TOP 3 sexlegetøj til mænd – årets bedste spiller✊🏼💦

TOP 3 sexlegetøj til mænd – årets bedste spiller✊🏼💦

SPAR MANGE PENGE

De bedste onani-produkter til mænd.

Top 3 favoritter og mest populære sexlegetøj til at give din håndspiller nyt liv!

Det er tid til at kåre årets spiller inde for sexlegetøj til mænd! Listen er lavet ud fra salg, bedømmelser og tilbagemeldinger i årets løb. Der er dog den lille twist, at vi i år benytter os af fodbold termer! Så burde næsten alle mænd kunne forstå det hele meget bedre ?

En bestemt fortjent årets vinder som virkelig har givet alt af sig selv og ikke holdt igen til en eneste kamp i sæsonen!

Årets spiller Nr 3

Flot 3. plads til Tenga Clicker Ægget.

Den lille fyr ser ikke ud af meget, men gang på gang overrasker han! Når først han åbner op for godteposen, er han en teknisk fremragende spiller! Hans lille størrelse gør, at han snildt kan drible omkring modstandernes ben, så det ender i stor morskab og fornøjelse for dem der vel og mærke er på hans hold!

Han bliver kaldt en ”one game wonder”, meeen de fleste er begyndt at anerkende at han faktisk kan levere i flere kampe i streg! En meget undervurderet spiller, som kan købes til billige penge og han må derfor også ses som en stærk profil og købsemne for mange klubber i januars transfervindue!  En rigtig 10’er og publikumsfavorit!

Det mest forbløffende er, at han er af en søskendeflok på 13! Alle æg besidder de samme kvaliteter, men dog med lidt forskellige evner indenfor driblekunsten!

SEX I DAG?

Årets spiller Nr 2

På en fantastisk 2. plads kommer Oxana!

Efter en indledning på sæsonen hvor Oxana blev set på med skeptiske øjne, er stemningen vendt fuldstændig rundt! Den fantastiske fornemmelse for spillet og overblik gør, at hun bliver valgt som den første på holdkortet!

Hun forstår at placere sig rigtigt på banen, så hun til tider virker lidt passiv. Selvom hun har et defensivt udgangspunkt formår hun alligevel at se hullerne i forsvaret som oftest derefter fører til, at medspilleren kommer til scoring!

Selvom hun er blød og yderst behagelig som person, så er hun en hård negl på banen og tager meget gerne imod nogle slag! Hun siger aldrig nej til en hård omgang træning og det er helt sikkert dét der har været med til at udvikle hende til den spiller hun er i dag!


Årets spiller Nr 1

Årets spiller – FLESHLIGT Riley Reid!

sexfisseSikke en spiller, sikke et år! Utrætteligt har Riley Reid kørt op og ned ad kanterne uden at miste kvaliteten på teknikken! En teknik der i øvrigt er sjældent set! Det er som om at du kan mærke hendes iver efter succes, når du ser hende! Fuldstændig pirrerene at være vidne til!

Derudover virker hun til at trives endnu mere, jo mere intens kampen er. Selvom året har budt på en masse anerkendelser, har Riley Reid bevaret fødderne på jorden og været en yderst behagelig spiller at have tæt på sig.

 Vi siger tusind tak til Riley for at have åbnet op og givet os alle detaljerne fra hendes liv igennem sæsonen.

porno med danske piger