Test af store dildoer til legesyge kvinder med store fantasier!

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Test og anmeldelse af store realistiske dildoer

En stor dildo er ideel til dig, der gerne vil have en ekstra fræk og ekstra vild sexoplevelse.

STOR – STØRRE – STØRST!!!

ADVARSEL: IKKE FOR NYBEGYNDER – HUSK LANGT FORSPIL OG OLIE/GLIDECREME

Er du på udkig efter en dildo som kan give dig eller din partner en fyldig stimulation, så er du kommet til den helt rigtige sted. Vi har her samlet et udvalg af de skønneste store dildoer i størrelser der ligger noget over gennemsnittet for en almindelig penis.

King Cock - Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod 23 cm.King Cock – Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod 23 cm.

Anmeldelse af sexanmelder Cathrine

Mit første indtryk da jeg modtog dildoen var at den virkelig var stor. Langt større end jeg havde forventet! Da jeg fik den ud af indpakningen og havde den i hånden, var den mere håndgribelig. Jeg var meget overrasket over hvor realistisk den i virkeligheden er. Dildoen er stor, tung, blød og virkelighedstro. Den er yderst detaljeret med vener op ad skaftet, hudfolder og et udskåret penishoved. Sugekoppen er utrolig kraftfuld og perfekt til at sætte fast inde i badet eller hvis du har et stort spejl.

Man bliver opstemt bare af at kigge på den!

Man skal være varmet op da det er en stor dildo. Den er 23 cm lang og 5,1 i diameter. Men så snart man er i gang er den garanteret at ramme helt i bund. Dildoen var over alle forventninger! Jeg ville helt klart anbefale dildoen til andre. Den kan oven i købet bruges som strap-on, hvilket giver endnu flere muligheder.

Fuldstændig som den ægte varer! Man kan selv styre stillingen og tempoet, og sugekoppen gør det super nemt og lækkert.

4 ud af 5 stjerner

King Cock Realistisk Dildo – Billigst på winkwink.dk 286,00 DKK


Kæmpe dildo, mere end 30 cm lang. Amerikansk kvalitetsprodukt fra Doc Johnson.Vac-U-Lock Realistic Hung XL Strap-on Dildo 30 cm lang.

Anmeldelser fra bruger:

Amerikansk kvalitetsprodukt fra Doc Johnson. Den føles og ser ud som en kæmpe stor penis. Fantastisk dejlig stor dildo, dejlig blødt materiale, føles dejlig at få op og blive fyldt helt ud. Kan anbefales, men pas på, den et tyk!

Hvis det skal være stort, er der ingen vej uden om denne kæmpe dildo fra Doc Johnson.

 

Skal det være stort så er denne kæmpe det rigtige valg. Den er stor den er tung, men den er også meget realistisk og er lavet i fantastisk lækkert materiale som føles lidt som den ægte vare. Med Doc. Johnsson vac-u-Lock, er det super nemt at montere den på enten harness, sugekop eller en maskine. Men den er bestemt ikke for nybegynderen med en længde på 30,5 com og en diameter på 7,5 cm. Den kan købes i en mørk og en lys udgave.

5 ud af 5 stjerner

Køb Vac-U-Lock Realistic Hung XL Strap-on Dildo på Sinful.dk


Denne dildo fra All Black vil med garanti kunne fylde dig helt og aldeles ud, hvad enten du ønsker anal eller vaginal udfyldningAll Black Big Realistisk Dildo På Hele 45 cm til de store sex-drømme.

Hvis du ikke kan få det stort nok, er denne All Black Big Realistisk Dildo lige noget for dig. Med sin buede form og sine 45 cm, er den perfekt til at ramme g-punktet i skeden, og du vil opnå et skønt klimaks og det ypperste inden for nydelse.

Hvis du går og fantaserer om at mærke en mega stor dildo oppe i dig, så skal du prøve denne King kong dildo!

Dildoen har glat skaft med testikler i bunden og perfekt formet penishoved i toppen, som gør indføringen nemmere. Den har en lille bøjning, som er med til at gøre følelsen endnu bedre, fordi det gør, at den rammer g-punktet perfekt eller p-punktet, hvis den bruges analt.

Den er støbt af lækkert, blødt vinylgummi, som er tilpas fleksibelt uden at miste den nødvendige stabilitet. Materialet er 100 % fri for ftalater og latex, så dildoen er hud- og allergivenlig. All Black 22 er stor – meget stor – hele 45 cm i længden, hvoraf de 38 kan forkæle dit indre, og den har en diameter på 9 cm på sit bredeste sted – ekskl. Testiklerne. Det anbefales at bruge dildoen sammen med en masse god glidecreme.

4 ud af 5 stjerner

All black – 22 meget stor dildo – Billigst hos Sexshop Alor.dk 475,00 DKK

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!