10 tegn/signaler på, at hun vil have sex med dig!

10 tegn/signaler på, at hun vil have sex med dig!

SPAR MANGE PENGE

Sådan ser du om kvinder vil mere med dig.

Ser du et af disse signaler, kan det betyde fysisk attraktion. Ser du alle, er det kraftige indicier på, at vedkommende kan lide dig – og sikkert tænder på dig.

10 kropssprog, tegen og signaler på at hun vil have dig!

Der skal være flere tegn til stede over noget tid, før man kan konkludere, at man sidder over for en bejler.

Selvom det kan være nok så smigrende at finde ud af, at man har en bejler, så kan der bestemt være situationer, hvor det afslørende kropssprog er mindre hensigtsmæssigt: Kropssproget fungerer på et ubevidst plan, og det er jo ikke altid man ønsker at skilte med sine følelser. Fordelen ved at kende kroppens sprog er, at man kan nå at bremse det, inden man kommer til at afsløre sig selv.

Hun leger med lokkerne
Det er et godt tegn, hvis hun rører ved sit hår. Så er hun i færd med at gøre sig mere feminin – og dermed mere attraktiv – for dig. Hold generelt øje med hænderne: Hvis hun fører dem gennem håret, retter på halskæden eller justerer udseendet på anden vis, så har du gode muligheder.

Hun ‘præsenterer’ sin krop
En interesseret kvinde gør, hvad hun kan, for at vise sine bedste sider frem. Hun vil derfor ofte ‘præsentere sin krop’ ved at svaje i ryggen og vippe numsen ud, så den bliver mere synlig. Der er tale om et urinstinkt, som fortæller hende, at hun må præsentere barm og bag bedst muligt (tak skal du have, urinstinkt).

Hun griner af dine dårlige vittigheder
Det er altid et godt tegn, hvis hun griner af dine vittigheder – også dem, du egentlig godt ved er rigtig dårlige. Nej, hun griner ikke, fordi du pludselig er blevet Danmarks sjoveste mand. Det er en gestus fra hendes side, fordi hun gerne vil vise, at hun er underholdt og interesset.

Hun rører ved sig selv
Hvis hun sidder og stryger sig selv over armen eller nusser sig i nakken, sender hun et signal om, at hun gerne vil have dig til at gøre det samme. Det er hendes underbevidsthed, der får hendes krop til at gøre ting, hun i al hemmelighed gerne vil have, du skal gøre. Hvis hun fifler lige lovlig meget med udringningen eller buksekanten, er det fordi, hun gerne vil vise dig noget…

SEX I DAG?

Top 10 bedste gratis datingsider i Danmark

Hun sværmer
Hvis hun konstant er i nærheden uden at prøve at skjule det, så inviterer hun til, at du tager kontakt. Måske søger hun øjenkontakt eller skaber opmærksomhed for at fange din interesse. Du skal ikke lade dig skræmme af, at hun er sammen med veninderne. Det betyder ikke nødvendigvis, at hun er ’til stede’ i flokken.

Hun efterligner dig
Det er en ubevidst reaktion at efterligne dem, vi er interesseret i. Hun kan fx gøre det samme med hænderne, som du gør, eller bruge de samme udtryk som dig, når I taler. Hvis hun efterligner dine bevægelser på et dansegulv, ser det rigtig lyst ud.

Hun fugter læberne
Det er et lovende tegn, hvis hun forsøger at henlede opmærksomhed på sin mund, mens I snakker. Når hun fugter læberne, signalerer hun, at hendes underbevidsthed fantaserer om hede kys. Hun kan også gøre det at lede dine tanker hen på, hvad hun kan med læberne – der er trods alt tale om en erogen zone.

Hun holder øjenkontakt
Hvis hun er interesseret, så holder hun øjenkontakt med dig i mere end et sekund. Ved at fastholde øjenkontakten over længere tid, viser hun dig, at hun har selvtillid. Kigger hun væk og søger tilbage til dine øjne, er hun helt sikkert interesseret, men er enten genert eller spiller kostbar.

Hun smiler
Viser hun tænder – på den gode måde, altså – kan du rolig gå over og tale med hende. Husk at smile tilbage. Lad hende fjerne blikket først. Det er vigtigt, at du ikke vender hovedet bort, da hun i så fald vil tro, du ikke er interesseret.

Hun rører ved dig
Rører hun ved dig, mens I snakker sammen? Hvis hun fx ligger sin hånd på din arm for at understrege en pointe, så er du på rette vej (en lussing tæller ikke i denne sammenhæng). Hendes hånd på din skulder, brystkasse eller dit lår er ensbetydende med interesse, og på den måde indbyder hun også til mere fysisk kontakt.

Forfør en du gerne vil score!

 

Kilde: ‘The Definitive Book

porno med danske piger