Politimændende

SPAR MANGE PENGE

Den ældre betjent tog fat i mig og satte sig på bordet og trak mig over ham. Jeg red det bedste jeg har lært og stønnede vildt. Det var så super dejligt at mærke hans stive pik…

SEX I DAG?

Jeg var på vej hjem fra arbejde en varm sommeraften. Jeg havde været på arbejde hele dagen og da det var varmt havde jeg bare en lårkort sommerkjole på. Jeg gik over et lyskryds der var rødt for at komme hurtigere hjem. Der kom en bil kørende lidt længere henne af vejen så jeg skyndte mig lidt. Lige pludselig så jeg sirenernes lys, og blev jo nødt til at stoppe.
Da bilen kom helt hen til mig kunne jeg se en flot betjent på først i 20erne og en betjent midt i 30erne. De steg ud af bilen og spurgte hvorfor jeg gik over når der var rødt. Jeg svarede lidt forlegent at jeg lige havde fået fri fra arbejde og bare gerne ville hurtigt hjem. Så kiggede de underligt på hinanden og den ældste sagde “jeg tror desværre du er nødt til at tage med på stationen. ” Jeg var lidt forvirret, men satte mig samarbejdsvilligt ind i bilen for jeg ville helst ikke lægge mig ud med politiet. Jeg blev placeret bagi bilen, med den unge siddende ved siden af.
Da vi havde kørt i omkring 5 min, så jeg ud og syntes vi kørte den forkerte vej. Politistationen ligger slet ikke den vej på. Jeg spurgte forsigtigt om ikke vi kørte den forkerte vej. Istedet for et svar begyndte den unge betjent at køre en hånd op af mit inderlår, ikke helt op til min fisse men længere og længere op. Jeg var total i vildrede, for jeg nød det samtidig med at jeg ikke havde styr på hvad der skete.
“Fuck det” tænkte jeg og lænede mit hoved helt tilbage og hans hånd nærmede sig min fisse. Jeg kom til at stønne en smule, han tog hårdere fat og sagde “du vil jo gerne, du vist en værre en. Men det bliver på mine præmisser”
Jeg var klar til den helt store tur efter han havde kørt hånden op til mit underliv og nusset min klit og givet mig finger.
Så stoppede bilen. Jeg havde slet ikke orienteret mig om hvor vi kørte hen fordi jeg nød det så meget. Men vi var i en stor skov. Der var ikke mørkt, men det var heller ikke helt lyst mere. Tror det var en frokostplads for der var fire – fem bænke rundt om os. Den ældre betjent sagde at nu skulle jeg adlyde dem og gøre alt hvad de sagde så slap jeg for bøden. Jeg nikkede bare og kiggede frækt op på ham.
Den unge betjent tog fat i mig og hev mig ud af bilen. Han skubbed mig hen til den nærmeste bænk og pressede mig op af den. Han stod bagved mig og pressede sin pik mod min røv. den var helt stiv og kæmpe stor. Hans stofbukser var ved at sprække fordi den var så stor. Jeg kom til at stønne igen. Han hev mine trusser ned og hev min kjole over mit hoved så jeg stod i ingenting mens den ældre betjent bare kiggede op og ned af mig.
Jeg stod stadig foroverbukket over bænken. Pludselig kunne jeg mærke en varme ved mit hul. Sådan stod jeg et par minutter indtil han bankede pikken op i mig jeg hvinede og stønnede i et. Jeg blev helt overvældet. Han kyssede mig i nakken mens han gennemkneppede mig, hårdt og voldsomt, men jeg elskede det. Kunne mærke orgasmen flyde ind over min krop. Han trak pikken ud da han var ved at komme. Den ældre betjent tog fat i mig og satte sig på bordet og trak mig over ham. Jeg red det bedste jeg har lært og stønnede vildt. Det var så super dejligt at mærke hans stive pik gennempule mig. Vi kyssede mens vi kneppede og da jeg kom i en orgasme igen, kom han samtidig og sprøjtede op i mig. Jeg kravlede ned og begyndte at sutte hans pik mens han lagde på bordet. Kørte min tunge rundt om pikhovedet, mens mine hænder masserede hans boller. Han stønnede og blev mega hård og stiv igen. Jeg suttede og slikkede alt hvad jeg kunne. Så tog den unge betjent fat om mine hofter og bollede mig hårdt bagfra mens jeg suttede pik. Der gik ikke lang tid før jeg var på vej til endnu en orgasme og jeg kunne mærke pikken i min fisse vokse en smule og et øjeblik efter stod jeg med sperm i begge ender, slugte spermen og tog pænt min kjole på.
Vi satte os ind i bilen igen og kørte derfra. Så spurgte den unge betjent om jeg skulle arbejde dagen efter. “Ja det skal jeg” svarede jeg. Gik overfor rødt igen dagen efter..

porno med danske piger