Overrasket med hed sex på stranden

Hej alle læsere. Dette er en fantasi, som jeg har tænkt meget på. Og jeg håber den en dag bliver til virkelighed. Det er sommer, min kæreste og jeg er kommet hjem fra arbejde, og er godt trætte. Vi får os en dejlig aftensmad og vi sætter os i sofaen og slapper af.

Jeg rejser mig, og begynder at pakke en lille kurv med lidt at drikke, nogle snacks og tæpper. Jeg ligger den ud i bilen og går ind til min kæreste. Jeg giver ham bind for øjnene og hjælper ham ud til bilen.

Vi kører ud til stranden og jeg pakker kurven ud. Jeg følger ham hen til tæppet, og fjerner bindet for øjne. Vi ligger os, nusser, og kysser. Jeg begynder at kysse ham ned af halsen, og hiver T-shirten af ham. Kysser hans mave, og ned til hans shorts. Jeg hiver dem af og nusser hans pik.

Den begynder at blive stiv, og jeg sutter stille. Jeg kan høre hans åndedræt bliver tungere, og tungere. Han hiver mig op, og vender mig om på ryggen. Kysser mine bryster og bider blidt i dem. Det tænder os begge utrolig meget.

SEX I DAG?

Jeg stopper ham, smider alt mit tøj, og går ud i vandet. Han smider også sit tøj og følger efter mig. Vi svømmer lidt rundt, kysser og nusser i vandet.

Han løfter mig op og jeg svinger benene rundt om livet på ham. Jeg kan mærke hans pik, mod mine balder. Han retter den mod min fisse, og lader mig glide stille ned over den. Hans pik er stor, og hård. Jeg kører op og ned over den og han hjælper ligger sine hænder på mine balder og hjælper mig.

Vi stønner begge højt, men vi er ligeglade med om nogle hører os. Vi synes det er frækt, hvis vi bliver opdaget. Han kører mig hurtigere og hurtigere op og ned over hans pik, mens vi begge stønner højt og jeg nærmest skriger efter mere. Jeg kan mærke jeg er ved at komme og strammer om hans pik.

Han er ved at komme, og kommer oppe i mig. Vi står og sunder os lidt, og flyder lidt rundt i vandet. Vi går op af vandet og ligger os på tæpperne. Vi ligger og slapper af, bliver lidt af de snacks vi tog med og hygger.

– Der skete meget mere den aften, men det må I høre om en anden dag. 😉

porno med danske piger