Vennesex del.1

SPAR MANGE PENGE

Hun vendte sig mod mig og trak op i nederdelen, – hendes dejlige, lidt rødblonde hårede kusse, kom til syne. – Hun smilede og spurgte: – Tror du, de opdager det? Jeg nikkede…

Hanses historie: Jeg havde haft en travl uge på arbejde, – der var mange ting der skulle ordnes efter vi var kommet hjem fra skiferien i Østrig.

Men nu var det blevet weekend og vi, Lene og jeg, skulle have besøg af Gitte og Erik.
Jeg sad og slappede af på sofaen med en håndbajer, medens Lene var i bad.
Hun havde forandret sig enormt efter ferien, – hvor hun jo både havde oplevet pigesex og havde fået Pers pik! – Hun var blevet mere selvsikker og virkede stolt af sig selv, også seksuelt! – Vi havde haft utroligt lækker sex i ugens løb!

– Hun kom ind i stuen, – nøgen og ugenert medens hun tørrede hår, – så på mig og spurgte: – Tror du vi får sex med Gitte og Erik i aften? – Hun forsatte: – Jeg kunne enormt godt tænke mig at bolle både Gitte og Erik! – Har haft lyst, – lige siden vi kom hjem fra ferie!

Jeg smilte og sagde: – Du er nok blevet vild i varmen efter den tur?
– Hun grinte og svarede frækt: – Uhm, ja, men du må da indrømme at det er skønt at opleve sex med andre! – Hun lagde sig på knæ foran mig og klemte pikken uden på bukserne, – smilede og sagde: Ikke fordi, – jeg elsker også at få din dejlige pik! – Jeg kyssede hende og svarede: – Jeg ved det, – men du har ret, – det er dejligt at have sex med andre, – vi må se hvad sker? – Nu går jeg i bad!
Hun rejste sig og gik ind i soveværelset for at klæde sig på.

Jeg gik ud under bruseren og lod det varme vand løbe ned over mig. – Mine tanker kredsede om Gitte, hun havde en vidunderlig krop, – Pænt store, lidt hængende bryster, men dejlige og bløde, (- havde ved adskillige festlige lejligheder klemt om dem) og havde længe drømt om at få pikken mellem dem! – Resten af hende var bare noget enhver model ville være stolt af, – flad og fast mave og lange ben som gik over i brede hofter og en flot fast røv.
Jeg vidste hun havde lyst til mig og jeg tænkte, – nå, men vi må jo se om det endelig skal lykkedes os, – at kneppe hinanden!

Jeg gjorde badet færdigt, tørrede mig medens jeg gik ud i køkkenet, hvor Lene var i fuld gang med at tilberede maden.
Hun så enormt lækker ud, iført stram bluse (ingen bh) og nederdel, – hun vendte sig mod mig og trak op i nederdelen, – hendes dejlige, lidt rødblonde hårede kusse, kom til syne. – Hun smilede og spurgte: – Tror du, de opdager det?

Jeg nikkede og svarede: – Med mindre du hiver godt ned i nederdelen når du sætter og rejser dig, – så gør de!
Min pik var semierigeret efter jeg havde tænkt på Gitte, – hun gav den et klem og sagde: – Du har vist haft frække tanker! – Klæd dig nu på, og dæk så bord.
Jeg adlød, og der gik ikke længe før det ringede på døren. – Gitte og Hans kom ind, og mine øjne faldt straks på Gittes bryster.

Hun bar en bh som løftede dem, og fik dem til at spænde faste og fyldige mod hendes bluse. – Lene bemærkede dem også og sagde bramfrit: – Nåhh, – de er nok sat op til fest!
Gitte svarede ikke, men grinte frækt.

Hans og jeg gik i køkkenet, tog et par bajere i køleskabet, og satte os ind ved sofabordet. – Jeg begyndte at fortælle ham om skiferien og kunne ikke undlade at lade det skinne igennem at vi havde bollet med Hanne, Bodil og Per. – Han virkede ikke overrasket, – grinte og sagde: – – Gitte har nævnt, at Lene har fortalt det til hende!
Jeg så spekulativt på ham og sagde: – Hvad siger du til at bolle Lene, medens jeg boller Gitte? – Han svarede: – Jeg har længe haft lyst til at kneppe Lene og jeg ved at Gitte er helt vild efter at bolle dig, og jeg tror at hun er af den overbevisning, – at det skal ske i aften!
Jeg lænede mig tilbage i sofaen og spurgte: – Nå, men skal vi så gøre det?
– Han nikkede bejaende.

Pigerne kom ind med maden, lidt røde i ansigterne, – vi så undersøgende på dem, men de lod som ingenting og gik med vuggende hofter hen til spisebordet og anrettede maden, – snart efter sad vi ved bordet og nød den gode mad og vin.
Vi sad som vi plejer når de er på besøg, – Erik og Lene ved siden af hinanden og Gitte ved siden af mig, – snakken gik lystigt og vi hyggede gevaldigt.
Under desserten mærkede Gittes hånd på mit højre lår.
Hun klemte og masserede det, – jeg lagde min hånd over hendes og førte den op til mit skridt. – Min pik var allerede ved at rejse sig og den klemte mod bukserne. – Hendes hånd lagde sig over den og hun gned den blidt.
Jeg så på Lene og Erik og fornemmede at der skete det samme på deres side! – Der gik ikke så længe, – så rejste Lene sig. – Hendes brystvorter strittede mod blusestoffet og nederdelen var gledet op, så vi kunne se hendes fisse, – hun sagde: – Gitte og jeg har snakket om pigesex!

Erik og jeg så på hinanden, – mumlede et eller andet, men Lene svarede smilende: – Rolig, – der bliver også tid til jer! – nyd nu Gitte og mig!

Hun kom over på vores side af bordet, og bad mig sætte sig over ved siden af Erik.
Hun stillede sig bag Gitte og lod sine hænder glide ned over hendes bryster. – Hun trak langsomt blusen af hende og vi så Gittes brystvorter spænde mod bh’ens skåle. – De begyndte at kysse og vi kunne se deres tunger lege med hinandens. – Det var enormt ophidsende og jeg længtes efter at få pikken fri af bukserne og masturbere, medens jeg så på de to dejlige piger!

SEX I DAG?

De var kommet over til sofaen, – havde fået resten af tøjet af, og Lene lå nu med ansigtet begravet i Gittes mørkhårede skød. – Gitte gispede og stønnede, og det varede ikke længe før hun skreg en orgasme ud! – Lene løftede sig lidt, – tog om det ene bryst og pressede brystvorten mod Gittes kusse og gned vorten mod hendes klit, – Gitte pressede kussen op mod vorten og kom igen! – Lene slap brystet, kravlede op over Gitte og begyndte at slikke hendes bryster, – løftede sig lidt, og Gitte stak hurtigt et par fingre op i hendes fisse.

– For pokker, – hvor var det liderligt at se på dem!

Erik og jeg havde hurtigt flyttet os ud foran bordet og sad nu og gned vores pikke uden på bukserne.
– Det tog dog ikke lang tid før vi trak alt tøjet af, – og ugenert begyndte at onananere!

Lene sad nu med kussen over Gittes ansigt, og hendes overkrop var lænet tilbage så brysterne strakte sig mod loftet, – Gittes tunge arbejdede i hendes fisse og der gik ikke længe før hun kom med en dyb stønnen og et lille hvin!

Der gik et øjeblik, medens de kom til hægterne.
– Så rejste Gitte sig og kom over mod os, – Hun holdt om brysterne og klemte vorterne. – smilede og sagde: – Tror i ikke, at de to stive pikke trænger til lidt kvindelig opmærksomhed?
– Vi nikkede og mumlede et eller andet om, – at det nok var på tide!

Hun satte sig mellem os, – greb med hver hånd om en pik, – vendte sig mod Erik, – tog hans pik i munden og gav ham en suttetur, der fik ham til at stønne højlydt!

Hun vendte dog hurtigt ansigtet mod mig, – jeg greb om hendes nakke og trak hendes hoved ned mod min strittende pik. – Hendes mund lukkede sig over den og hendes hænder kælede for mine nosser. – Jeg fornemmede hvordan hun nød det. – Hun var utrolig god til at sutte! – Hendes mund gled helt ned over pikken og hendes tunge slikkede roden. – Hun begyndte at mundkneppe mig og jeg måtte tage mig enormt sammen for ikke at komme. – Jeg stønnede og mumlede: – For pokker, – hvor kan du sutte pik! – Hun løftede hovedet og mumlede et eller andet om, – at hun elskede det og kunne komme, – bare ved at sutte en pik! – Hun forsatte med at mundkneppe og jeg fornemmede, at hun vitterlig fik en orgasme!

– Hun lod pikken glide ud af munden, – kiggede kort på Erik, som nu blev suttet og slikket af Lene, – for derefter tage om pikken med et fast greb og gnide pikhovedet mod sine brystvorter. – Hun klemte derefter brysterne sammen og kneppede pikken mellem dem, – hendes mundvand og min presæd, gjorde at det var, – som at være i en våd og varm kusse!
– Det var fantastisk og lige hvad jeg havde drømt om! – Men jeg var nød til at afbryde det, – der var andet der også skulle prøves og gøres!

– Jeg trak hende op at stå og førte hende ind i soveværelset, – lagde mig på sengen og bad hende om, – lige at give pikken en suttetur til!
Hun smilede, – greb om den og tog den atter helt ned i halsen.
Jeg havde enormt meget lyst til at komme i hendes mund, – men hun forhindrede det og bad mig om at slikke hende. – Jeg vendte hende om på ryggen, – skilte hendes ben, så kussen lå åben for mit blik.
Hun lod hænderne glide ned til skødet, skilte skamlæberne så jeg kunne se klitten og fissehullet! – Hun lod et par fingre smutte op i kussen og førte dem frem og tilbage, medens hun mumlede: – Slik så min fisse!

Det er eventyrligt dejligt at se en kvinde nyde sig selv, og på den måde at være med til at forhøje sexakten for både sig selv og partneren!

Jeg lod min tunge glide op og ned af hendes dejlige kusse, lod den glide op i fissehullet og prøvede efter bedste evne at fylde det helt ud, – hendes fingre gned forsat klitten, og hun gispede og stønnede højlydt! – Min tunge fandt klitten mellem hendes fingre, og jeg suttede og slikkede den, – og så hun kom i en enorm orgasme!

Jeg fingerkneppede hende blidt og hendes krop vred sig forsat i vellyst. – Til sidst faldt hun dog om på siden og hev heftigt efter vejret.

Jeg lagde mig på ryggen, for så at gnide pikken tilbage til fuld rejsning. – Hun vendte sig mod mig, greb om mit håndled, og hviskede: – Lad mig lige få vejret, så skal jeg kneppe dig!

Hun trak vejret dybt, – satte sig overskrævs over mine lår, greb om pikken og begyndte at gnide den mod fissen. – Kunne se hvordan hun nød det, hver gang pikhovedet ramte hendes klit!

Hun løftede røven og førte pikken op i sig, – hendes kusse var utrolig stram og hun formåede at bruge sin muskulatur til at klemme om pikken. – Det var enormt lækkert, – jeg havde svært ved at ikke at komme, men tog mig sammen, og tænkte, – Jeg skal jo også nå at bolle hende bagfra! – Havde tit drømt om, at mærke hendes dejlige faste røvbalder slå mod min mave.

Hun havde sat sig på hug, – lænet sig frem, så hendes dejlige bryster slog mod min brystkasse og ansigt, – det lykkedes mig ind imellem at få en brystvorte i munden og jeg gav den et fast sut!
Jeg kunne mærke hendes safter løbe ned af pikken, – hun pressede sig helt ned over mig, og min pik ramte hende dybt. – Hun stønnede endnu en orgasme ud, – greb om mit ansigt og mumlede: – Vil du komme i min mund eller i min kusse?
Jeg åndede dybt ud og svarede: – Vend dig, – jeg vil kneppe dig bagfra!

Hun vendte sig om på maven, trak benene op under sig og løftede røven op mod mig, – jeg greb om hendes hofter, lagde hænderne på hendes baller, – spredte dem og pressede pikken op i den stramme fisse, – kneppede stille og roligt frem og tilbage, – for ind imellem at give et stød, så hun spjættede.
Mine hænder kælede for hende, – hendes bløde bryster, hendes hofter, lår og baller og selvfølgelig hendes kusse. – Hun gispede og stønnede, – for så at komme, – endnu en gang. – Det var utroligt, som hun kunne blive ved!
Jeg kunne snart ikke mere! – Stønnede og sagde: – Har bestemt mig!

Jeg vendte hende – så hun lå på ryggen. – Bad hende presse brysterne sammen, – hvad hun lynhurtigt gjorde, og jeg lagde pikken mellem dem og kneppede heftigt. – Min sæd begyndte at strømme og jeg fornemmede, at den helt store orgasme var på vej. – Jeg løftede mig lidt, – og hendes mund lukkede sig om pikken, – og så kom jeg med et brøl, – sæden skød ind i hendes mund og hun sank det bedste hun kunne!
– hun greb om pikken, – smilede op mod mig og sagde: – For pokker, – det var lidt af knald! – og det var enormt dejligt!
Hun førte pikken ned til brysterne, tørrede de sidste sæddråber af mod sine brystvorter, – lukkede øjne og mumlede: – Nu venter jeg bare på at blive bollet af både dig og Erik, – for ikke at tale om Lene!

– For pokker, – hvor hun dog elskede alle facetter af sex!

Forsættes med Lenes historie.

porno med danske piger