Se nøgen kunstnerisk Croquis modeller på job

Se nøgen kunstnerisk Croquis modeller på job

SPAR MANGE PENGE

Nøgen Croquis model til fest og sjov.

Nøgentegning er meget populært til polterabender, fester, pigeloger eller bare til at pifte en halvkedelig hverdags aften op. Men forgår der mere end der bliver tegnet? Er der en skjult dagsorden, et strejf af lir pakket pænt ind i erotik og kunst?

Kært barn har mange navne og uanset, om du kalder det Croquis tegning, tegning af nøgenmodel, Kroki tegning eller Kro’ki – så er fokus altid det samme – se på og tegn den nøgne krop.

Officielt hedder det at croquis ikke handler om nøgenhed. Kunsten er at meste fingerfærdigheder, der viser fornemmelse for former på få minutter…. Meeeen mon ikke det også er fordi, nogle er nøgne og det bare er lidt frækt at kigge? :mrgreen:

Vil du prøve at tegne et nøgent menneske?

Forskellige muligheder for Croquis arrangementer: Tegn efter Nøgenmodel sammen med kollegaerne, Mal modellen med bodypaint, Croquis tegning til private, Croquis events til skoler.

Gode grunde til at vælge croquis til festlige lejligheder

En sjov og anderledes måde at fejre en polterabend på er ved at lade hele forsamlingen lave croquis tegninger. Det er der flere gode grunde til. Det gælder blandt andet følgende:

  • Det er en anderledes måde at være sammen på som gruppe.
  • I får mulighed for at udfolde jeres kreativitet gennem blyantstegning.
  • Det omhandler i høj grad kropspositivisme og kan give jer en mulighed for at øve jer i at se anderledes og mere åbent på forskellige kropstyper.
  • Det er ofte en mere uformel scene, hvor alle kan føle sig godt tilpas – både jer som gæster og jeres brud eller gom.
  • Det er en mere hyggelig og nedtonet aktivitet end at drikke jer fulde hele dagen.

Billeder fra tegnekursus med nøgenmodel

Klik på det billederne og se mere på Croquis egne hjemmesider.

SEX I DAG?

Croquis af mandelig- eller kvindelig model

Croquis tegning er tidens store nye trend

CroquisHeksen Prana – Se deres hjemmeside

Se mere med Croquis

FAKTABOX:

Hvad er Croquistegning?

Croquis er en tegnestil, hvor et givent emne skitseres på få minutter. Mest typisk er emnerne levende modeller, som skitseres hastigt. I studie-sammenhænge indtager en positur og tegnerne laver deres croquiser, hvorefter modellen efter få minutter skifter positur og en ny croquis tegnes.

porno med danske piger