Til dig din uartige TØS!

SPAR MANGE PENGE

Jeg lister op bag ved dig mens du kun iført trusser og bh står i køkkenet, optaget af noget. Du ligger ikke mærke til mig før jeg bagfra hurtigt ligge min højre hånd over din mund og holder din venstre arm fast. Jeg hvisker dig i øret :’du kommer med mig, sig ikke et ord’. Jeg kommer håndjern om dine håndled og genner dig ind i soveværelset. Du har stadig ryggen til mig da jeg bider dig blidt i halsen, mens jeg hvisker’op på sengen med dig’. Først da du kommer op på sengen ser du at jeg bærer en sort maske. ‘jeg skal jo være sikker på at du ikke siger noget’ hvisker jeg til dig og trækker en sort gag frem.’Åben munden’. Du adlyder og jeg putter gag´en i din mund og spænder den fast. Du trækker vejret hurtigere nu hvor du ligger med røven i vejret og hovedet hvilende på sengen. Jeg tager et fast greb i dine balder og ælter dem ,før jeg vender min opmærksomhed mod din fisse.

SEX I DAG?

Jeg åbner håndjernene, vipper dig om på ryggen, og låser dem igen. ‘Nu er du min’ siger jeg mens mine fingre leger med din fisse. Før jeg begynder at slikke dig sætter jeg en klemme fast i hver af dine brystervorter. Jeg hiver lidt i dem og du piver lystent. Så er det spisetid. Jeg slikker, suger og slubrer i din fisse mens jeg med jævne mellemrum hiver lidt i klemmerne, bare for at høre dig stønne. Kombinationen af blid smerte og nydelse får dig til at trække vejret endnu hurtigere. Jeg løfter dine ben og bider dig fast, men blidt i balderne. Jeg lader tungen glide fra dit skød op over maven og op til brysterne.Jeg fjerner den ene klemme og sutter på dit bryst mens jeg hiver i den anden klemme. Jeg trækker dit hovede hen til sengekanten og fjerner gag´en. Jeg giver dig en blindfold  over øjnene, og mens mine fingre glider op ad din hals, hvisker jeg ‘nu er det vist min tur’. Jeg stikker min pik ind i den varme mund og og kører den frem og tilbage. Savlen glider ned af dine kinder mens du sutter min pik. Jeg tager fat med fingrene om dine brystvorter og niver dem, mens du slikker mine nosser.

Du sutter min pik så godt at jeg må fjerne mig for ikke at komme for tidligt. Jeg vender dig rundt igen og nu ligger du med røven i vejret, tungt stønnede. Jeg giver dig 4-5-6 klask i røven og hver gang min flade hånd rammer dig, udstøder du et liderligt støn. Jeg kører pikken op i dig, og nyder din varme fisse. Mens jeg langsomt øger tempoet klasker jeg dig i røven og ælter dine dejlige balder. Du piver vellystens mens jeg kører pikken ind og ud af dig. Jeg tager fat i dit hår og trækker dig langsomt tilbage imod mig.min højre hånd ælter din røv mens min venstre arbejder på dine bryster. Ind imellem trækker pikken ud af dig og stikker den ind i din varme mund igen. Du savler ud over den mens du sutter mig af. Tilbage i fissen kører jeg hårdere på nu. Det er så skønt at jeg er ved at eksplodere. Jeg trækker mig ud og kommer med et brag.Jeg fjerner først håndjernene og så blindfolden. Så bider jeg dig blidt i halsen, lade tungen glide op til din mund og sutter på din tunge.

porno med danske piger