Sex med lys eller mørk, 12 eller 25 cm (20% rabat)

Sex med lys eller mørk, 12 eller 25 cm (20% rabat)

SPAR MANGE PENGE

En nye sengekammerat eller til en fræk trekant.

Mød den perfekt mand! Han er hård, blød og uimodståelig 😈 

Om du er til lys eller mørk, 12 eller 25 cm – så finder du de lækre dildoer til en helt unik pris lige nu. Uanset hvad farve eller størelse du måtte ønske, venter der dig nogle skønne timer og orgasmer med din nye bedste ven.

Lige nu kan du få 20% på alle dildoer fra Mr- Dixon by Private Play!

Mr. Dixon serien er alsidig og kan bruge både vaginalt og analt. Har du haft en fantasi om en trekant, men du er ikke komfortabel med en tredje part? Så er Mr. Dixon perfekt, nyd en trekant uden den tredje person og nyd intime stunder med din partner ved at bruge legetøjet på hinanden.

Lad dig forføre af muligheden for at have en trekant uden en tredje part, hvor du kan give kvinden en dobbelt penetration eller give manden en pirrende anal oplevelse, mens du forkæler med oralsex.

Skynd dig ind og mød Mr. Dixon og find din favorit.

Mr. Dixon by Private Play er både hård, blød og uimodståelig. Dildoerne er skabt med fokus på alsidighed og realisme, uden at går på kompromis med kvaliteten.

SPAR 20% i DAG OG FÅ MR. DIXON MED HJEM!

Alle dildoer bliver leveret i en lækker satinpose så du kan opbevare din nye dildo sikkert og diskret.

Mr. Dixon Dildo by Private Play

Mr. Dixon by Private Play er vores nøje udvalgte dildo til dig. Mr. Dixon er din nye bedste ven når du skal vælge den rigtige dildo der vil give dig 100 fornøjelse hver gang. Mr. Dixon by Private Play er en serie at lækre dildoer til kvinder og mænd i klassisk lys farve og lækre sorte dildoer. Find dildoer med indsættelig længde fra 11 til 23 cm.

Mød Mr. Dixon – Ny lækker dildoserie fra 11-23 cm. (spar 15%)

 

porno med danske piger