2 ryk og 1 aflevering

Faster smøg sig ind til mig, og min forræderiske pik gjorde straks opmærksom på sig. Hun gnubbede sit underliv mod pikken og sagde: Der er vist godt humør dernede…

Lad mig straks bekende: Jeg er 24 og en elendig elsker og får stort set altid udløsning før vi er kommet rigtig i gang. Derfor har mine forskellige forhold alle været kortvarige.

Min beretning starter, da jeg var til mine forældres sølvbryllup i det lokale forsamlingshus. Jeg havde fået min faster til bords. Hun er en frisk dejlig dame, som jeg altid har det fint med, så snakken gik som vanligt mega fint.

Straks efter middagen var der dans. Faster greb min hånd og sagde: “Hjælp din gamle faster med at få rørt lemmerne. Det trænger hun til efter al den mad og sidden stille!”

De to første danse var rigtig hurtige, men så kom en sjæler, så pulsen kunne komme ned igen. Faster smøg sig ind til mig, og min forræderiske pik gjorde straks opmærksom på sig. Hun gnubbede sit underliv mod pikken og sagde: “Der er vist godt humør dernede – det lyder lovende. Synes du vi skal gøre noget ved det?”

Jeg besluttede mig at være ærlig: “Det skal du ikke ønske dig. Jeg er kun til 2 ryk og 1 aflevering. Desværre!”

– “Åhh der er vel flere skud i magasinet!”

Vi dansede et par danse mere, og især den sidste var super hurtig.

– “Pyh, jeg trænger til at blive kølet lidt. Skal vi ikke gå en lille tur i den dejlige sommeraften?”, spurgte hun – og det gjorde vi så.

Uden for var det halvmørkt og vi blev overrasket over, at klokken var 0.30.

– “Kom vi går en tur ned ad vejen” sagde hun og tog min hånd.

Pludselig trak faster mig ind i en opgang og videre ind i en lejlighed i stueetagen.

– “Her bor jeg faktisk”.

– “Gør dig det lidt bekvemt, mens jeg henter lidt rødvin!”

Hurtigt var hun retur og stillede både to glas og en flaske på bordet. Hun gik helt tæt hen til mig og sagde: “Vi skal lige prøve at aflive de “2 ryk og 1 aflevering”! Lad os roligt og langsomt tage tøjet af hinanden!”

Vi gik stille i gang. Min pik var allerede helt stiv og nærmest sprang ud ad mine boxershorts, da faster trak dem ned.

– “Du har ret. Den er helt klar! Lad os lige få en tår rødvin.”

SEX I DAG?

Mens vi småsnakkende fik fat i rødvinen, faldt min rejsning betydeligt.

– “Se man kan snyde pikken med en lille pause. Jo flere gange den bliver snydt, jo mere intens bliver orgasmen!”

Hun stor på tæer og kyssede mig på næsen. “Tag lidt på mine bryster, men ikke hårdt endnu. Bare mærk dem og nus dem.”

Det var skønt. Pikken reagerede næsten ikke.

Faster bukkede sig ned. Roligt tog hun nosserne i den ene hånd og pikken i den anden. Pikken blev straks stor og hård. Hånden fjernede hun igen og gav pikken et kys og dernæst helt ind i munden. Tungen gav den en blid tur.

“Nu sprøjter den”, tænkte jeg, men hun rejste sig op og sagde: “Når nosserne trækker sig op, er det lige før orgasmen kommer. Nu snød vi den igen. Kom og tag en tår vin mere.”

Pikken tog igen en lille slapper! Jeg undrede mig – men klagede ikke!

– “Nu skal du slikke min kusse! Hvis pikken bliver alt for glad, så hold lige en pause med et par dybe åndedrag. Men det tror jeg nu ikke bliver aktuelt. Du skal bare kun tænke på, at gøre det rart for mig, så skal det nok gå!”

Hun satte sig helt ude på kanten af en lænestol og tog benene godt op. Jeg sad på knæ foran. Min tunge tog en tur mellem skamlæberne et par gange og endte oppe ved klitoris. Hun var meget våd, og safterne smagte vidunderligt. Langsomt gjorde jeg min tunge mere og mere hård og aggressiv. Faster stønnede af velvære! Jeg nød det. (Først bagefter gik det op for mig, at jeg slet ikke havde tænkt på min pik!)

– “Stik din tommelfinger ind i kussen – det skal være tommelfingeren.”

Det undrede mig en smule, men da først tommelfingeren var i bund, var min pegefinger lige ved hendes røvhul! Det udnyttede jeg. Fingeren pillede omkring hullet. Tungen arbejdede. Fingeren tittede lige en smule indenfor, og faster kom i et brøl og hele hendes underliv kom i faste, rytmiske kontraktioner. Fantastisk.

Det var så skønt, at jeg ikke havde lyst til at stoppe. Derfor tog jeg fat igen med fornyet styrke.

– “Nej …. jo …bliv ved” og det gjorde jeg. Efter kort tid kom hun i ny orgasme. Vi stønnede og slappede.

– “Hold da helt op hvor du bare kan! Det var så lækkert. Rødvin NU! Time out.”

– “Er du i grunden klar over, at der er gået 35 minutter siden vi startede, og pikken har holdt stand? Du har fortjent en orgasme, du aldrig har haft magen, og den skal jeg nok give dig om lidt! Sæt dig midt i sofaen – og tag dit glas med.”

Hun satte sig oven på mig og gav mig en mega krammer, mens hendes bryster bliv trykket mod mig. Hun trak sig en smule tilbage og fiskede pikken frem. Den var kommet i hopla! Roligt satte hun sig på den, så pikken forsvandt helt ind i kussen.

– “Nu skal du være mere brutal ved mine bryster – især vorterne. Du må også gerne klaske mig i røven eller tungekysse. Du skal kun tænke på at gøre det rart for mig. Jeg skal nok tænke på dig og din skønne pik!”

Vi gik i gang. Faster stønnede af velvære jo mere jeg tog fat. Hun bevægede kussen i små cirkler eller lidt frem og tilbage. Hendes ene hånd havde fat omkring mine nosser. Hvis hun kunne mærke, at nosserne trak sig op, blev der straks dømt “rødvin”.

Det gentog sig et par gange, før hun sagde: “Tag hårdt fat på mine bryster for nu kører vi!”

Kussen fik mere fart på. Op og ned. Frem og tilbage. Mine hænder havde travlt. Og pludselig fik jeg ligesom krampe i hele underlivet og den mest fantastiske orgasme rullede gennem mig. Den blev ved og ved. Og kussen blev ved og ved at suse frem og tilbage. I et halvkvalt kraftigt støn fik faster nok en orgasme!

Vi sad svedige og matte med armene om hinanden.

– “Nå vi må nok tage tøj på og gå tilbage til festen! “

På vej tilbage sagde faster: “Vi fandt forresten ikke ud af, om der er flere skud i magasinet!!! Kan du ikke komme og besøge mig et par weekender? Så opdrager vi pikken til at blive en super elskovsstang og så tester vi også, hvor mange skud, der er i den!”

Det tilbud tog jeg selvfølgelig imod! Jeg har nu været der 3 weekender, hvor vi ikke lavede andet end at spise, drikke, bolle og sove.

Fantastiske weekends. Faster er vidunderlig og har virkelig opdraget pikken! Jeg har faktisk ikke lyst til at stoppe, men faster holder på, at det er en nødvendighed!

—————-

Giv gerne en kommentar

porno med danske piger