Populære steder at have sex på farten!!!

Populære steder at have sex på farten!!!

Top 5 steder at have hurtigt sex i det fri.

Sex på farten eller sex i det fri. Der er mange muligheder, og faktisk er der vel ingen steder hvor du ikke kan have sex. Det er mere hvorvidt det er passende – eller lovligt for den sags skyld. Her har vi samlet et par klassiske steder hvor I kan “make out”.

Sex er kommet for at blive, og lysten kan komme over os når vi mindst venter det. Men hvad gør I når I er langt fra hjemmets sædvanlige favoritsteder? Ja, så må I jo finde nogle hvor I er så tilpas ugenerte til at det kan lade sig gøre – med risiko for at blive opdaget. Men det kan selvfølgelig også være med til at gøre det spændende.

Hvor er det egentlig lovligt at have sex?

Svaret er: Hvor som helst så længe det ikke vækker anstød hos nogen. Det er lidt ligesom det 11. bud. Det gør ikke noget hvis det ikke bliver opdaget! Men bliver det, så kan I blive anklaget for blufærdighedskrænkelse. Det kan give fængsel i op til 4 år, men i langt de fleste tilfælde giver det kun anledning til en bøde og i værre tilfælde en hæftestraf.

Så vælg jeres “spot” med omhu, og sørg for at sikre jer mod at tilfældige forbipasserende kan spotte jer så nemt at det bliver et issue for stramtantede hundeluftere.

Når det så er sagt, så lad os kigge på 5 steder der er oplagte til at have sex på farten.

1. På flyet

FLYSEX se hvordan du knepper på flyveturJa, flyet er en klassiker, som de fleste kun oplever eller ser antydet på film. Men skulle I få lyst til at prøve det, så husk at det smarteste er at han tager hende bagfra i en doggystyle mens han holder fast i hendes ene bryst og i den modsatte hofte. Derved får hun den bedste støtte og undgår at falde pladask ned på det lukkede flytoilet hvis flyet skulle begynde at krænge – og det gør de jo altid når man mindst venter eller har brug for det. Men vær stille, for stewardesserne bliver skide jaloux.

SEX I DAG?

2. På lystbåden

Lystbåd. Hvilket herligt navn. Det må da være en mand der har fundet på det. For der er da ikke noget mere vellystent end at sejle ud på det åbne vand og lægge sig på fordækket og få sig en god gang sex mens bølgernes vuggen sørger for romantikken. Men sejl nu så langt ud at stramtandede bedsteforældre ikke kan øjne jer med deres kikkert fra land, og lad være med at ankre op i sejlrenden, med mindre I har en ubændig trang til at blive opdaget.

I kan selvfølgelig også gå under dæk eller lægge jer på agterdækket. Men bådens bevægelser er svære at bortforklare som understrøm eller lokal storm. Så “rock the boat gently”.

3. På toget

Togtoilettet på Intercitytoget er en anden klassiker. Der er plads nok, men stor risiko for at blive opdaget når – begge kommer ud. For hvor ofte er sådan et Intercitytog ikke tæt pakket helt ud på gangen. Det er svært at bortforklare hvad I har lavet når I tumler ud. I kan selvfølgelig også forsøge jer med toilettet i de små Arriva-tog, men der skal I nok heller ikke vælge et myldretidstog. Og skal det gå rigtig stærkt, så snup et X2000-tog til Stockholm, og gør det med 300 kilometer i timen. Men husk, den slags er sikkert forbudt i Sverige.

Igen er doggystyle nok velegnet, for ligesom med flyet så kan det gå voldsomt for sig når toget drejer. Det lægger du ikke mærke til når du sidder på din plads, men inde på toilettet mærkes det – især i X2000 hvor toget nogle gange næsten ligger ned i svingene.

4. I bilen

Sex i bilen skal prøves se videofilm med bilsexSex i bilen er nok den mest populære form for sex på farten, som rigtig mange af os har prøvet. Har du en stationcar, så er lykken gjort. For i en almindelig familiebil kan det nemt blive lidt akavet. De klassiske metoder er enten at hun ridder ham på forsædet eller at I flytter over på bagsædet eller som sagt helt over i bagagerummet hvis I er så heldige at have en stationcar. Lægger I bagsæderne ned har I en fed, stor dobbeltseng – med mindre i kører i Peugeot 206 eller 2008, så kan I i hvert fald ikke være der i længden. Ellers prøv sex på bilen!

5. Rastepladsen

Men så er det godt vi har rastepladsen. Rastepladser, strande, søer og andre lokaliteter er populære steder at dyrke sex på farten. Her skal I især finde de steder hvor der er et ugeneret område lidt væk fra vej og parkeringsplads. Et sted hvor det er til at være fri for nysgerrige øjne. Husk et tæppe eller noget andet underlag, med mindre I er vilde med skovflåter, myrer og andre af naturens lystødelæggere.

På siden sexidetfri.dk kan I finde nogle af de bedste steder for sex på farten herhjemme. De er alle sammen indrapporterede af andre par der har haft held med deres forehavende der. Faktisk findes der ligefrem rastepladser hvor swingere og andet godt folk mødes på faste tidspunkter. Så det er ikke kun jeres tissetrang eller sult I kan få stillet når I holder ind på rastepladsen.

porno med danske piger