Old school kurmageri under coronakrisen (Datingplan)

Old school kurmageri under coronakrisen (Datingplan)

SPAR MANGE PENGE

Lige nu er hverdagen vendt fuldstændig på hovedet. En usikker periode for os alle, men den giver også lejlighed til fordybelse og at skabe den nære relation.

Netop i disse dage kan det være fristende for mange at hive mobiltelefonen frem og swipe til højre og venstre på datingappen Tinder, og forsøge at finde den næste kærlighed på Happn eller dating.dk.

Old school kurmageri

For de fleste af os gælder det, at vi i vores normale hverdag har travlt. Meget travlt. Og at vi for det meste forsøger at nå mest muligt. Vi skal fremad, vi skal være produktive, vi skal nå vores mål. Nu inviteres vi til at skrue ned for tempoet. Dette er ikke en dum ting, når det kommer til kærlighed og dating. I stedet for at storme frem og skynde os at mødes med mennesker, gør denne tid, at vi i stedet må tage tingene mere roligt og måske i et langsommere tempo lære nye mennesker at kende. Dels betyder dette, vi bedre kan se mennesker an, inden vi giver vores hjerte væk, og dels betyder dette, at vi kan dyrke romantikken lidt mere.

Lige nu opfordres vi til tålmodighed, og oplever at ydre omstændigheder holder os adskilt fra de mennesker, som vores hjerte er draget af. Igennem historien har de menneskelige møder ofte været begrænsede af forskellige omstændigheder. Hvad gjorde man dengang? Man længtes, og man dyrkede romantikken gennem breve og betænksomhed og ved at leve højt på de små gestusser. Dette øgede spændingen og hjalp kærligheden til at vokse, så hvordan kan vi gøre det i dag?

Vi kan i denne udfordrende tid dyrke romantikken på præcis samme måde, som vores forfædre gjorde det. I denne tid er det oplagt at bruge mere tid på at kredse for de signaler og meddelelser, vi sender. Måske du nu skriver en lang e-mail, der er velovervejet, måske du sender blomster, måske du laver en spilleliste, med personen du ser i baghovedet, som du efterfølgende deler med ham eller hende. Det kan også være, at I holder virtuelle dates. Vær kreativ. Hvordan kan du skabe flirt, grin og forbindelse over afstand.

Udnyt muligheden for større fordybelse

For i stedet for at kontakte andre singler med det ene formål at mødes inden for nær fremtid, så har vi nu alle en oplagt mulighed for i stedet at gå anderledes til værks og fordybe os i den online samtale.

SEX I DAG?

Lad os gøre mere ud af vores beskeder. Lad os gå i dybden. Lad os være nysgerrige og udnytte chancen for at komme tæt på et andet menneske i et roligt tempo – måske også roligere end normalt.

Prøv for eksempel at tage chancen og spørge ind til de lidt dybere emner. Til de ting, der gør den single, du taler med, til lige præcis den person. Og lær måske på den måde personen dybere at kende, end du tidligere ville have gjort før det fysiske møde.

Du kan for eksempel spørge om:
– Hvad er det modigste, du nogensinde har gjort?
– Hvad gør dig allermest glad?
– Hvor ser du dig selv om 5 år?
– Hvad vil du gerne blive bedre til?

Herefter skal du huske at stille opfølgende hvorfor-spørgsmål – på den måde kommer I helt naturligt i dybden fra begyndelsen. Og vær på intet tidspunkt bange for at blive ved med at spørge.

Når vi fordyber os i den online samtale, kan vi være #sammenhverforsig.

Måske vil du opleve, at de lange online samtaler i virkeligheden vil gøre indledningen til jeres relation ekstra spændende. Når vi ikke bare kan fare ud og handle på vores impulser, lærer vi måske lige så stille igen at mærke gnisten, der kommer af at glæde sig til noget.

Og hvem ved: Måske det så bliver endnu dejligere, når I efter alt dette endelig mødes første gang..

Vælg en eller flere datingside og opret en profil

NextLove Scornu Dating

porno med danske piger