Blindfold – Overrask din partner med bind for øjnene! (PARLEG)

Blindfold – Overrask din partner med bind for øjnene! (PARLEG)

At være blindfolded er at man ikke kan se noget.

Du kommer hjem fra arbejde og Kalder på din kæreste, men får ikke noget svar? Du kigger rundt og da du åbner døren ind til soveværelset, ligger din kæreste helt nøgen med bind for øjnene…. Hvad gør du?

Overrask din partner med bind for øjnene. Det lyder ikke af meget, men denne leg tænder de fleste og sanserne er helt skruet op, følesansen, høresansen og lugtesansen er meget følsomme og oplevelsen intens. Man må slippe alle hæmninger, mens man bare venter, føler og nyder!

Her kan både mænd og kvinder være den passive part eller den som bestemmer. tør du overgive dig til din partners magt!!!

SEX I DAG?

Det er tid til at lege… Der skal pirres med både hænder, fingre og tunge. Gå stille og roligt frem, så din partner bliver rigtig tændt! hold små pirrende pauser og hvisk evt. småfrække ord. Du kan også krydre legen med: Olie, Varm stearin, Isterninger, Fjer, Flødeskum/madvarer eller sexlegetøj.

Optimere oplevelsen med bindelege.
Blindfolded og bundet til sengen. så er man helt forsvarsløs, hvad mon der sker..?

Man kan jo bare bruge et tørklæde til at dække øjnene og snor til bindelege, men hvis man vil have den optimale oplevelse, så køb et blindfold der dækker øjnene helt og noget reb eller manchetter der ikke skarver i hænder og ben.

Se de forskellige blindfold og Find det rigtige til at binde med.

Sex & Mischief – Introsæt

porno med danske piger