Sex med min svigerfar imens svigermor var på job

SPAR MANGE PENGE

Det startede som en normal middag hos mine svigerforældre med min kærestes to mindre brødre, men jeg så godt hvordan min svigerfar kiggede med lidt ekstra lir i blikket på mig og min lårkorte røde kjole med mine tilhørende sorte knæstrømper.

Efter middagen skulle min svigermor på natarbejde som sædvanligt, og min kæreste gik med sine brødre ind på deres værelse for at spille et computerspil. Jeg tilbød min svigerfar at hjælpe til med opvasken. Da vi stod der kunne jeg ikke lade være med at tænke på et rollespil som en af mine telefonsex kunder har talt og fantaseret om. Jeg tabte en gaffel på gulvet og vi bøjede os ned samtidigt for at samle den op. Vores munde var ikke mere end et par centimeter fra hinanden og luften åndede tungt af sex. Vi sad sådan i et par sekunder inden jeg hurtigt rejste mig og sagde, at det måske var bedst hvis jeg gik ind for at se til drengene.

Inde på værelset kunne jeg ikke lade være med at tænke på ham, og jeg blev automatisk våd mellem mine ben. Jeg bad min kæreste at tage sine brødre og gå ned for at for at leje en film og købe noget slik. Det var her jeg mærkede at jeg ville have min svigerfar, og at jeg skulle gøre mine telefon-sex fantasi til virkelighed, med min svigerfar.

SEX I DAG?

Øjeblikket efter at døren havde lukket sig efter dem, gik jeg ud i køkkenet igen. Jeg tog et par skridt frem til min svigerfar, lagde hånden på hans pik, åbnede hans bukser og gik ned på knæ. Jeg tog hans hurtigt voksende pik i min mund og suttede og slikkede det bedste jeg kunne. Han så ud som en lille dreng der var blevet taget af hans forældre i at have telefonsex, og det fylde mig bare med endnu mere sexlir. Jeg suttede ham hårdt og dybt til jeg pludselig mærkede hans varme sperm sprøjte i min mund. Jeg slugte sultent alt og rejste mig op. Han så helt forvirret ud, så jeg lænede mig mod køkkenbordet, trak mine trusser ned og tog min mobiltelefon frem. Jeg satte vibratoren i gang og satte den mod min klitoris. Han lod mig stå sådan et stykke tid, men pludselig rev han min sex-telefon ud af hånden på mig, og trak mig med ind i soveværelset.

Jeg arbejder som sagt som telesex pige, og inde i soveværelset oplevede jeg nu en del af de fantasier som mine telefonsex kunder fortæller mig om hver dag. Han kastede mig ned på ryggen og slikkede min fisse med en sådan kraft, at jeg kom indenfor 2 minutter. Han fiskede derefter min sex-telefon op af mine bukser, satte den på vibrator og trykkede den halvvejs ind i mig. Jeg skreg af nydelse og det absurd vilde i denne leg. Jeg tiggede ham nu, præcis som jeg tigger mine telesex kunder om at kneppe mig, og det kan jeg love jer for at han gjorde. Han spredte mine ben og tog mig voldsomt indtil vi begge eksploderede i endnu en orgasme.

Vi klædte os på uden at sige et ord til hinanden. Jeg åbnede et vindue for at få lugten ud af huset inden min kæreste kom tilbage. Min telefon ringede, det var min kæreste som fortalte at de var tilbage om 5 minutter. Jeg nåede at tænke tanken om vi kunne nå at kneppe en gang til, men slog hurtigt tanken væk.

Jeg viskede til min svigerfar at han skulle ringe til mit nummer og have telefonsex med mig næste gang han blev liderlig. Han ringer næsten hver dag til min s telefon, og jeg elsker hvert minut.

porno med danske piger