Lær hypnose og få kvinderne til at gøre lige hvad du ønsker.

Lær hypnose og få kvinderne til at gøre lige hvad du ønsker.

SPAR MANGE PENGE

Du kan få folk til alt fra at, hoppe, fortælle hemmeligheder og gøre sjofle ting.

HYPNOSE TEST
Jeg kom til at, bede hende smide tøjet under hypnose:

Vil det sige, at du gerne vil prøve at komme under hypnose, spurgte jeg min kones veninde Gitte. Og det ville hun gerne prøve. Men du må ikke få mig til at fortælle noget, som ikke kommer andre ved, hvilket jeg lovede at lade være med, og min kone var jo også til stede.

Gitte fik den samme hypnose-smøre med, at hun blev træt og døsig. Efter få minutter var hun under hypnose, utrolig men sandt. For at være sikker på, det ikke var skuespil, nev jeg hende i armen. Da hun ikke fortrak en mine, måtte den være god nok. Gitte var nu under hypnose.

Jeg bad Gitte svare på nogle spørgsmål, hvor gammel hun var, navnene på hendes mor og far. Da jeg ikke kunne finde på flere spørgsmål, ville jeg få hende til at gøre et eller andet. Kunne ikke så godt bede Gitte om at danse ballet, eller springe over bordet. Hun skulle ikke komme til skade. Så var det jeg fik en tanke, som måske ikke ville passe Anette. Gitte du skal nu i brusebad, og du står lige ved siden af bruseren. Anette kikkede på mig, men sagde ikke noget. Gitte begyndte at smide tøjet, og var kort efter splitter nøgen. Jeg var nok lidt rød i hovedet, da jeg igen kikkede over mod Anette, som stadig ikke sagde noget. At Gitte ville smide tøjet, det havde jeg ikke regnet med. Hun stod nu som var hun ved at sæbe sig ind, et syn jeg nød — hvilket Anette også så ud til at gøre.

Efter at mit blik var låst fast på hendes veldrejede krop, med faste bryster og en mørk behåring, måtte jeg hellere stoppe legen. Jeg bad Gitte tage tøjet på igen, for nu var hun færdig med badet. Da det sidste stykke tøj var, hvor det skulle være, fik jeg hende kaldt tilbage til virkeligheden. Gitte ville vide hvad hun havde sagt og gjort. Jeg sagde, at hun fortalte, hvem hendes forældre var. Og så gav du et stripnummer, kom det fra Anette. Det håber jeg ikke er sandt — eller er det. Gitte vidste ikke, hvad hun skulle tro.

SEX I DAG?

Video med kvinde som bliver hypnotiseret og får besked på at smide tøjet

Hvad er det der hypnose for noget???

Mange har set shows, hvor personer under hypnose foretager sig besynderlige ting. Det kan få en til at tænke om der er grænser for hvad der kan ske, når man er blevet hypnotiseret i en dyb trance.

Hypnose er en tilstand, hvor bevidsthedens kritiske sans passiviseres i en mental fokusering. Det opleves naturligt ved f.x. dagdrømme, at falde i staver eller at blive opslugt (af en god bog e.l.). Under hypnose er sindet mere tilbøjeligt til at opfatte det der fokuseres på. Her kan en person til en vis grad ændre sin (underbevidste) adfærd. Tilstanden betegnes som trance.

Video med Hypnotisør der giver kvinder de bedste orgasmer

Hypnose video med sex

Når først hypnotisøren har dem i trance kan han få dem til næsten alt!

Tør du sende din kone/kæreste til hypnose? Hun skal måske have hjælp til rygestop, vægttab eller en angst/fobi… Men kommer hjem fra hypnotisøren uden trusser!!!

Du kunne også selv lære at hypnotiser, der findes både kurser og decideret hypnose uddannelser. det kunne være ganske nyttigt i hverdagen, som feks.:
– Få konen til at give en morgensutter hver dag.
– Give nabo konen et gratis “rygestop” kursus og få en prøvetur på hende.
– Få kæresten til at elske og bede om analsex.
– Sig at det at man sluger sperm, gør man taber sig.
– og…  og…

Jenna Jameson kommer i hypnose og finder frem til hendes inderste sygeste sexfantasier, som du kan se hende udleve.

porno med danske piger