Sex er den bedste medicin til et længere og bedre liv.

Sex er den bedste medicin til et længere og bedre liv.

SPAR MANGE PENGE

Man burde kunne få sex på recept, med alle de sunhedsfordele der er ved at dyrke lagengymnastik.

Måske skal du alligevel droppe ’ikke i aften skat’, når din partner lægger op til lidt sjov i dobbeltsengen. For sex styrker ikke bare intimiteten og parforholdet, det får dig også til at sove bedre, se yngre ud – og så mindsker det stress.

SINGEL? Find en online til at hjælpe dig med at få din daglige sex-medicin

Derfor er sex så sundt:

Vender vi det hele på hovedet og kigger på, hvorfor Mads bør afstå fra et liv i cølibat, finde sig en kæreste og få knaldet løs, er det, fordi sex er sundt for både krop og sjæl. Foruden de parforholdsmæssige gevinster og følelsen af højere livskvalitet peger forskning på, at der er mange helbredsmæssige gevinster ved at dyrke sex.

SEX I DAG?

Sex er godt for huden:

Når kvinder dyrker sex, frigiver deres kroppe mere østrogen. Østrogen er godt for mange ting, blandt andet mindsker det kvindelige kønshormon risikoen for Alzheimers og knogleskørhed. Østrogen øger også kroppen naturlige produktion af collagen, som giver en sund og mere spændstig hud.

Her er, hvad forskningen også siger, sex gør godt for dig:

  • Giver dig bedre søvn
  • Styrker dit immunforsvar
  • Hjælper dig med at forbrænde kalorier – Se hvad du forbrænder her
  • Styrker dit hjerte
  • Virker afstressende
  • Virker smertelindrende
  • Gør dig i bedre humør
  • Reducerer risikoen for svangerskabsforgiftning
  • Styrker hjernen
  • Studier har endda vist, at sex mindsker risikoen for prostatakræft

 

SE DE BEDSTE SEXØVELSER TIL AT FORBEDRE DINE SEXSKILLS I SENGEN

Ikke bevist, at cølibat er usundt
Under sex frigiver vi forskellige stoffer i kroppen, som giver de ovennævnte sundhedsfordele. Det drejer sig blandt andet om: endorfiner, der styrker immunforsvaret og hjælper med at afstresse kroppen, oxytociner, der virker smertestillende, og østrogen, som eksempelvis kan modvirke Alzheimers.
Lektor Claus Juul Løland fra Neuropharm and Genetics Lab på Københavns Universitet forsker i forskellige stoffers biokemiske effekt på hjernen. Ifølge ham er der alt mulig god grund til at dyrke sex.
»Sex er godt for mange ting – ud over artens overlevelse. Motionen er i sig selv godt for din fysiske tilstand, og hvad angår det psykologiske, er det rigtigt, at sex aktiverer vores belønningscenter, hvilket igen stimulerer vores velvære og motivation.

Flere orgasmer gør dig klogere, smukkere og at du ser yngre ud

porno med danske piger