvorter strittede. Så begyndte hun at klemme dem begge, og gnide rundt om brystvorterne. Mens hun tog på sig selv opfordrede hun de andre to til at prøve det. Susanne fniste og sagde, at hun håbede at hendes bryster ville blive større af det, mens Lene bare kiggede og begyndte at røre hendes bryster. Efter et par minutter begyndte de at trække vejret tungt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg havde lyst til at råbe, men kunne ikke.

Nu fjernede Anette Lenes skjorte, og fortalte hende hvor smuk hun var, og hvordan drengene måtte elske at berøre og kysse hendes bryster. Hun bad Lene lukke øjnene. Anette begyndte at kysse hende i nakken. Snart bevægede hun sig nedad mod Lenes store bryster, og begyndte at slikke på undersiden af dem. Lene brystvorter begyndte at stritte. Anette begyndte nu at sutte på dem. Lene havde ikke sagt et ord. Efterhånden som Anettes slikken blev mere intens, så jeg at hun førte sin hånd ned i Lenes trusser. Hun gned Lenes klitoris, og en gang imellem stak hun en finger op i hendes fisse. Jeg stod og blev ret ophidset og glemte alt om min migræne. Jeg gik tilbage udenfor, og bestemte mig for at støje mest muligt når jeg gik ind, så pigerne kunne høre mig.

SEX I DAG?

Jeg ventede ca. 5 minutter efter jeg havde lavet en del støj med min bil. Da jeg kom ind af døren, råbte min datter, fra kælderen, “hej mor”. Jeg gik langsomt hen imod trappen og jeg kunne dufte lidenskaben i luften. Jeg sagde til pigerne, at jeg havde migræne og derfor var taget hjem. Anette spurgte mig om jeg ville køre hende hjem, og det sagde jeg ja til.

Vi forlod Susanne og Lene og gik ud til bilen. Jeg spurgte Anette om hun havde andre planer for aftenen, da hun pludselig begyndte at græde. Jeg spurgte hvad der var galt og hun sagde at hun aldrig havde planer eller stævnemøder. Anette var den smukkeste pige jeg kendte. Jeg sagde det til hende, og hun svarede at på grund af det, var drengene bange for at invitere hende ud. Hun begyndte at græde mere, da jeg kørte ind på parkeringspladsen foran hendes lejlighed. Jeg slukkede for motoren, og lagde armen omkring hende for at trøste hende. Hun vendte sig mod mig for at give mig et knus og takke mig.

Da jeg ville gengælde knuset, ramte min hånd hendes ene bryst. Jeg stivnede. Jeg kunne ikke flytte min hånd. Anette trykkede sit bryst ind mod min håndflade. Min liderlighed overmandede mig. Jeg begyndte at klemme hendes bryst forsigtig. Hun kiggede mig dybt i øjnene og kyssede mig forsigtig på læberne. Jeg gengældte hendes kys, og jeg mærkede hendes tunge skille mine læber ad og banede sig vej ind i min mund. Jeg kyssede hende mere lidenskabeligt end jeg havde kysset en mand før.

Hun fortalte mig hvor smuk jeg var, mens hendes hånd forsigtig berørte mine lår. Jeg kunne ikke tro at dette her skete. Hun tog min hånd og trak mig ud af bilen og ind i hendes lejlighed. Mit hoved snurrede og mine knæ skælvede. Jeg kunne mærke at mine trusser var drivvåde. Vi kom ind i hendes lejlighed og hun låste døren efter os.

Vi stod tæt sammen og begyndte at klæde hinanden af. Hun tog sine trusser af og trak mig over til sengen. Jeg havde stadig min nederdel på, men hun lagde mig ned på sengen, og trak mine trusser og strømpebukser af samtidig. De næste femten minutter kyssede vi hinanden vildt, berørte og suttede hinandens bryster, læber og ben.

Endelig skilte Anette mine skamlæber ad. Hun begyndte at gnide min klitoris og fingerkneppe mig skiftevis. Jeg tog fat i hendes hoved og trak det op til mig. Vores læber og tunge mødtes, og jeg fortalte hende hvor meget jeg ønskede hende. Hun spredte mine ben og trykkede hendes fisse mod min.

Jeg løftede mine ben så mine ankler lå på hendes skuldre. Vi begyndte at gnide vores fisse mod hinanden i en fast rytme. Jeg åbnede mine øjne og kiggede på min smukke elsker. Anette kiggede på mig og slikkede sine læber forførende. Jeg følte at hele min krop begyndte at ryste, da jeg fik orgasme. I samme sekund eksploderede vi begge. Det var den største orgasme jeg nogensinde havde fået, og Anette faldt sammen oven på mig. Jeg må havde blundede et par minutter.

Jeg vågnede ved at Anettes tunge slikkede min fisse overalt. Hun slikkede mig hurtigere og hurtigere samtidig med at hun trængte op i min fisse. Til sidst var tempoet højt og jeg følte at alt kropsvarmen trak sig sammen i min fisse. Pludselig stoppede hun og sagde at hun havde en overraskelse til mig. Hun kom straks tilbage og lagde sig ned ved siden af mig. Pludselig følte jeg noget trykke mod mine skamlæber. Hun havde taget en kæmpe dildo. Uden modstand borede hun den – cm. lange dildo ind i min fisse. Vi kneppede hinanden flere gange. Det bedste var når Anette kneppede mig bagfra.

Efter lang tid kiggede jeg på uret og opdagede at jeg havde været væk i næsten 5 timer. Jeg klædte mig hurtigt på, kyssede min smukke Anette farvel, og kørte hjem. Lene var taget hjem og Susanne sov. Jeg ved ikke hvor længe vores forhold vil holde, da Anette er færdig på gymnasiet snart. Jeg har nydt hvert et minut. Selvom at jeg stadig elsker mænd, er smukke kvinder den bedste partner for mig.

Piger, hvis i ikke har prøvet det, PRØV DET

porno med danske piger