Sex mellem venner

SPAR MANGE PENGE

Han drejer sig i sædet og kigger på mig. -Birgitte synes også vældig godt om dig. Faktisk har vi, Birgitte og jeg, i længere tid godt kunne tænke os at prøve en trekant i sengen…

Hvad synes du egentlig og Birgitte?
Ordene kommer fra min ven Peter. Jeg sidder bag rattet i min bil med Peter ved siden af. Vi er på vej hjem til ham efter fodboldtræning.

Trafikken er tæt på dette sted i byen, så jeg kan ikke slippe øjnene fra kørebanen for at se, hvordan Peters ansigtsudtryk er. Er han ironisk, eller trænger han til en vens ærlige kommentar? Jeg kan ikke fornemme det. Så med blikket naglet til vejens hvide fartstriber, bestemmer jeg mig for at overhøre Peters spørgsmål.

Men, hvis jeg skal være ærlig, har jeg ikke specielt lyst til at sidde ved siden af min ti år ældre ven og fortælle ham, at hans kone er noget af det dejligste denne jord har set. Fortælle ham, at han er et heldigt asen. For det er faktisk mit syn på Birgitte.

Selv om hun er sidst i trediverne, er hun en fantastisk attraktiv kvinde. Birgitte udstråler den sensualitet, som kun modne kvinder rigtig er i stand til, men samtidig er hun fræk på en pågående, direkte
og ungdommelig facon. Og præcis som Peter er hun noget af det flinkeste, man kan tænke sig. I et andet liv, hvor hun ikke været Peters kone, var jeg den første, der havde forsøgt mig hos hende. Men det er jo udelukket, desværre…..

Det tætteste jeg i seksuel forstand har været på Birgitte, er de gange hendes forførende krop mod min vilje har fundet vej til min fantasis indre nethinde. Jo, jeg synes rigtig godt om Birgitte.

-Sover du? Jeg spurgte dig om noget. Er Birgitte din type? Peters stemme lyder insisterende. Hvor fanden vil han hen? Jeg kaster et blik til siden.

-Peter for helvede! Du ved da, jeg synes, et Birgitte er den perfekte kvinde. Alt for god til dig i øvrigt! Jeg forsøger et lyde morsom. Men det lyder mere som en misundelig konstatering. Peter griner.

-Okay. Det var bare det, jeg vile høre. Stilheden indfinder sig i bilen, og begge er vi ladt alene med vores egne tanker. Vi ankommer til Peters hus, og jeg holder ind til siden. Peter åbner døren, så lyset i bilen tændes. Han drejer sig i sædet og kigger på mig.

-Birgitte synes også vældig godt om dig. Faktisk har vi, Birgitte og jeg, i længere tid godt kunne tænke os at prøve en trekant i sengen. To fyre om hende.

SEX I DAG?

Det kunne være en fræk oplevelse. Birgitte har længe været vild med tanken. Men hun vil kun gøre det mèd èn, som hun kender, og som kan tænde hende. Det er hende selv, der har forslået dig. Hun siger, at hun altid har fantaseret lidt om dig. Og for mig er det kun fint, hvis det bliver dig. Du fortjener sgu at få oplevelsen af at være sammen med Birgitte. Så det , jeg egentlig vil spørge dig om, er:
-Kunne du tænke dig at være med til at gennem-kneppe min kone?

Jeg sidder måbende og ude af stand til at sige noget.

-Kom nu for helvede. Hun venter deroppe. Peter peger i retning af huset, hvor jeg lige når at ane en skikkelse, der letter på gardinet. -Mener de, at hun sidder parat og venter på os, NU?

Jeg stirrer vantro på ham. Peter ler.

-Vi har sgu da planlagt det. Og det er for sent at melde fra nu. Det bliver en oplevelse, ingen af os glemmer.

Da vi går op i mod huset, ser jeg, at alt lyset er slukket.
Bortset fra i èt rum. Soveværelset. Vi træder ind i entreen. Peter viser mig, hvor vi skal lægge tøjet.
Gennem den mørke stue begiver vi os mod soveværelset. Som en trykkoger pumper blodet rundt i min pik i stadig hastigere tempo. Hurtigere og hurtigere, jo nærmere vi kommer soveværelset. Det er for godt til at være sandt.

Jeg skal simpelthen kneppe Birgitte! Peter åbner stille døren til soveværelset. Lyset i værelset kommer fra de to sengelamper, som kaster et erotisk skær ud i rummet.
Jeg lader blikket farer rundt. Birgitte ligger på sengen oven på et hvidt lagen. Sengetøjet er fjernet. Synet er guddommeligt. Birgitte er iført er frækt, hvidt sæt undertøj. Med hofteholder og en Bh, der får brysterne til at kigge liderligt i vores retning.

Hendes lange slanke ben skinner af creme. Trusserne er minimale. Kun en lille streng for neden til at skjule herlighederne. Jeg kan skimte Birgittes kusse. Den er tætklippet, og hårene er fjernet fra de nederste regioner.
Hendes skamlæber kan anse i bunden af de små trusser. Jeg kan næsten ikke tro på dèt, mine øjne her byder mig. Birgitte rejser sig op på alle fire i sengen.

-Det var rart i kunne blive enige! Kom, tag mig så!!

Et liderligt udtryk er mejslet i hendes ansigt. Som sultne hunde kaster vi os over hende.

Peter krænger hendes trusser til side og slikker hendes kusse med begærlige, slubrende lyde. Min pik udstråler en blåviolet farve, idet Birgitte spiller den af med den ene hånd, samtidig med hun samler sine mørkerøde læber om pikhovedets snurrende knast.
Med blikket fæstnet ved min pik udfører Birgitte et vidunderligt mundarbejde. Peter har fået trusserne af hende, og jeg kan se, hvordan han roligt lader sin pik styre til bunds i hendes våde kusse.
Birgittes blik bliver et øjeblik tåget, og hun får små trækninger omkring øjnene og munden, hver gang Peter støder sin pik dybt i hende. Birgitte kigger på mig.

-Knep mig i munden. Hun lader armene falde ned på sengen og åbner munden så meget, hun kan. Jeg tager blidt fat om hendes kinder, og presser min pik dybt ind i hendes mund og ned i hendes hals.
Birgitte sutter og slikker som en besat. Peter knepper hende i et rasende tempo bagfra, mens jeg mund-knepper hende i lange, seje stød. savlet fra hendes mund glider ned ad hendes hage, og øjnene stråler af velbehag.
Peter og jeg skiftes til at sætte tempoet i vejret. Da vi trænger til en lille pause høres Birgittes krævende stemme.

-Læg dig ned. Jeg vil ride dig.
Ordene er henvendt til mig. Jeg følger hendes ordre. Og ser hvordan Birgitte med fingrene spreder sin kusse, hvorefter hun hæmningsløst glider ned over min store pik.
Hun presser to fingre sammen om min pik, mens hun rider den i brutale, hoppende bevægelser. Jeg samler hænderne om hendes talje til synet af hendes modne bryster, der danser foran mine øjne.
Peter har stillet sig op i sengen, og Birgitte taget hans pik i munden og bevæger hovedet frem og tilbage i korte ryk. Pikken suges ind og ud af hendes forslugne mund. Jeg samler hænderne om Birgittes bryster og klemmer, så hun ligge akkurat føler snerten af smerte.
Hun stønner højt og skubber samtidig Peter bagud i sengen.
-Kneppe mig. Begge to, samtidig. I en sandwich. Birgittes sætninger er blevet messende, og hun stønner dem næsten i enstavelsesord. Jeg mærker, hvordan Birgitte læner sig frem over mig, og min mund suger ivrigt hendes bryster til sig. Med et er dèt som om, hun presses ned ad, og kommer til at ligge endnu tættere mod min hud end før.
Samtidig fles det som om, min pik glider endnu nogle centimeter op i hende. Birgitte hvisker i mit øre:
-Hold kæft, hvor er det frækt det her, synes du ikke?

Jeg når ikke at svare for i det samme udstøder Birgitte et hyl.
Peter har presset sin pik op i hendes røv. Som var vi èn stor maskine knepper vi nu i det samme tempo. Birgitte jamrer sig af liderlighed, og hendes kusse føles vanvittigt snæver. Peter må have oplevet samme fornemmelse, for pludseligt udstøder han et brøl, og hans sæd vælter op ad Birgittes ryg. Også Birgitte er fremme ved orgasmens vidunderlige afgrund. I voldsomme, huggende bevægelser rider hun min pik, og hun kommer i en lang sitrende orgasme. Vi ruller rundt, og jeg knepper hende, mens hun ligger på ryggen. Sekunderne før min krop bliver vægtløs, trækker jeg pikker id af hendes kusse, og min pumpende sæd sprøjter ud over hendes mave og bryster.
Da vi har fået pusten, og hver især taget et bad, sætter vi os i deres stue og får en øl. Stemningen er afslappet, præcis som den plejer at være i dette hus. Peter kigger på mig.

-Tak fordi du kørte mig hjem.

Jeg ser på dem begge to. – Skulle det være en anden gang!
De nikker, smilende…..

porno med danske piger