Prøvende

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Kussen krammer om mine fingre. "Lad mig komme" beder hun. Men jeg har bestemt, at dette skal vare et stykke tid…

Vi ligger i sengen og kysser, ingen af os har tøj på. "Vent et øjeblik" siger jeg og henter forskellige remedier. Først giver jeg hende bind for øjnene, derefter binder jeg hendes hænder sammen og binder dem fast til et sengeben. Derefter binder jeg hendes ben til hvert sit senge ben, således at hun ligger med vidt spredte ben. Jeg sætter mig for enden af sengen og kigger lige op i hendes meget våde og meget åbne kusse. Hun kan ikke flytte sig, men jeg kan fornemme nogen små trækninger i hendes kusse. Jeg flytter mig op ved siden af hendes bryster og kærtegner hendes brystvorter. Vorterne er ret store og stive. Efter et stykke tid begynder hendes vejrtrækning at være mere stønnende. Jeg tager nu de klemmer jeg har hentet og sætter på hendes brystvorter. Kombinationen af smerte og lyst giver endnu flere støn.

Nu rejser jeg mig fra sengen og står helt stille. "Hvor er du??" stønner hun "Hvad laver du??". Der er en lille smule uro i stemmen. Jeg læner mig frem og stikke 2 fingre op i hende. Kussen krammer om mine fingre. "Lad mig komme" beder hun. Men jeg har bestemt, at dette skal vare et stykke tid. Jeg stikker mine drivvåde fingre i hendes mund og hun slikker dem grådigt. Jeg fjerner klemmerne og da blodet returnerer følger en lyst-smerte. Jeg lægger mig på knæ over hende bryster og løfter hendes hoved, så jeg kan stikke min stive pik ind i hendes mund. Hun suger på den og bevæger hovedet frem og tilbage. Efter et stykke tid presser jeg hendes hoved tilbage på puden. Jeg lægger mig mellem hendes ben og lader min tunge lege med hendes klitoris. Jeg holder hende lige under orgasmegrænsen. Hver gang jeg kan høre at hun er tæt så flytter jeg munden til hendes inderlår. Hver gang beder hun, om at få lov til at komme. Efter at have trukket pinen ud adskillige gange, går jeg i gang med at slikke hende hårdt. Jeg fugter min ene tommefinger i hendes kusse og presser den op i hendes bagerste hul. Det får hende til at komme med at højt skrig. Hendes krop bevæger sig, som om hun havde krampe. Jeg holder min tunge på hendes klitoris indtil orgasmen stilner af. Så løsner jeg båndene til hendes ben.

Jeg lægger mig oven på hende og presser min stive lem op i hende. Jeg kysser hende hårdt, og presser min tunge ind i hendes mund. Hun slikker grådigt sine safter af mit ansigt. Der skal ikke mange stød til, før hun kommer igen. Jeg flytter min arme ned under hendes knæhaser og tvinger hendes ben frem. På den måde kan jeg støde dybere. Efter kort tid kommer hun 3. gang. "Ikke mere til mig" stønner hun "Nu er det din tur". Jeg løsner hendes arme og med hænder og tunge sutter hun mig, indtil jeg sprøjter ud over hendes bryster.

SKRIV HVAD DU MENER!