Bestsellers Find de mest populaere mest saelgende og det bedste sexlegetoej til baede kvinder maend og par

Se hvor der købes mest sexlegetøj i Danmark og hvad det er?

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Bestsellers Find de mest populaere mest saelgende og det bedste sexlegetoej til baede kvinder maend og parSALGET AF SEXLEGETØJ BOOMER

Salget af sexlegetøj stiger markant i sommerhusområder, når danskerne holder sommerferie. Men hvor er det mest og hvad køber man i feks. i Skagen Marielyst Ebeltoft Hasmark Gilleleje Blaavand?

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Bestsellers – Find de mest populære, mest sælgende og det bedste sexlegetøj, til både kvinder, mænd og par.

SALGET AF SEXLEGETØJ STIGER!

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har en forklaring på, hvorfor danskerne er ekstra vilde med sexlegetøj, når der står ferie på skemaet:

“Når vi danskere tager sammen i sommerhus, får vi ekstra tid til hinanden. Vi skal ikke tænke på sure pligter, vigtige deadlines eller børn, som skal bringes og hentes. Vi har derimod lyst til at nyde og forkæle hinanden mere, end vi plejer. Det ses også helt tydeligt på vores statistikker, som netop viser, at det primært er sexlegetøj til par, som vi sender afsted med posten” forklarer Mathilde Mackowski.

saa meget steg salget af sexlegetoej i sommerhusomraederne

Du kan se hele kortet ved at klikke her.

Her hitter sexlegetøjet

Sinful.dk har lavet et Danmarkskort, der illustrerer stigningen af sexlegetøj i udvalgte sommerhusområder denne sommer.

SkagenMarielystEbeltoftHasmark

Disse produkter hitter i sommerhusområderne

Webshoppen har også set nærmere på, hvilken type sexlegetøj der hitter i de forskellige områder. Her viser det sig, at efterspørgslen er vidt forskellig, alt efter hvilken landsdel det drejer sig om.

I Skagen – der er berømt for uge 29, hvor Københavns jetsettere valfarter til – er der eksempelvis sket en stigning i salget på hele 43%. Det er især piske, der har været efterspurgt denne sommer. Så hvis du hører et svirp fra naboens have i Skagen, så er der altså stor mulighed for, at det er andet end flagstangen, der smælder.

Her er topsælgerne i Danmarks mest populære sommerhusområder:

Skagen:
I Skagen har interessen for piske været stærkt stigende i år.

Marielyst:
I Marielyst er det spillelysten, der er i højsædet denne sommer.
Her er det erotiske brætspil for par, Erotic 4 Real, sommerens største hit.

Ebeltoft:
Her bliver der solgt flest af det trådløse og fjernbetjente vibratoræg Lelo Lyla 2, der kan styres fra en afstand af 12 meter. 

Hasmark, Nordfyn:
På Nordfyn er der fokus på den kropslige forkælelse. Her er det mest bestilte produkt nemlig noget så klassisk som massageolie.

Gilleleje:
I det nordsjællandske sommerhusområde står håndjern øverst på ønskelisten denne sommer, når der bliver bestilt underholdning til sommerhusturen.

Blåvand:
I Blåvand hitter parvibratoren We-Vibe 4, som er en vibrator, der stimulerer både manden og kvinden på samme tid under sex. 

Find alle Bestsellers i shoppen >>>
Se de mest populære, mest sælgende og det bedste sexlegetøj, til både kvinder, mænd og par.

 

SKRIV HVAD DU MENER!