Tjek om du kender noget der går i swingerklub (swinger-tegn)

Tjek om du kender noget der går i swingerklub (swinger-tegn)

Swinger symboler og tegn.

Sådan spotter du om dine naboer eller venner boller med andre i swingerklubber eller til private swinger fester.

Måske ser du dine nogle af dine venner, familie, kollegaer eller naboer med et smykke eller et andet tegn, der viser de er swingers og er disponible for andre swinger som er friske på et et frækt eventyr?

Hvis du ser en ananas der vender på hovedet i dine venners hus, kan det være en invitation til at deltage i en swingers-fest. En Pink Flamingo, kan  også være et tegn på, at din nabo ønsker at bytte partner med andre.

DARE TO SHARE

Symbolisere dit swingerliv

Hvorfor skal du som swinger bære The Swing:

Bær The Swing for at gøre det nemmere for andre swingere at komme i kontakt med dig og for dig at gøre det nemmere for dig at komme i kontakt med andre ligesindede.

Hvis du er stolt af at være en swinger og identificere dig til denne livsstil , så kan du bære symbolet overalt og hvor som helst, som smykker, en tatovering, et klistermærke på din bil eller på den måde du vil vise det på. Alle kan bruge symbolet, dele det på sociale medier, på deres hjemmeside, reproducere det eller transformere det til for eksempel at skabe deres egen grafik, t-shirt slogans eller smykkekollektioner.

HVAD ER BETYDNING AF SWINGER-SYMBOLET “GYNGEN” ​(\_/)

swinger smykker

Andre swinger-symboler

1. Pink Flamingo

Den lyserøde flamingo er det mest berømte symbol på swingers. Men det er også meget brugt af ikke-swingere, så man kan aldrig være sikker på, om de pågældende virkelig er swingere.

Pink flamingoer bruges i swingerklubber over hele verden & swingere kan lide at have en slags pink flamingo i deres have som et “hemmeligt” tegn til andre swingere på, at der bor et swingerpar her eller som en invitation til en fest.

Pink Flamingo

SEX I DAG?

2. Ananas

Ananas står for velkomst og gæstfrihed, men er også blevet et symbol på swingere.

En ananas på din postkasse eller veranda er også et tegn på, at swingere bor her & en ananas på hovedet betyder, at swingere er ønsket. Hvis du går og handler, kan du have en ananas der vender på hovedet i din vogn som et hemmeligt tegn på, at du leder efter andre swingere.

swingers

3. Sort ring

At bære en sort ring på højre hånd er et tegn på at være en swinger. Og hvis du også bærer en sort ring med The Swing-symbolet indgraveret, bliver budskabet endnu tydeligere.

swinger ring sort

4. Andre symboler

Andre swingersymboler kan være pampasgræs, der vokser på grunden eller havenisser der står i forhaven hele året rundt.

Havenisse swinger med andre nisser

Hvem skabte The Swing:

The Swing blev skabt af et par swingere i Luxembourg i 2018, så swingere i Luxembourg lettere kunne finde hinanden. Siden da har symbolet spredt sig over hele verden og i swingerkredse.

Vis andre swingere at du er swinger, på den måde kan man finde nye bekendskaber ude i den virkelige verden.

På hjemmesiden https://www.symbolsofswingers.com/ – Kan man købe forskellige smykker, armbånd, flag og meget mere, der henviser til vores fantastiske swingerverden. Siden drives af et svensk swingerpar, men de sender også til Danmark.

SWINGERPARRET

Vi ser dette som en god mulighed for at sprede The Swing & andre swinger-symboler for at gøre det nemmere for alle os swingere at komme i kontakt med hinanden nemmere og skabe nye kontakter. Med venlig hilsen Sven & Sara

porno med danske piger