Forretningsrejser

Vi begyndte begge at fortælle hinanden om vores seksuelle fantasier. Han ville gerne se på at jeg havde sex med en fremmed, og min fantasi var at have sex med to mænd samtidig…

For ca. 1 år siden fik jeg en henvendelse af min ex-kæreste via facebook , blev noget forundret, da vi ikke havde set og snakket med hinanden i flere år. Efter vi havde mailet og sms i nogen tid fandt vi ud af, at vi begge arbejder som sælgere med mange rejsedage så vi fik ret hurtigt organiseret en salgsrejse hvor vi kunne mødes i Odense. Vi fik os en rigtig hyggelig middag hvor vi snakkede om alt det der var sket i de sidste mange år. Efter nogle glas vin gik vi sammen op på hans værelse for at snakke lidt mere. Efter nogen tid kunne vi ikke holde fingeren fra hinanden. Og endte også med at have sex. Derefter tilrettelagde vi så ofte vi kunne vores rejser sådan at vi kunne mødes, jo oftere vi var sammen begyndte vi begge at fortælle hinanden om vores seksuelle fantasier.

Han ville gerne se på at jeg havde sex med en fremmed, og min fantasi var at have sex med to mænd samtidig.

Vores næste møde stod for døren og vi mødtes igen i Odense, igen hyggede vi os med en god middag og gik derefter op på værelset.

Vi begyndte at små kysse og klæde hinanden af, Martin lagde mig på sengen og fandt manchetterne frem, bandt mig fast til sengen og gav mig bind for øjnene, nu lå jeg helt nøgen på sengen med spredte ben. Jeg kunne høre at Martin gik rundt om rumsterede mens han af og til kom hen til sengen og strøg mig over brysterne eller fissen.

Han tændte for musikken og kom så hen til sengen hvor han begyndte at kæle for mig. Han tog mine brystvorter og slikkede dem og bed lidt i dem. Han vandrede lidt ned af maven ned til min fisse hvor han slikkede min klit. Jeg var efterhånden ved at være så ophidset at jeg kun ville mærke hans hårde pik oppe i mig. Da jeg var lige ved at nå til mit højdepunkt stoppede han og lod mig ligge.

SEX I DAG?

Lidt efter kunne jeg mærke at han igen kom hen til mig, han begyndte igen at kysse mine brystvorter, men jeg mærkede med det samme at det ikke var Martin der slikkede dem, for denne person havde en tungepircing, wow sikke en følelse at mærke den varme tunge og stålet glide hen over brystvorterne. Den fremmede kravlede længere ned og begyndte at slikke min fisse og denne oplevelse var slet ikke til at sammenligne med noget andet, da jeg aldrig havde været sammen med en med en piercing.

Efter at jeg var kommet i den største orgasme jeg nogen sinde havde oplevet, kravlede den fremmede op til mit hoved hvor han begyndte at kysse mig. Jeg var så optaget at jeg ikke havde lagt mærke til at Martin havde bestille en flaske champagne og jordbær som var blevet leveret af hotelansat. Da Martin havde åbnet døren for at tage imod flasken havde denne tjener set hvordan jeg blev slikket af den fremmede. Martin havde åbenbart spurgt ham om, om han kunne tænke sig at være med til at give mig min største oplevelse. Han mente at an havde fri om 15 min. og ville så komme op og være med.

Nu lå jeg altså forsat bundet og med bind for øjnene og kyssede en fremmed da jeg hørte at døren blev åbnet. Indtil nu var der slet ikke blevet snakket noget som helst. Jeg troede at det nu var Martin der endelig kom for at kneppe mig. Og var igen ved at være mega ophidset. Specielt da jeg mærkede to par hænder som begyndte at tage på mig.

Nu kunne jeg mærke at der nu var to fremmede som var sammen med os, men jeg kunne mærke at Martin også var der et eller andet sted. Den sidst ankommende satte sig mellem mine ben og førte han pik lidt op i mig, sikke en pik den var så tyk at den allerede nu fyldte mig komplet. Han kørte den lige så stille ind og ud af mig og jeg blev mere og mere ophidset. Men inden jeg kom i en mega orgasme stoppede han og trak sig ud af mig, jeg var så våd at mine safter løb ud af mig. Jeg blev bundet fri men kun så de kunne vende mig om på maven, da jeg havde vendt mig lå mit hoved i skødet på en af de to fremmede. Han førte sin pik ind i min mund samtidig førte den anden hans pik op i min nu ekstrem våde fisse. Nu kneppede de mig begge hårdt, da jeg forsat var bundet på hænderne kunne jeg ikke selv holde om pikken jeg havde i munden, så han kørte mit hoved op og med at ad hans pik. Ham bag mig bankede nu sin pik rigtig langt op i mig efter kort til kom jeg i en mega orgasmus, men de blev ved begge to og det to ikke ret lang tid inden jeg igen kom, da jeg efterhånden var godt udkørt stoppede de begge to og lod mig ligge lidt for at sunde mig.

Efter et lille stykke tid bandt de mig fri fra sengen men lod øjnbindet blive, de førte mig over til en sofa, her sad ham med den mega store pik, jeg blev sat oven på ham mens de førte hans pik op i mig. Mens jeg red på hans pik kunne jeg mærke den piercede tunge nede omkring min røv og lidt efter kunne jeg mærke en finger oppe i røven. Lidt efter mærkede jeg hans pik støde op i min røv sikke en oplevelse at blive kneppet i begge huller på en gang, nu kom Martin bag om sofaen og begyndte at kysse mig mens jeg blev kneppet at de to fremmede mænd, som nu var blevet mega hårde og lidt efter kom de begge jeg troede at jeg skulle sprænges, så udfyldt var jeg, Herefter førte de mig igen hen til senge hvor de begge fik sprøjtet deres resterende sperm ud over mine bryster.

Lidt efter hørte jeg hvordan de begge gik.

Martin kom over til mig i sengen og tog øjnbindet af mig, vi lå lidt og kælede og kyssede med hinanden, så mente han at nu var det vist hans tur til at blive tilfredsstillet. Jeg lagde mig ned mellem hans ben og begyndte at slikke hans pik som var blevet helt stiv, jeg kørte tungen lidt op og ned af skaftet og ned til hans kugler som jeg tog ind i munden og sugede lidt på, jeg kunne mærke hvordan de begyndte at stramme lidt og flyttede mig lidt længere op. Jeg satte mig over hans pik og førte den lidt op i min fisse, jeg red ham ganske langsomt, da jeg vidste at han bedst kunne lidt det på denne måde, han kom også en så heftig orgasmus, det har jeg aldrig oplevet hos ham, måske lå det i at han også fik hans fantasi opfyldt den aften.

Indtil i dag ved jeg ikke hvem de to fremmede var og Martin vil ikke fortælle mig det.

Efter denne nat, hvor vi blev enige om at det i hvert fald skulle prøves igen, mødtes vi igen et par gange, men de nætter var det kun os to.

Men for godt 14 dage siden havde vi begge en rejse til Tyskland hvor vi igen fik afprøvet vores vildest fantasier, men det vil jeg fortælle en anden gang.

porno med danske piger