Sexoplevelse med ældre mand

Så den brede vielsesring på højre hånd. Denne ring gav mig straks yderligere lyster i bukserne. Gifte kvinder var mig en ganske interessant hobby…

Erik: Jeg stod lidt tilbagetrukket i min stue således at jeg ikke kunne ses udefra og ventede spændt, da en mørk bil kørte ind mellem boligblokkene og parkerede på en af de afmærkede pladser over på den modsatte side af pladsen. Jeg kunne se, at det var en kvinde, som sad i bilen. Måske var det hende. Der var næsten gået 10 minutter over den aftalte tid og jeg var begyndt at frygte, at hun alligevel fortrød aftalen. Jeg så, at hun blev siddende et øjeblik inden hun åbnede bildøren og trådte ud. Jeg blev stående midt i stuen og holdt mig skjult for hende, medens jeg betragtede hende. Det måtte være hende. Jeg håbede det. Ikke mindst, da jeg nu så hende tydeligere. Hun var en meget flot pige. Høj, slang og stilfuld at se på.

Hun så sig søgende omkring og ganske rigtigt. Da hun blev klar over at de ulige husnumre var på den anden side af, hvor hun havde parkeret, begyndte hun at gå ad stien mellem beplantningen over mod nummer 9, hvor jeg boede. Det var altså hende, jeg ventede på. Jeg blev positivt glad af forventning. Jeg kunne se, at hun var meget køn. Skønt hun havde en mørk frakke på, aftegnede der sig en skank skikkelse under den. Hendes lange ben var i et par lange støvler, som nåede næsten op til frakken kun lige visende at hun ikke var i lange bukser, da strømper lige var synlige i stykket mellem støvler og frakke. Hendes lange meget lyse hår, som farvemæssigt tegnede sig som en kontrast til den mørke frakke, var sat op med et smart hårbånd, som holdt det let knejsende på det kønne hoved.

Jeg blev øjeblikkeligt spændt af glad forventning. Opstæmtheden bredte sig med det samme ned i mine bukser og jeg måtte lige give min forventningsfulde pik et klem.

Dorte: Efter at jeg havde slukket motoren blev jeg siddende et øjeblik i bilen. Nu var jeg nået dertil, at skulle jeg fortryde og vende om, skulle det ske nu. Jeg var både nervøs og meget spændt. Aldrig før havde jeg været inde på noget sådant, som jeg nu var i gang med. Jeg havde en aftale med en fremmed mand med den hensigt at være min egen mand utro. Det var noget, jeg havde tænkt på i flere måneder. Ikke at jeg ikke elskede Tom tilstrækkeligt. Men siden jeg dengang mødte ham, havde der aldrig været en anden intim oplevelse. Og jeg havde ligesom følt i mig, at det at prøve et fremmed eventyr var blevet et stærkere og stærkere behov. Det var nok primært kommet af, at min arbejdskollega, Lone havde fortalt mig, at for hende havde det med mellemrum været godt at tage en oplevelse med en fremmed. Det havde endog styrket hendes appetit også på hjemmefronten og hendes mand havde bestemt aldrig manglet noget. Da Lone mærkede min nysgerrighed til hendes oplevelser, som hun fortalte mig om i fortrolighed, foreslog hun mig, at prøve det samme. Jeg havde i lang tid afvist hendes forslag. Men hun fornemmede, at jeg var rimeligt interesseret og en dag indrømmede jeg, at tanken om at prøve, bestemt ikke var mig helt umulig. Men da jeg samtidigt sagde, at jeg var bange for, evt. at komme til at falde for en fremmed mand i stedet for min egen, foreslog hun, at jeg skulle prøve med en mand, som hun nogle gange havde været sammen med: Han var ældre – en mand i 60-erne, men pæn, renlig og forstod diskretion. Endvidere kunne hun love mig, at jeg nok ikke blev skuffet med hensyn til at være sammen med ham. Han var ganske godt udrustet – hvis jeg forstod, hvad hun mente – og så kunne han blive ved så længe, man selv havde lyst. Endvidere var han hensynsfuld. Det var vigtigt for ham, at én selv skulle kunne lide det, som blev gjort. Lone ville gerne formidle kontakten til denne mand. Jeg kunne roligt gøre mit behov gældende hos ham.

Efter nogle ugers betænkningstid, hvor Lone flere gange havde spurgt, om hun skulle kontakte Erik, som manden hed, havde jeg endeligt for et par dage siden sagt, at det måtte hun godt. En aftale var kommet i stand til i dag, hvor jeg havde fridag fra kontoret. Jeg havde fået mandens telefonnummer og i går havde jeg ringet til han. Han havde sagt, at jeg var meget velkommen og at han var klar over, at hensynet til min første gang og derfor min store nervøsitet var han vigtig. Vi havde aftalt at jeg skulle komme hos ham nu kl. 10.

Efter at jeg i morges havde sendt Mads i børnehaveklassen i skolen og kørt Rikke i børnehave, var jeg taget hjem og gjort mine grundige forberedelser. Jeg havde badet, cremet mig på kroppen og iført mig noget af mit mest intime undertøj. Jeg havde været omhyggelig med mit hår og min makeup og vidste med mig selv, at jeg var i orden.

Jeg var snart 10 minutter forsinker og måtte derfor nu gå op til ham, hvis jeg ikke nu vendte om. Men jeg vidste også med mig selv, at jeg ville fortryde, såfremt jeg ændrede mening nu.

Jeg tog beslutningen og steg ud af bilen og så mig om. Jo, de ulige numre var der ovre, Jeg så, at nr. 9 var en anelse til venstre over på den anden side. Jeg begyndte at gå at stien gennem anlægget. Uden at jeg kunne se nogen, følte jeg, at jeg alligevel blev overvåget et eller andet sted fra.

Da jeg nåede døren, så jeg, at navnet Erik Petersen stod for en beboer på anden sal. Da jeg havde taget mig sammen til at trykke på klokken, blev der straks svaret. Jeg sagde mit navn og blev budt inden for samtidigt med at dørens lås blev åbnet så jeg kunne skubbe døren op.

Erik: Da jeg havde budt hende inden for og kunne høre, at hun åbnede hoveddøren, lyttede jeg til den unge kvindes trin op ad trappen. Efterhånden som hun kom nærmere hørtes hendes støvletrin tydeligere mod stentrinede. Da jeg bedømte, at hun var nået førstesalen, åbnede jeg døren og stod ventende, medens hun kom op ad trappen. Først så jeg hendes hoved med det meget lyse hår. Da hun drejede rundt og viste front mod mig, så jeg et smukt, men alvorligt ansigt, som så op mod mig.

Dorte: Da hoveddøren smækkede efter mig og jeg stod alene i den rene opgang slog tanken mig, at jeg endnu kunne vende om. Imidlertid begyndte jeg med nervøse bevægelser at gå op ad trinene, som mine støvler lød ganske tydeligt imod. Jeg følte en spænding, som blev endnu kraftigere, da jeg opfattede, at en dør blev åbnet over mig. Jeg fortsatte opad og da jeg drejede omkring på den sidste afsagt, så jeg manden for første gang. En ældre, slank, nydelig hvidhåret mand i mørke velklædende bukser og en hvid skjorte, som smilede ned mod mig. Da jeg nåede op, bød han mig velkommen, idet han gav mig hånden, bød mig ind og hjalp mig med at komme af med overtøjet.

Erik: Da jeg tog imod pigens overtøj, øgedes mit positive indtryk af hende yderligere. Efter at have taget imod hendes handsker og frakke, så jeg, at hun var iført en mørk kjole, som absolut fremhævedes hendes figur med et smalt liv og veldrejede hofter. Den eneste ring hun havde på sine velplejede fingre, var en meget kraftig og bred vielsesring på højre hånd. Denne ring gav mig straks yderligere lyster i bukserne. Gifte kvinder var mig en ganske interessant hobby.

Dorte: Lejligheden var pæn og ren. I stuen var et sofaarrangement i den ene side og et spisebord med stole i den anden. Hvad jeg straks opfattede var, at en dør fra stuen stod åben ind til hans soveværelse, hvor en bred seng stod lige midt for den modsatte væg, Sengen var gjort klar uden dyne, men med et par store puder og med et par sammenlagte frottehåndklæder, som lå på et rent glat lagen.

Han bød mig en plads i sofaen. På sofabordet stod kaffekanden og kopper samt vand. Da han bød mig, ønskede jeg et glas vand. Han satte sig ved siden af mig og vores samtale begyndte lidt anstrengt, hvor han spurgte om og jeg fortalte, at jeg bestemt var lykkelig gift og havde to børn. Da jeg stammende begyndte at forklare, at det var første gang jeg besøgte en fremmed. Tog han min hånd, og sagde, at han forstod min nervøsitet. Han spurgte, om vi så ikke lige så godt kunne komme forsigtigt i gang. Da jeg ikke svarede, lagde han en hånd på min skulder og bad mig slappe af, medens han drejede mig således at jeg nærmest vendte ryggen til han, hvorpå han trak mig ind mod sig. Jeg mærkede hans ånde tæt ved min kind. Han viskede, at jeg bare skulle slappe af, at jeg var en dejlig pige og at han var glad for et jeg var kommet. Han kyssede mig blødt i nakken og på halsen, hvilket fik et af mine svagheder og jeg blev mere afslappet. Det gjorde simpelt hen dejligt. Han forstod gøre det rigtige. Da han listede en hånd om og lagde den på mit ene bryst var det bare, hvad jeg ønskede. Han hviskede stadigt, at jeg var sød og at han ville være god ved mig.

Erik: Da jeg havde fået hende ind og sidde, var jeg klar over, at hun var meget nervøs. Men da jeg foreslog hende, at vi stille og roligt skulle begynde for at komme over det vanskeligt trin og fik hende tæt på, fornemmede jeg, at hun meget hurtigt gav efter for mine tilnærmelser. Da jeg kyssede hende på halsen, sukkede hun af velvære og jeg blev klar over, at jeg var ved at få hende den rigtige vej. Efter at have taget lidt på hende og kysset hende flere gange på halsen og kinden, fik jeg dreje hende, således at jeg også kunne kysse den søde mund. Hun besvarede mine kys og med bløde varme læber mod mine gav hun sig hen. Min ene hånd søgte ned til hendes knæ og ind under den stramme kjole hvor jeg kun kunne få fingrene et stykke op. Jeg foreslog, at vi nu klædte os mere af, hvilket kun nikkede til. I tavshed lynede hun sine støvler ned og trak dem af. Medens vi stod i stuen, smed vi begge vores klæder indtil hun stod i det fineste hvide BH- og trussesæt. Jeg beholdt som det eneste mine underbukser på, men min pik viste sig som en kæmpebule inden for stoffet. Jeg skjulte på ingen måde at jeg havde ståpik for hende, medens jeg ledte hende ind i soveværelset.

Dorte: Da jeg til sidst kun havde mig blonde-BH og små tilsvarende trusser på, blev jeg ledt ind til den store ventende seng. Jeg bemærkede, at han havde en ordentlig stivert under sine hvide underbukser. Straks, da jeg kom ind i soveværelset så jeg, at der på den ene væg var et kæmpespejl og da jeg satte mig på knæ på sengen, så jeg mig selv i helfigur i spejlet. Hvordan ville det være at se sig selv have sex inde i spejlet?

Erik satte sig ligesom jeg på knæ ved min side og begyndte med sine varme, bløde hænder at kæle og befamle mig. Jeg løsnede min BH og kastede den over på en stol. Mine bryster fangede straks hans interesse og han bøjede sig ned og kyssede først det ene så det andet bryst flere gange. Det gjorde rigtigt dejligt. Han listede samtidigt en hånd ned i mine trusser.

SEX I DAG?

Da han igen løftede hovedet for at kysse mig på kinden, kunne jeg ikke lade være med at berøre hans brystkasse. Jeg kyssede mig derfra nedad, ned ad hans slanke mave og ned til underbenklæderne. Jeg bøjede hovedet ned og kælede min kind over hans store bule i bukserne. Jeg måtte se, hvad han havde og tog med begge hænder fat i trussekanten, trak udad og nedad og frigjorde en stor og meget stiv pik, som pegede vippende fremad foran mine øjne. Jeg fik bukserne helt af ham og så derefter rigtigt på pikken. Den var stor meget stor. Lige så lang som Toms men nærmest dobbelt så tyk. Og så bøjede den i en krum bue en anelse nedad. Det store pikhoved med kraven krænget helt tilbage var lige foran mine øjne.

Erik: Jeg sad på knæ og nød, da hun befriede min pik af underbukserne. Et lille gisp lød fra hende, da den sprang ud lige foran hende ansigt. Jeg er også godt udrustet. Jeg fik listet først det ene så det andet ben fri af benklæderne og var nu helt nøgen. Efter et øjeblik lagde hun højre hånd om pikken og ligesom vurderende dens vægt løftede hun på den. Samtidigt mærkede jeg hendes venstre hånd liste ind mellem mine ben bagfra og dejligt varmt lægge sig om mine nosser. Hun vendte og drejede undersøgende på mit våben. Jeg ventede spændt på, hvad hun ville gøre. Men da et lille dråbe blev synlig i sprækken på pikhovedet bøjede hun sig frem og listede tungespidsen frem og slikkede dråben i sig. Derefter begyndte hun medens hun drejede rundt på skaftet, at tungeslikke mit pikhoved. Oh, hvor var det skønt så blød og dejlig hendes tunge lappede rundt på det følsomme hoved. Jeg fortalte hende, at hun var rigtig god til at bruge sin tunge.

Dorte: Medens jeg slikkede på hans pik, fik jeg den meget ramme, men særdeles dejlige lugt af pikhørm i næsen, som blot forøgede min lyst til at fortsætte. Jeg måtte have den helt ind i min mund og lukkede derfor læberne omkring det tykke hoved og suttede. Aldrig havde jeg før haft min mund så fuldt ud med pik. Smagen og lugten var pragtfuld.

Erik: Jeg lod hende sutte i nogen tid. Men for at den ikke skulle gå i hendes mund, besluttede jeg, at ændre taktik. Jeg fik hendes skubbet ned at ligge på ryggen og trak de søde, små trusser af hende. Da jeg gjorde forberedelser til at lægge mig med hovedet i kussehøjde, spredte hun ivrigt sine lange, slanke ben udad og opad. Hun var barberet, således at kun en lille smal dusk var oven over kussen. De dejlige runde kusselæber var smukt blottet. Jeg lagde mig på maven og efter at have kysset de dejlige lår, førte jeg munden til kussen. Jeg slikkede og nød det. Jeg skiftede mellem hendes klit og hendes skamlæber, som snart åbnede sig, så jeg kunne se de lyserøde folder inden for. Jeg begravede tunges i dem og lappede ivrigt den søde nektar, som strømmede til. Hun var helt væk og pib og stønnede i velvære over at få slikket fisse så grundigt. Jeg brugte lang tid til at slikke hende og det endte med, at hun satte begge fødder ned i madrassen og løftede sig mod min mund, medens hun stønnede i udløsning. Jeg slubrede den strømmende kussesaft til mig.

Jeg tørrede mig med et håndklæde i ansigtet inden jeg lagde mig op ved siden af hende og spurgte, om det havde været godt. For første gang så jeg hende rigtigt smile medens hun svarede, at det havde været pragtfuldt.

Dorte: Vi havde ligget og slappet af et øjeblik, hvor Erik havde en arm om min nakke og en hånd nede på min fisse, medens jeg havde fat om hans pik, da han spurgte, om jeg havde lyst til at få den rigtigt nu. Det havde jeg og ham bad mig om at ligge mig på alle fire, da han havde lyst til at tage mig bagfra. Jeg lagde mig som han sagde midt i sengen. Han satte sig på knæ ved min side og kærtegnede min ryg og mine endeballer. Han fortalte, at jeg var meget flot. Det kunne bestemt ikke ses, at jeg havde været gravid og haft to fødsler. Han undersøgte sprækken mellem mine baller og listede fingrene ned på mit numsehul og derefter med til min fisse.

Jeg lå på albuerne og med rumpen i vejret og havde drejet hovedet, således at jeg kunne se det hele i det store spejl på væggen. Jeg så, at han efter at havde kælet for min bagdel kravlede ned og satte sig lige bag mig. Hans store, lidt krumme pik stod klar og mægtig lige i rette højde.

Han skal da have et kondom på, tænkte jeg. Jeg må bede ham om at tage et kondom på, inden vi gør det rigtigt. Men da han hold den i den ene hånd medens han langsom lænede sig fremad, så jeg mundlam på, hvorledes den kom nærmere og da jeg mærkede dens varme ramme mine kusse, holdt jeg været i spænding. Han var ved at trænge ind i mig og jeg havde lyst til at få den og mærke den direkte berøring uden gummi imellem os. Jeg måtte huske om et øjeblik at bede ham tage beskyttelse på. Han bevægede sig langsom ind. Oh, hvor gjorde det godt. Han var stor. Den åbnede mig meget mere end når Tom stak sin op i mig. Roligt bevægede ham sig frem og tilbage i mig. Jeg mærkede hvorledes min skede blev presset ud og klemte omkring det tykke skaft. Vores kontakt var meget intim.

Erik: Da jeg var i stilling bag ved hendes dejlige rumpe, var jeg spændt på, om det kunne lykkes for mig at få den ind uden at hun forlangte, at jeg skulle have et kondom på. Jeg ville forsøge, men hvis hun ønskede det, var jeg da indstillet på at føje hendes. Kunne det lykkes for mig bare et øjeblik at mærke den oppe i hende uden noget på, ville det være skønt. Jeg løftede pikken lidt opad og pegede mod hendes fugtige åbning, satte den ind og skubbede langsomt min underkrop fremad. Dejligt roligt gled jeg ind i hendes ventende hul og blev omskuttet af skeden. Med hænderne på hendes hofter begyndte jeg i rolige bevægelser at køre ind og ud af hendes fisse. Hun var skøn at gøre det med. Endnu havde hun ikke sagt noget om kondom og det var med at udnytte tiden inden hun eventuelt forlangte det.

Vi kneppede rytmisk og grundigt og hun ligesom besvarede mine stød fremad ved at presse lidt bagud med rumpen. Efter nogle minutter ønskede jeg at mærke hende tættere på mig og lagde mig derfor ind over hende. Medens vi begge støttede på armene havde jeg mit hoved nede ved hendes nakke og med pikke nu godt i spænd i hendes skede bollede jeg hende ihærdigt. Mit blik faldt på hendes ringfinger og igen glædedes jeg ved tanken om, at hun var utro med mig, at det var min pik, som var på intim opdagelse i denne søde kvinde, som tilhørte en anden.

Dorte: Da han lagde sig ned over mig kunne jeg mærke hvorledes hans pik spændte oppe i mig. Åh, hvor var det bare dejligt, som han tog mig. Jeg burde standse ham og bede ham tage gumme på inden han ville lade den gå i mig, men ikke lige nu. Det var alt for skønt til at bede om det lige nu, dette at mærke vores sammenparring direkte kød mod kød. Jeg måtte bare mærke det sådan lidt endnu.

Efter flere minutters grundig stødene i mig, sagde han, at nu ville han gerne have mig forfra så han kunne se mig og bad mig lægge mig på ryggen. Han trak sig ud og jeg rullede om på ryggen for at få den glinsende våde pik igen.

Erik: Hun lagde sig straks på ryggen og gjorde plads til mig ved at løfte knæene og bøje benene samtidigt med at hun spredte dem helt fra hinanden. På knæ mellem de lange slanke ben anbragte jeg mit hidsige jern mod de halvåbne ventende skamlæber. Ivrigt løftede hun sit kønne hoved og vi ikke alene følte men også i fællesskab så på, hvorledes vi parrede os sammen igen. Jeg kneppede hende ivrigt og voldsomt, dels ved at støtte på armene og banke mig igen og igen dybt i hende, dels ved at lægge mig ned på den dejlige pige og køre løs. Når jeg stod på hænderne, så jeg hende flere gange løfte hovedet og kigge ned mod vore kønsdele, som vi blandede så flittigt. Hun lod ikke til at tænke på beskyttelse og jeg ønskede bare at kneppe mig til en ordentlig udløsning oppe i hende.

Dorte: Jeg så, hvorledes han stødte den store pik lige op i mig og jeg ønskede bare at få den nu og her, alt hvad han kunne. Jeg ønskede ikke nogen gummibeskyttelse. Jeg ville have rå pik. Jeg ville mærke hans varme kødstav mod min drivende skede. Jeg ville parres helt og fuldt og han måtte gerne give mig hele skuddet oppe i mig. Når han stod på hænder over mig, kunne jeg, når jeg kiggede ned, se hvordan hans store pik kørte ind og ud af mig. Når han lagde sig ned på mig, kunne jeg i spejlet på væggen se hans endeballer blive løftet og sænket medens han gav mig pik

Voldsommere og voldsommere bollede han mig indtil han til sidst anbragte sine hænder under mine endeballer og løftede mig op fra sengen. Pludseligt stønnede han ved min hals og en skælven gennemrystede mig igen og igen, da jeg mærkede, at han i sprøjt efter sprøjt gav mig sin sæd i mit skød. Jeg tog ivrigt imod og glædede mig over at mine P-piller sikrede mod følger af vores aldeles fuldbyrdede samleje.

Erik: Vi lå og slappede af efter at vi begge to sammen havde nået højden af vores samleje. Hun lå i min arm medens jeg kælede hendes dejlige legeme. Jeg takkede hende for, hvor godt hun havde gjort det for mig. Ligesom i samme taknemmelighed begyndte hun at kæle for min krop. Jeg mærkede hendes hånd kærtegne ned over mit ældre mandslegeme, ned til min pik, som da hun tog den i hånden, straks begyndte at stivne sig tyk og stor igen. Hun kravlede ned til den og medens jeg lå fladt på ryggen, tog den i munden. Hun suttede dejligt. Hendes mund søgte ned til mine nosser. Jeg spredte mine ben for at give hende bedre adgang til dem og mærkede hende slikke mig rundt på nossesækken. Jeg løftede mine ben opad og hun sænkede sit hoved helt ned og slikkede på stykket nede bag ved nosserne ned mod mit røvhul. Oh, hvor var det godt, hvilket jeg fortalte hende. Hun fortsatte med på skift at slikke mig der og at bevæge sig op og sutte på min pik. Overalt fik mine kønsorganer en god behandling.

Til sidst rejste hun sig og skrævede ind over mig. Medens hun holdt min pik lodret, anbragte hun sig på den. Jeg så på hendes smukke ansigt, hvorledes hun lukkede øjnene i velbehag medens hun sænkede sig ned over den. Roligt vrikkede hun sig helt ned, så kun roden af min pik var synlig. Nu var det hende, som bestemte over vores forening og hun red mig i lang tid stille og grundigt. På hendes smukke faste bryster pegede de flotte brystvorter energisk fremad. Ind imellem sad hun stille med lukkede øjne og sukkede i velvære medens små rystelser jog gennem hendes dejlige krop.

Dorte: Vi hyggede os sammen på flere måder, dels i sengen og dels i hans stue. Efter at jeg havde redet på ham, holdt vi en pause, hvor vi begge to nøgne fik lidt væske at drikke. Jeg sad i sofaen og han sad i en lænestol over for. Det var mærkeligt at sidde nøgen sammen med denne fremmede mand som ikke generede sig for at jeg hele tiden havde udsyn til hans pik.

Efter at vi havde slappet af i nogle minuttet, hvor vi havde talt om ligegyldige ting, kom han over til mig og skubbede mig tilbage i sofaen, satte sig på knæ og førte sit hoved ned mellem mine ben og begyndte at slikke fisse. Jeg sad med benene spredt og så på, hvorledes han behagede mig med mund og tunge. Han var rigtigt god til det.

Efter lang tids grundigt slikning, spurgte han, om han måtte kneppe mig i stående stilling. Han opfordrede mig til at stå og støtte hænderne mod hans spisebord. Jeg gjorde, som han bad mig om og stillede mig klar med rumpen skudt bagud. Mine lange ben passede fint til, at han kunne køre sin pik lige ind og jeg blev pulet dybt og grundigt i stående stilling. Ikke før var hans pik kommet så dybt op i mig. Jeg kunne mærke hans pikhoved støde mod livmoderen langt oppe.

Efter nogen tid på denne måde trak vi os fra hinanden. Jeg lagde hånden om hans pik og stod og krammede den, hvorefter jeg skubbede ham op mod bordet, satte mig ned foren han og med en hånd på hver af hans lår, fangede jeg pikken med munden og suttede løs på den.

Da han lidt efter fortalte, at jeg var ved at sutte den helt af på ham og at han ikke ville kunne holde det tilbage, såfremt jeg blev ved, ville jeg gerne have det. Da den gik og jeg fik hans varme sæd i munden, smagte det dejligt og saltagtigt medens det gled gennem min hals.

Erik: Hun nærmest sugede min pik. Hun var smuk at se på, sådan som hendes smukke læber lukkede omkring hovedet på den. Hendes dejlige lyse hår opsat på hovedet bølgede let ved hendes hoveds bevægelser. Jeg fornemmede, at blev hun ved som nu, ville jeg komme i hendes mund, hvilket jeg sagde til hende. Men det gjorde hende endnu grundigere i at suge pik. Lige før den skulle gå på mig, fortalte jeg, at det var ved at komme.

Da det sprang på mig, betragtede jeg, hvorledes hun beholdt den i munden og slugte mit sperm, efterhånden som det kom.

Dorte: Da jeg sad i bilen på vej hjem, følte jeg mig godt brugt mellem benene. En blanding af dårlig samvittighed over at have været utro samtidigt med, at jeg var kropsligt grundigt sexmættet strømmede gennem mig. Foreløbigt ville jeg kunne leve med min oplevelse uden et nyt eventyr. Men jeg havde da hans telefonnummer, såfremt behovet opstod.

 

porno med danske piger