Taget i at spille pik! med vilje eller et uheld?

Taget i at spille pik! med vilje eller et uheld?

SPAR MANGE PENGE

Fyre taget på fersk gerning i onani.

En tanke alle drenge frygter – at blive opdaget midt i agten med pikken i hånden!

Hvor mange der har set en fremmed eller måske et familiemedlem onanere, intetanende om at nogle har kigget med i det skjulte vides ikke med sikkerhed, men hvis man søger rundet på nettet på diverse forummer og sociale medier findes der mange beretninger, både fra dem der har set nogle spille pik, men også fra dem der er blevet taget med bukserne nede, alt imens de var ved at give sig selv en udløsning.

SEX I DAG?

For nogle det værste der kunne ske – for andre det de tænder på.

Tanken om at blive opdaget i at spille pik af sin far eller mor vil for de fleste være max pinligt og ikke noget man vil ønske for sin værste fjende. Men hvis det nu var naboens frække kone, datter eller postdamen der “tilfældigt” kom til at se en nøgen eller spille pik, så ville det for mange være en anden sag, især for de der har en lille eller stor ekshibitionist gemt i sig.

Det skal se ud til at det hele er en pludselig opstået situation, men det er nøje planlagt og bliver optaget i det skjulte.

Se billederne og optagelserne hvor kvinder lure på fyre der spiller pik, de lader som om de ikke ved noget og at det er helt tilfældigt at kvinden har opdaget det – men det er det ikke! Fyrene har iscenesat deres egen “uheldige situation” hvor de bliver beluret på mens de spiller pik. med tilskuer på.

Læs historierne, se billederne og alle filmene.

porno med danske piger