Se hvilken hårmode pigerne har i trussen

Se hvilken hårmode pigerne har i trussen

Streg, tot, busk eller glat?

PYHA! det er hot i Danmark og varmen stiger endnu mere, bare ved tanken om hvad der gemmer sig bag pigernes bikinitrusser?
Er du til naturlig pubeshår i skødet, kan du støtte op på projektet via #bringbackthebush, er du mere til at se hårpragten på kvinder visuelt, kan du se dem der er behårede her, og dem der er helt glatbarberet.

Holdningen til kønsbehåring er skiftet frem og tilbage gennem flere tusinde år. I 1970’erne var det fx på mode at have en naturlig kønsbehåring. Siden 1990’erne har mange mennesker valgt at intimbarbere eller trimme kønsbehåringen i en eller anden grad.

Måske er vi allerede nu på vej mod en ændring igen, fordi kønsbehåring bliver mere spændende og erotisk end intimbarberede kønsdele? Men indtil det slår igennem, så ser normen oftest ud til, at kønsbehåring er noget, man fjerner. I hvert fald i blade, film og reklamer.

Det bliver ofte anset som urent – og endda ukvindeligt eller umandigt – at have den kønsbehåring, man er skabt med.

52 % – CA. HVERANDEN AF DANSKERE MELLEM 16-60 ÅR INTIMBARBERER SIG.

Lidt over halvdelen af danske kvinder og mænd barbere sig i skridtet, mænd nøjes med at trimme hårene lidt, mens kvinder oftest barbere alt væk eller lader en lille streg/tot være.

Barbering af bikinilinjen – undgå røde knopper

BIVIRKNINGER VED INTIMBARBERING

  • SVIE
  • KLØE
  • RØDME AF HUDEN
  • BLØDNING
  • INDGROEDE HÅR
  • BETÆNDELSE I HÅRKIRTLER
  • SKÆGPEST

Mange vælger at barbere de hår, der er synlige i kanten, når bikinitrusserne skal i brug. Men det kan give indgroede hår, irriteret hud og røde knopper. Ved at følge denne guide får du skabt de bedste forudsætninger for din hud, når du har barberet bikinilinjen.

SEX I DAG?

De røde bumselignende knopper, der ofte opstår ved intimbarbering, skyldes bakterier i hudens porer og hårsække. Symptomerne kaldes også skægpest.

Stop knopperne
De røde barberknopper kan opstå overalt på huden, hvor du barberer eller fjerner hår. Men det er særligt et problem i intimområdet, der både er sart og ekstra udsat for bakterier. Hvis du får røde knopper, for eksempel efter barbering af din bikinilinje, er det vigtigt, at du gør noget for, at tilstanden ikke forværres.

Hop med Trine i bad og se hvad hun siger til intimserien fra Australian BodyCare

Mænd og kvinders frisure på henholdsvis hovedet og i skødet, har bevæget sig i hver sin retning gennem årene, fra 70erne til i dag.

For fans af behårede fisser, giver vi dig her den ultimative ubarberet naturlighed – eller er du mere til de helt glatte fisser.

 

porno med danske piger