6 Kvinder fortæller deres perverse voldtægtsfantasier (TABU)

6 Kvinder fortæller deres perverse voldtægtsfantasier (TABU)

SPAR MANGE PENGE

Danske kvinder indrømmer de har rape-fantasier

Mange flere kvinder, end man skulle tro tænder på tanken om, at blive taget med magt mod sin vilje.

Voldtægtsfantasier er nok den mest udbredte kinky fantasi blandt kvinder – af alle fantasier overhovedet. Den er at finde blandt høj og lav, blandt kinky og helt normale danskere i alle samfundslag. Fantasierne danskerne ønsker udlevet

66% af vi kvinder har på et eller andet tidspunkt fantaseret om at blive taget med magt af en eller flere mænd.

Forbudte tanker og fantasier. Vi har dem alle, de fantasier, som vi holder for os selv af frygt for, at selv ens nærmeste skal dømme én helt ude i skoven og klar til den lukkede, hvis man nævner dem. Måske er den slet ikke så slem, men ens egne fordomme og opdragelse gør, at man skammer sig over disse mørke kinky fantasier. Læs sexhistorier om voldtægt

Hemmelige fantasier om Rape.

Seksuelle fantasier er meget sjældent politisk korrekte og i overensstemmelse med diverse feministiske principper. En af de mere tabuiserede, men også ret udbredte er voldtægtsfantasier. Kvinders frække forestillinger om at blive tvunget til sex mod deres vilje.

Her er 6 danske kvinders kinky og perverse voldtægtsfantasier. De omhandler alt fra rå sex og bindelege til overfald og kidnapning.

Jeg kan ikke gøre noget!!!

Tina: Jeg fantaserer ofte om at blive voldtaget, og det er en fantasi, jeg vil udleve på et tidspunkt. Det tænder mig ekstremt meget at tænke på, jeg ikke kan gøre noget, og manden. Jeg ved, jeg skal udføre det med er helt med på ideen. Han har selv lavet set-up og præsenteret mig for det. Jeg er bestemt ikke flov over det, for synes, det er ret frækt!


Bryder ind og tvinger mig til beskidt sex!

Lisa: Min voldtægtsfantasi om at en mand kunne finde på at bryde ind i mit hjem eller følge efter mig på en løbetur i skoven og så bare tvinge mig til det mest brutale sex, han kunne tænke sig, og gerne skælde mig ud, fordi jeg ikke er våd, er et turn on.

SEX I DAG?

Planlagt voldtægt/frihedsberøvelse er for mig en yderst kinky fantasi, som jeg har leget med mange gange i mit hoved. Indtil videre er det kun en fantasi, som måske måske ikke bliver levet ud en dag med den rette mand. En mand, jeg stoler på vil mig det bedste og som forstår, at det er en fælles fantasi, begge er med på. Hård sex med tyve og hjemmerøver


Han taget mig hurtigt og hårdt!!

Kristine: Jeg er i forvejen glad for, når fyren tager initiativet i sengen og styrer handlingens gang, så ’voldtægt’ er vel det ultimative skridt i den retning. Jeg skammer mig på ingen måde over fantasien, og jeg kunne godt forestille mig at prøve det som rollespil engang med en kæreste, jeg stoler fuldkommen på. Jeg har veninder, der har prøvet det, og de sagde, at det var vildt frækt – netop fordi det er lidt forbudt.

Jeg bliver taget med magt og får revet mit tøj af. Herefter tvinger han mine ben spredte, så jeg ligger helt blottet, han viser ingen nåde og banker sin pik ind i mig igen og igen. Jeg får en kæmpe orgasme, selv om jeg prøver at kæmpe imod og ikke at nyde det, han gør ved mig, for han krænker mig jo, men til sidst giver jeg efter og siger, ’du må gerne få mig, ta’ mig nu hårdt, bliv nu ved!’ indtil han kommer langt oppe i mig. Han efterlader mig der, brugt og alene. Det hele tager ikke mere end fem minutter, men det er ekstrem nydelse.


Forfulgt og overfaldt på vej hjem!

Maria: Har da nogle stykker, her er den, jeg tit tænker på: Jeg er til hyggelig samvær hos en veninde. Vi er begge to ret syge efter at komme i byen og evt. score en mand. Min veninde stikker ret hurtigt af med en, så sidder jeg der i nogle timer. Flere mænd prøver at komme i kontakt med mig, men jeg synes ikke, de er noget. Undtagen én, som jeg ikke rigtig kan få øjenkontakt med ham.

Jeg forlader stedet. Efter et stykke tid føler jeg, at jeg bliver forfulgt. Hjemme lukker jeg mig ind, og i det samme skubbes ind. Inden jeg når at skrige, lægges en hånd over min mund. Han spørger, hvor soveværelset er, og jeg peger retningen. Jeg bliver lagt på sengen på maven, og mit tøj blev nærmest flået af, og jeg bliver ’udnyttet’ i flere timer. Endelig er ’mareridtet’ slut, og jeg ser, at det er ham, som jeg ikke kunne få øjenkontakt med i baren.


Tvunget gravid med smuk og stærk alfa mand!

Lotte: Jeg bliver tændt af tanken om, at en fremmed mand totalt begærer mig og tydeligt viser begæret. Jeg har haft mange fantasier, hvor en mand – smuk og lækker – trækker afsted med mig, mod min vilje og binder mig, for hvorefter, han bruger mig til sex igen og igen og fylde mig med hans store mængder sæd for, at gøre mig gravid mod min vilje.

Direkte voldtægt vil jeg ikke kalde det, da jeg selv lynhurtigt er med i akten.


Frækt at kæmpe imod og til sidst overgive sig!

Iben: Jeg har selv voldtægtsfantasien – for mig handler det om magtrelationen – det at jeg intet har at sige, intet har at bestemme, men blot skal være den, der tager imod! Jeg kan godt lide, hvis jeg prøver på at holde benene sammen, men han så bliver nødt til at tage lidt hårdere fat for at kunne komme til.

Eller når han river mig i håret, bliver jeg også utrolig tændt. Det er helt klart ham, der skal have styringen/magten, hvis det er omvendt, så sker der intet i trusserne på mig. Han skal være dominerende og gøre med mig hvad han end måtte ønske.

Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit – Sort

“Du har altid haft en voldtægtsfantasi – nu skal du opleve det”

Når en kvinde fantaserer om at blive taget med magt, handler det derfor lige så ofte om, at dette ville tvinge hende til at fralægge sig alt ansvar, glemme alt om praktiske opgaver, overblik og planlægning. Hun ville nemlig blive overrumplet af en, som havde langt mere kontrol. Prøv voldtægts-fantasi med partner eller fremmed

porno med danske piger