Efterskolen

Min mund fortsatte ned over lårene og hendes knæ! Hun satte sig op og hev mig igen op så jeg kunne kysse hende på munden. En dejlig pige Men hun var min elev! 

Før sommeren havde jeg netop fået overstået mine eksamener, og jeg var blevet færdiguddannet lærer. Mine papirer så gode ud, og jeg var mand, så det var let for mig at få arbejde på en efterskole.

Sommeren havde været trist. Solen havde åbenbart ikke ment det var nødvendigt at vise sig så meget det her år, så det meste af sommeren var gået med at istandsætte mit hus og min have som jeg skal betale af over de næste mange år. Jeg trængte til at se mennesker, og jeg trængte kraftigt til at se piger. Men udsigterne var ikke særlig gode… Nu var der jo tre måneder til efterårsferien, så piger, venner og fritid ville der ikke blive meget af. Men nu havde jeg jo fået mit drømmejob, så jeg måtte hellere glemme det hele, og koncentrere mig om det jeg var der for!

Mine kolleger var jævnt kedelige! Lærertyper med kedeligt hår og smagløst tøj… Men flinke mennesker, det var de da!

En af mine hovedfag var idræt, og jeg skulle derfor have alle eleverne i faget løbet af den første uge! Jeg besluttede mig for at de, de første par gange, skulle prøve kræfter med Amerikansk Fodbold! Regnen havde gjort sportspladsen dejligt våd, så det ville være sjovt at se hvordan især pigerne reagerede på at skulle jokke rundt i mudderet efter en bold. Jeg fik smidt dem ud i regnen, og fortalt hvad det handlede om… Ingen var særligt vilde med det, men nu var det jo mig der bestemte, så ofre sig – det skulle de!

I regnen og kampen blev alle godt mudret til. Et par af drengene havde gået lidt for hårdt til den, og sad ude på sidelinien med hver deres forslåede skuldre. En af pigerne, Katja hed hun, havde tilbudt at hente isposer til dem og var smuttet ind i omklædningsrummene. Inden hun kom tilbage måtte jeg give resten af eleverne fri, og de smuttede ind, tog bad, og forsvandt videre til time. Drengene blev kørt på skadestuen af vores pedel, og tilbage stod jeg nu med Katja, som jeg sendte i bad! Hun så godt ud det pigebarn!

SEX I DAG?

Jeg ryddede op på pladsen, og gik ind for at lægge tingene på plads! Da der ikke var nogen lyde inde fra pigernes omklædningsrum, og da udstyret skulle ind i et skab derinde åbnede jeg døren og gik forsigtigt ind. Der var ikke nogen! Jeg gik over mod skabet og lagde tingene på plads. Da jeg vendte mig om stod katja bag mig. Hun havde været i bad, og stod nu foran mig kun iført håndklæde! Hun spurgte mig for sjov om jeg gik og lurede efter pigerne hvorefter jeg lidt befippet svarede: “Nej, jeg troede du var færdig og øh… Ja, så skulle det bare på plads!” Hun grinede, og fik mig til at føle mig flov.

Katja stod dér med sit lyse hår ned over skuldrene, og så bare så dejlig ud! Jeg tog et skridt mod højre, men lissom for at forhindre mig, gik hun ind foran mig, og pressede sine bryster op mod min mave. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, og skulle derfor til at skubbe hende til side, da hun pludselig lod håndklædet falde så jeg kunne se hendes nøgne krop. Et par store fyldige bryster… og længere nede… Jeg havde altid synes at stykket fra navlen og ned til fissen var utrolig sexet! Jeg kunne nu kun stå og kigge på Katjas nøgne krop! Hun smilede skævt til mig, og tog fat i mine bukser som hun langsomt begyndte at hive ned over min efterhånden stive pik og min røv! Jeg tog hende om skuldrene og spurgte om hun var sikker på at det var en god idé? Hun svarede ikke, men tog sine hænder ind under trøjen på mig, og pressede min krop ind mod hendes. Jeg skulle kun have gået lidt ned i knæ for at min pik ville glide ind i hendes fisse, men i stedet tog hun fat i den med hænderne og kørte den helt tilbage! Det dunkede i hele min krop, og jeg fik kuldegysninger over det hele! Stadig tæt mod hendes krop kørte hun pikken frem og tilbage, og jeg blev mere og mere liderlig! Hvad der gik gennem mit hoved ved jeg ikke… Kun at det var skønt, og at det var for sent at afbryde nu! Jeg tog fat i hende, skubbede hende væk fra mig, og tog alt mit våde og beskidte tøj af. Så tog jeg igen fat i hende, og løftede hende op omkring mig og gik ud mod bruseren. Det varme vand løb ned af vores kroppe mens vi kyssede hinanden over det hele. Flere gange stak jeg tungen ind i hendes våde fisse og hele hendes krop trak sig sammen i kramper. Min pik dunkede da hun elegant tog den i munden og slikkede på den! Hun kørte hovedet frem og tilbage og suttede indtil jeg blev nødt til at afbryde hende for ikke at komme allerede.

Vi tog en stak håndklæder fra en hylde, og bredte dem ud over gulvet i omklædningsrummet. Bagefter lagde vi os på dem, og jeg kyssede igen hele hendes krop mens mine fingre legede i hendes fisse. Hendes krop bølgede i rytmiske bevægelser, og hendes brystvorter var stive. Hun hev mig op til hende, og rullede rundt, så jeg lå på ryggen. Hun satte sig på mine lår, og gav mig med hånden. Aldrig har jeg oplevet en kvinde gøre det så godt. Hendes nøgne bryster og våde fisse bevægede sig i takt med mig da hun langsomt tog min pik og førte den op i hendes fisse. Hun lænede sig frem, og begyndte i cirkulerende bevægelser at knebbe mig. Hendes bryster hang over mig, og jeg tog mine hænder op og masserede dem samtidig med at jeg stødte min pik helt i bund! Hun lagde sin fugtige krop ned over min, og udstødte et par små klynk. Hendes krop blev fuldstændig spændt, og nu kunne jeg ikke længere holde min sæd tilbage, og kom alt hvad jeg kunne langt oppe i hende! Hun lå der med sit smukke ansigt, og jeg kunne ikke lade være med at kysse hende. Mens jeg trak mig ud af hende kyssede jeg hendes bryster og mave. Min mund fortsatte ned over lårene og hendes knæ! Hun satte sig op og hev mig igen op så jeg kunne kysse hende på munden.

En dejlig pige, smukke bryster, dejlig stram fisse og gode læber… Men hun var min elev!

Efter at have ligget der i et par minutter blev min pik igen stiv! Jeg lagde hende ned på ryggen og kyssede hende på brysterne og halsen. Jeg tog min pik, og begyndte at lege med hendes fisse. Hun tog fat i min røv, og pressede mig ind i hende igen… Dejligt!
Min pik kørte ind i hende og mens jeg stødte i bund og jeg kunne se hende ligge med lukkede øjne og stønne svagt med hoppede hendes bryster i en stille bølgende bevægelse. Jeg trak mig ud, hev fat i hendes ene side og vendte hende om. Hun lagde sig så røven strittede lige i vejret! Jeg pressede mig igen ind i hendes fisse, og kunne mærke på hende at jeg havde ramt plet! Sådan blev vi ved et stykke tid mens jeg maserede hendes bryster og tog fat om maven. Men jeg måtte prøve det andet hul, og rejste mig op og hev hende hen til bænken. Her satte jeg mig, og trak hendes røv ned til min pik. Langsomt sænkede hun sig over den, og min pik gled ind i hendes faste, spændte røv. Fuck hvor var det dejligt! Jeg bollede hende hårdt i bagfra og kunne se at hendes pulserende fugtige krop nød alt hvad jeg gjorde ved den. Jeg løftede Katja ned på håndklæderne igen, og førte mit stive lem ind i hendes fisse. Hendes ene ben tog jeg over skulderen, og stødte min pik så langt ind jeg kunne… Hele hendes krop vred sig og jeg kunne kun blive ved med at støde så hårdt jeg kunne ind i hendes våde fisse.

Jeg kom igen inde i hende samtidig med at hun hukkede sine hænder i min røv for at give mig det sidste skub op i hende. Jeg kørte min pik langsomt ind og ud af hende indtil den blev helt slap…

Vi kyssede – helt nøgne – i lang tid bagefter. Jeg maserede hendes bryster, og hun kælede for hele min krop. Vi vidste begge at det her ikke var sidste gang vi havde knebbet! Jeg betragtede hendes krop, som hun lå der, helt nøgen. Hun var skabt smukt. Pæne faste undpigebryster. En dejlig mave, en god røv, og en yderst tiltalene fisse, som jeg kælede lidt for. Vi sluttede med at give hinanden tøj på, og gik så, som om intet var sket ud fra omklædningsrummet!

De næste dage tænkte jeg over det vi havde lavet. Jeg var klar over at det under ingen omstændigheder måtte blive opdaget. Det ville resultere i, at jeg ville blive meldt til politiet, for at have udnyttet en af mine elever sexuelt, selv om vi begge vidste at det ikke helt forholdt sig sådan. Hun var også klar over at hun ikke måtte komme til at tale over sig, og opførte sig derfor som om der intet var sket, når vi mødte hinanden ind imellem.

En dag kom hun dog hen til mig og sagde at hun havde en overraskelse. Bare ved tanken om hvad det var, blev min pik helt stiv. Hun spurgte om hun ikke kunne komme hjem til mig privat, og vi aftalte at hele den kommende weekend ville hun snyde sine forældre, og tage hjem til mig i stedet. Det tegnede til at blive interessant!

Fredag aften klokken 17 bankede det på døren. Jeg åbnede, og der stod Katja med sit lange lyse hår og en veninde…
Veninden hed Ida, og var om muligt lige så smuk som Katja. Det var en veninde som Katja havde haft siden hun var helt lille og jeg inviterede dem begge indenfor, og viste dem rundt i mit lille hus. De var vældig interesserede i specielt soveværelset som de, med et glimt i øjet, mente var stort nok til tre.

Jeg gik ud i mit køkken for at begynde på maden, men fik at vide af Katja, at denne weekend skulle være på de to pigers premisser. Det var vel helt i orden, så jeg fik besked på at smide alt mit tøj, og så ville de smide deres. Da det kun kunne ende på en måde, besluttede jeg at smide det hele. Som om ingenting var anderledes, begyndte jeg på maden. Ind imellem kom de to piger ud til mig og og snakkede lidt mens de stod på hver deres side af mig, med deres nøgne kroppe helt op mod mig. Vi kyssede lidt ind imellem, og jeg kunne da heller ikke lade være med at røre lidt ved brysterne – spændt på hvad der ville ske resten af aftenen.

porno med danske piger