Sex i teltet og naturen (guide og love)

Sex i teltet og naturen (guide og love)

SPAR MANGE PENGE

Sex i telt ude i naturen er ganske lovligt.

Camping og sex udenfor i skove, parker, strande eller festivaller.

Vælg jeres “spot” med omhu, og sørg for at sikre jer mod at tilfældige forbipasserende kan spotte jer så nemt at det bliver et issue for stramtantede hundeluftere.

Der er intet, der forbyder, at du har sex i det fri. Så længe det ikke bliver opdaget af nogen, der finder det vulgært, anstødeligt eller blufærdighedskrænkende.

Er du lidt blufærdig og føler dig ikke helt klar til, at ligge et offentlig sted med bar røv, hyl og støn kan din sex-i-telt-debut forgår mere diskret i din egen baghave eller forhave.

sex i et telt ude i naturen

Sex udenfor i naturen er en af de ting, alle SKAL prøve.

Sex i teltet

Når man er godt i gang og det åndbar 40D nylonen forlængst har givet op og nu er fyldt med dug, så kan det være svært at huske, at et telt ikke er lydtæt. Er der andre i nærheden, så kan de godt høre, hvad I laver. Liggeunderlag og soveposer er heller ikke kendt som stille. Det kan derfor hurtigt udvikle sig til en lydmur af knirken.

Sex i hængekøjen

SEX I DAG?

Sex i en hængekøje, er meget bedre end det lyder. Det er sjovt og anderledes at hænge og dingle (som man siger), men man behøver jo ikke at ligge ned. Hængekøjen yder en masse muligheder for sexpositioner, så det er bare frem med fantasien.

Sex i shelteret

Et shelter er udemærket at dyrke sex i. De tre vægge yder ly for lurer og man har samtidig udsigt til naturen. Shelteret yder nogenlunde beskyttelse for div. kryb samt vind og vejr. Husk dog, at et shelter, ligesom teltet, ikke er lydisoleret.

Sex i det fri

Vi danskere er stadig ikke kedelige. Vi elsker sex i det fri og vi har selvfølgelig også et kort med gode lokationer at have sex… Vær opmærksom på, at nogle lokationer er kendte dogging steder, så hvis du tror du er alene i naturen…

Kryb

Når I endelig har fundet det rette sted, hvor I (måske) ikke bliver opdaget, så vrimler det selvfølgelig med kryb. Myrer er ikke sjove at få i bukserne, men et tæppe kan hjælpe meget. Flåt kan være blind passager på hjemturen, så husk at undersøge dig selv.

Pakkeliste til sex i naturen i Telt

– Vand/Champagne
Telt, Liggeunderlag, lampe og sovepose
– Tæppe
– Champagne og chokolade-dyppet jordbær
Kondomer
– Vådservietter/toiletpapir
– Skraldepose

Ryd op efter jer!

Husk at medbringe skrald osv. når I forlader naturen igen.

porno med danske piger