Sådan er det at være gift med en ægte hotwife

SPAR MANGE PENGE

Min kone og jeg har efterhånden leget med fantasier om mange forskellige ting i sengen, men en ting som bliver ved med at komme op, og som især min kone tænder på, er tanken om at hun bliver kneppet af flere forskellige mænd, som hver efterlader en ladning, så fissen til sidst er helt fyldt op, og spermen løber ud. Vi har mange gange fantaseret om, at jeg så til sidst skulle tage hende bagi, og levere min ladning der. Hun insisterer på at det bagerste hul kun er til mig, hvilket jeg i øvrigt synes er meget frækt at tænke på.

Men efter megen snak frem og tilbage, var vi blevet enige om, at vi ville prøve det af i virkeligheden. Vi havde oprettet en profil på scor.dk, og søgte mænd til formålet. Vi fik en masse henvendelser, men langt de fleste var useriøse, og til sidst var der kun 5 tilbage. Vi havde forlangt at de skulle være testet for smitsomme sygdomme, og det kunne alle de resterende fyre dokumentere at de var. Så vi fik sat en dato, og det viste sig at alle 5 var med på den.

Vi havde snakket en del om hvordan det skulle foregå, og det hun gerne ville have var, at der max. måtte være to mænd med i legen samtidig. Hun ville gerne have at vi blot tog hende efter hinanden, og mig til sidst når vi var blevet alene. Jeg ville gerne tage nogle billeder, og også gerne lidt video, hvilket hun efter en del overvejelser og snak frem og tilbage var indforstået med, og vi havde selvfølgelig også drøftet det med deltagerne, og de var ligeledes med på det. Vi havde også fundet et sted hvor vi kunne være, vi havde simpelthen lejet et sommerhus til formålet.

I tiden op til begivenheden, gik vi begge og tænkte på hvor frækt det vi havde gang i var, og vi havde noget mere sex end sædvanligt i den periode. Og hold fast hvor var det godt. Vi fantaserede om det når vi var sammen, og jeg var helt vild med min superfrække og vildt sexede kone. Det var bare SÅ frækt at tænke på!

Endelig kom den weekend vi havde ventet på, og lørdag lige over middag kørte vi ud til huset. Vi havde planlagt at begivenheden skulle finde sted lørdag aften, men vi ville gerne have lidt tid til at finde os tilrette og føle os lidt hjemme i huset. Huset var dejligt, et almindeligt, men meget hyggeligt sommerhus, og med et tilpas stort soveværelse hvori der stod en fin dobbeltseng. Det var perfekt til formålet.

Vi fik os installeret i huset, og da vi sad i sofaen med et glas hvidvin, begyndte sommerfuglene så småt at melde sig i maven. Jeg så på min kone, og sagde “Hvordan har du det, er du nervøs?”. Hun smilede og sagde “Ja, en smule, men det bliver nok værre senere på dagen. Lad os nu tage det som det kommer, ikke”.

Vi havde aftalt at smutte ind til den nærliggende by for at spise, og vi fandt en rigtig hyggelig restaurant, hvor vi fik en meget lækker middag. Vi hyggede os, og havde en rigtig fin date, men inden vi så os om, var klokken ved at være 20, så vi måtte tilbage til huset. Mændene skulle indfinde sig ca. kl. 22, så vi fik lidt småtravlt.

Da vi kom tilbage til huset, gik min kone i bad, og jeg gik i gang med forberedelserne. Jeg fandt lidt øl, vin og vand frem, så dem der ikke lige var i gang, kunne hygge sig lidt med det. Jeg fik også sat noget porno på fjernsynet, og jeg fik sat noget dæmpet belysning op inde i soveværelset. Jeg var sådan set færdig da min kone kom ud af badet iført noget vildt frækt læderundertøj, som jeg ikke før havde set. BH’en var en lille 1/4 skåls med flotte udskæringer, og den løftede hendes bryster på en helt fantastisk måde. Hun havde også taget de brystsmykkerne fra sexmessen på, og de gav sammen med hendes smukke tatovering, som kiggede frem over BH’en, hendes fremtoning et ekstra frækt pift. Hofteholderen var også i læder, og den passede perfekt til BH’en og til de sorte strømper den holdt oppe. Hun havde taget højhælede sorte sko på, og hun havde sin hotwife ankelkæde på højre ankel. Hendes skød var helt glatbarberet, og hun havde lagt en lidt kraftigere makeup end hun plejede, men ikke så meget at det på nogen måde var overdrevet. Hendes hår, som hun på opfordring fra mig, havde lade vokse sig længere, smøg sig omkring hendes nakke.

SEX I DAG?

Jeg var målløs, aldrig havde jeg set hende så smuk og sexet, hun var helt fantastisk. Jeg gik hen til hende, og kyssede hende inderligt, og sagde “Du er bare så smuk og sexet i aften. Jeg elsker dig helt vildt”. Hun smilede til mig og sagde “Tak, jeg elsker også dig”, og kyssede mig. Vi blev stående og kyssede et stykke tid, og vi blev begge ret ophidsede af det. Jeg kunne mærke at hun var meget våd i skridtet, og jeg havde også en del problemer med at få plads til begejstringen i bukserne. Hun trak sig lidt væk, og sagde så “Er du klar til at gennemføre det – jeg mener, der kommer fem fremmede mænd som skal have sex med mig lige om lidt, kan du klare det?”. Jeg smilede og sagde “Ja, det er jeg sikker på – når blot du er med på det og nyder det, så vil det være en nydelse for mig. Du ved jo godt at jeg tænder kraftigt på din liderlighed og det der foregår inde i dit hoved”. Hun svarede “Jeg er klar, ellers havde vi ikke været her. Kom, varm mig lidt op, du må gerne slikke mig lidt”.

Hun satte sig i lænestolen, og jeg gik straks i gang med at slikke hende. Jeg er vild med det, og jeg gav hende en grundig tur både fortil og bagtil, så hun til sidst vred sig, skubbede mit hoved væk, og råbte “Stop, stop, ellers kommer jeg”. Hun gik hen og tog sin morgenkåbe på, og vi satte os i sofaen, og lidt efter sagde hun “Jeg ville ikke komme nu, det vil føles bedre for mig hvis jeg venter”. Vi sad med et glas vin og snakkede lidt indtil kl. 22.05, hvor de første to af mændene ankom, Henrik, en stor muskuløs fyr på 44 og Jens Erik, en velholdt mand på 51. Vi hilste på, og fik mændene placeret i sofaen. Henrik var ret frisk, og han fik hurtigt sat gang i snakken, og lidt efter kom Allan, en lidt overvægtig fyr på 58. Det viste sig at Allan og Jens Erik kendte hinanden i forvejen, så de faldt hurtigt i snak. De sidste to kom kl. 22.30, Peter, en frisk og spændstig fyr på 40 og Jimmy, en kulsort stor mand på 46.

Et kvarters tid efter, rejste min kone sig, gik hen og hviskede noget ind i øret på Allan og Jens Erik, og gik ind i soveværelset og lukkede døren. Allan og Jens Erik begyndte at tage tøjet af, og jeg sagde til de andre, at det nok ville være praktisk hvis de gjorde det samme, og at de blot skulle blive siddende indtil videre. Jeg tog selv det meste af tøjet af, fandt kameraet, og gik ind i soveværelset, hvor min kone havde lagt sig på sengen. Jeg kyssede hende, og spurgte hende om hun var klar, og hun sagde “Jeg har aldrig været så liderlig i hele mit liv, du kan tro at jeg er klar”. Jeg gav hende et kys, og tog et par billeder imens hun lå der og så dejlig ud. Så gik døren op, og de to mænd kom ind, og gik hen til sengen. Jeg trak mig lidt tilbage, og de havde åbenbart været med til sådan noget før, så de var ikke generte, og gik direkte til sagen.

Min kone var heller ikke genert, hun havde tydeligvis gjort op med sig selv om, at det her var rå sex for fornøjelsens skyld, så hun tog fat i Allans pik, og gav sig til at gnide på den, samtidig med at Jens Erik kælede for hendes bryster og skridt. Hun tog Allans pik i munden, og gav sig til at bearbejde den, og imens var Jens Erik ved at gøre sig klar til at kneppe hende. Da han trængte ind i hende, kunne jeg se at det gav et sæt i hende, men hun fortsatte med at sutte på Allans pik. Jens Erik kneppede hende hårdt i et stabilt tempo, og jeg kunne se at hun nød det – hun var nødt til at tage Allans pik ud ind imellem for at få vejret. Jeg havde lidt problemer med at huske at tage billeder, det så bare så frækt ud, og ind imellem fik jeg øjenkontakt med hende, og det gjorde det blot endnu frækkere. Jeg fik dog taget nogle stykker.

Efter ca. 5 minutter, kunne jeg se at Jens Erik var ved at nå til vejs ende, og med et brøl kom han dybt inde i hende. Han trak sig ud, og Allan gik direkte om og stak pikken ind og begyndte at kneppe det nu godt smurte hul. Han var jo allerede varmet godt op, og begyndte snart at vende det hvide ud af øjnene, og efter kort tid, kom han også. Da han trak sig ud, stak min kone en hånd derned, og da hun mærkede hvor saftigt det var, stønnede hun. Jeg kunne se at det gjorde hende meget liderlig, og det gjorde det samme ved mig. Jeg fik dog nogle fine billeder af det – jeg var ved at have lært det.

Jens Erik havde allerede sendt Henrik ind, og min kone gik straks i gang med at varme ham op. Jeg sagde til Allan på vejen ud, at han skulle bede Peter vente ca. 5 minutter inden han kom ind. Jeg gik over og gav mig til at kæle lidt for min kones bryster, og jeg måtte også lige mærke på hendes sjaskvåde fisse. Hold da op hvor var det frækt. Efter nogle minutter, var Henrik klar, og gik direkte om og stak sin pik ind og gav sig til at kneppe. Samtidig kom Peter ind, og han begyndte at kæle for hendes bryster med munden, og jeg kunne se at hun virkelig nød det. Lidt efter gav hun sig til at varme ham op, alt imens Henrik knoklede løs, og der gik ikke lang tid, så kom han også. Nu var der godt nok ved at være saftigt dernede, spermen løb ned over hendes røv. Jeg havde ikke lagt mærke til om hun på noget tidspunkt havde fået orgasme, men det kan være meget svært at se på hende. Men hun nød det, det kunne jeg da se. Jeg havde optaget lidt video, og fået nogle rigtig fine billeder. Jeg nød virkelig scenariet, og jeg nød at se min kone så liderlig.

Der var nu Peters tur, hans pik var lidt større end de andres, og da han trængte ind, kunne jeg se på min kone at det føltes anderledes. Han gik i gang, men han hold kun et par minutter, så kom han også dybt inde i hende. Oplevelsen havde nok været lidt for meget for han. Da han var gået ud, gik jeg hen og satte mig på sengekanten, og spurgte hende om hvordan det gik, og om hun nød det. Hun så smilende på mig, og sagde “Det går fint, jeg nyder det meget, men det er kun forspillet – det jeg rigtig glæder mig til, er at være sammen med dig bagefter”. Hun lagde hånden ned i skridtet, og jeg kunne se en tydelig reaktion da hun mærkede hvor saftigt det var dernede. Jeg kyssede hende – at hun lige havde suttet på en pik betød ikke rigtigt noget, jeg måtte bare kysse hende, og sagde “Jeg elsker dig”.

Samtidig gik døren op, og Jimmy, den store sorte mand kom ind i rummet. Det ville være en helt ny oplevelse for hende, hun havde aldrig været sammen med en sort mand før. Han snakkede pæredansk, endda med fynsk accent, men det var alligevel specielt. Og han levede op til skrønerne om sorte mænd, hold da kæft en pik han havde. Det kan godt være at den bare ser større ud når den er sort, men den så ud til at være noget tykkere end min, som bestemt ikke er tynd. Men det så ikke ud til at anfægte min kone, hun gik straks i gang med at varme ham op med munden, samtidig med at han kælede for hendes bryster og velsmurte fisse.

Med en blid og rolig stemme, som slet ikke passede til hans fremtoning, bad han hende vende sig op på siden, så han kunne tage hende bagfra. Det er hendes favoritstilling, så hun vendte sig med det samme, og han lagde sig bag hende, og trængte ind. Det gav et gisp i hende – den var større end hun var vant til, og han gav sig til at kneppe hende dybt i et roligt tempo, imens han kærtegnede hendes bryster. Han havde virkelig styr på det, og inden længe kom hun i en voldsom orgasme. Han holdt en lille pause, og fortsatte så ufortrødent. Jeg skal love for at hun fik pik, men til sidst kom han også, og hun kom igen samtidig med ham.

Han trak sig ud, og hun vendte sig om på ryggen. Spermen sejlede ned over hendes røv, det hele var smurt totalt ind i det. Jeg filmede stadig, det var simpelthen så frækt, og jeg havde fået det meste den sidste seance med Jimmy på video, samt nogle få billeder. Det skulle blive frækt at se bagefter. Da han havde forladt rummet, gik jeg igen hen og satte mig på sengekanten, og gav min kone et stort knus. “Hold op det var frækt med ham Jimmy”, sagde jeg, og hun svarede “Det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Hold op det var dejligt, men skynd dig at få dem ud af huset, nu er det dig og mig det gælder”. Jeg gav hende et kys, og gik ind til de andre. Der var kun Jimmy tilbage, de andre var gået, og han var allerede ved at have tøjet på. Han gik hurtigt, og jeg gik straks ind til min kone igen.

Jeg smed underbukserne, som var det eneste jeg havde haft på hele aftenen, og lagde mig hen i sengen til hende. Hun vendte sig om imod mig, og sagde kælent “Du skal tage din hotwife i genbesidelse, det har jeg glædet mig til hele aftenen”. “Det er du ikke ene om”, sagde jeg, og kyssede hende, og vi kælede for hinanden et lille stykke tid, indtil hun sagde “Jeg vil have dig nu, og det skal være bagi. Jeg lagde mig i stilling så jeg kunne trænge ind bagfra, og jeg startede med at køre pikken lidt frem og tilbage fra fissen hen over røven for at smøre. Jeg stak den ind i fissen, men trak den ud igen med det samme. Det hele var smurt ind i sperm, og det føltes meget glat – en vældig fræk fornemmelse, især med tanke på hvor smørelsen kom fra. Jeg placerede pikken på hendes bagerste hul, og da jeg begyndte at lægge pres på, gled den direkte ind uden modstand. Hun stønnede “Åhh ja, det er dejligt” og vendte sig halvt om og hviskede “Jeg har sørget for at der allerede er smurt, det gjorde jeg med fingrene imens du var ude”. Hun kyssede mig liderligt, og jeg begyndte at kneppe, og hun var med det samme med, og stødte røven heftigt tilbage imod mig, hurtigere og hurtigere. Det blev mere og mere heftigt, og det var simpelthen så intenst og liderligt, at det var umuligt at holde til ret lang til, så i løbet af blot nogle få minutter kunne jeg ikke klare det længere, og kom dybt inde i hendes røv, samtidig med at hun kom i en heftig orgasme, så hun rystede over hele kroppen.

Vi lå længe i hinandens arme uden at sige noget, men da jeg var ved at være kommet lidt til hægterne, sagde jeg “Det var nok det mest liderlige jeg nogensinde har været med til. Hold da kæft hvor var det intenst” Hun så blot på mig og sagde “Jeg elsker dig”, og efter at have tænkt lidt, sagde hun “Ja, det var meget intenst sammen med dig, og jeg har nydt at prøve at blive brugt til sex på den måde, det var vildt frækt med al spermen, men om det er noget jeg vil gentage, ved jeg ikke rigtigt. Men Jimmy, ham vil jeg gerne prøve igen” hun smilede. Jeg kunne ikke lade være med at le, og sagde i en munter tone “Ja, jeg kunne godt se at Jimmy var en noget bedre elsker end de andre, han havde styr på det. Men det må vi se, måske kan vi træffe ham en gang imellem hvis han har lyst. Det skal bare ikke være for ofte, du kunne jo gå hen og blive varm på ham, og det vil jeg nødigt have” Hun sagde med det samme “Nej, det behøver du ikke at bekymre dig om. Jeg er ikke på nogen måde interesseret i at involvere mig på den måde med andre mænd end dig, og jeg skal nok passe på og stoppe imens legen er god. Han er blot så pokkers god til sex”. Jeg lo igen, og sagde “Ja, det tror jeg på. Men jeg har ikke noget imod det, når blot det bliver på en måde så vi begge har noget ud af det, og det ikke bringer vores forhold i fare. Det har vi jo snakket om, og det er det legen drejer sig om – sådan er det at jo være gift med en ægte hotwife, ikke…”

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger