Sexklub lokker mødre med gratis sex og vibrator

Sexklub lokker mødre med gratis sex og vibrator

Yngre mænd har tilmeldt sig for at sex-servicere de mange mødre

I aften og nat kan i princippet alle landets mødre få gratis sex og en vibrator med hjem, når Nordens første MILF swinger-sex-party afholdes.

En af de MILF-ere (Mothers I’d like to fuck), der uden tvivl lægger vejen forbi Østerbro i København i aften for at få sin del af sexkagen, er 51-årige Helle, der ikke blot er Milf, men i høj grad også er såkaldt cougar (modne/voksne kvinder, der er til meget yngre fyre).

Over en periode på tre år var Helle kæreste med en halvt så gammel (ung) mand, og når hun 3 – 4 gange om ugen, som kun flere og flere specielt voksne kvinder ynder, tager turen ind til sexklubben på Østerbro, så er det i høj grad i håbet om, at der gerne er godt med yngre mænd på sex-menuen.

– Jeg glæder mig rigtig meget til i aften, og har man blot en snert af lyst til ungt mandekød, så synes jeg da helt klart, at man bør give Milf swinger-sex-partyet i aften en chance, siger Mette, der ikke er bange for at indrømme, at hun tænker 100 procent egoistisk, når hun på denne her facon går efter ofte meget yngre mænd.

SEX I DAG?

– Intet galt med mænd på min egen alder, slet ikke. Men når det kommer til det rent seksuelle, så er der som regel endda meget stor forskel på, hvad en ung mand kontra en noget mere moden mand kan præstere i sengen.

Her tænker jeg både potens og evnen til at holde den gående over et længere stykke tid. Og vi bliver altså kun flere og flere voksne kvinder, der tænker sådan og agerer derefter, fortsætter en meget ærlig Mette, som pt. ikke har kæreste – og skal det endelig være, skal det uden tvivl atter være en noget yngre model.

Nordens første Milf-party
Det er klubben Swingers No.1 på Østerbro i Aldersrogade, der som første sexklub i Norden har valgt at afholde et decideret swinger-sex-party med sexhungrende Milf-ere i centrum – og baggrunden er den helt enkle, at efterspørgslen på netop sådan et arrangement kun har været stigende.

HER KÆMPER DE ENLIGE MØDRE OM EN UNG FYRS POTENS– Trenden går simpelthen bare i retning af, at modne kvinder, med eller uden børn, i en helt anden grad end tidligere ønsker at udleve deres seksualitet fuldt ud. Og flere og flere vælger altså også at gøre det i klubregi – og når man så har fået sine lyster styret, så går man stille og rolig hvert til sit igen, siger Trine, der står bag sexklubberne Swingers No.1 og Adam og Eva i Vanløse.

– Vi ved af erfaring, at rigtig mange voksne kvinder vil dette her, men det er altid svært at tage det endelige skridt ind over dørtærsklen. Men den mulighed er altså i klubben i aften, kvit og frit, endda uden at man skal have medlemskab.

Og ønsker man ikke selv at deltage i løjerne, ingen er jo tvunget til noget, kan man jo altid ”nøjes” med at få et lille indblik i, hvordan andre mildest talt hygger sig under aftenens og nattens sexfest, slutter den københavnske sexklubdronning, der har fået netshoppen med sexlegtøj, KinkyFun.dk, til at donere en vibrator til alle de kvinder, der nu engang kigger forbi.

Læs mere om Milf-sex-party på Milf-klubben.dk.

porno med danske piger