Bathmate Penispumpe giver dig en større pik!

Bathmate Penispumpe giver dig en større pik!
JUÆEGAVER STORE RABATTER

Køb Bathmate Hydromax penispumpe.

Bathmate har eksisteret siden 2006 og har siden da opbygget en stor tilhængerskare blandt mænd, der søger en ikke-kirurgisk løsning til at forbedre deres penis størrelse og seksuelle ydeevne.

Bathmate er et mærke, der specialiserer sig i udvikling og produktion af penisforstørrende enheder, også kendt som penispumper. Bathmate penispumper bruger hydroterapi-teknologi, hvor et vandfyldt kammer skaber et vakuum omkring penis, som resulterer i øget blodgennemstrømning og ekspansion af penisvæv, hvilket kan føre til forstørrelse af penis i både længde og omkreds.

Avanceret vakuumteknologi, der hjælper med at forbedre mænds performance!

Bathmate tilbyder penispumper og penisforstørrere, der er udviklet til at kunne øge størrelsen på penis. Med deres fokus på kvalitet og brugervenlighed er mærket et af de mest populære i verden, og med en Xbiz Award for “Specialty Product of the Year” for mærkets Hydromax-serie, har brandet fået stor ros på den internationale scene. Med Bathmate er du sikker på at få et produkt i topkvalitet der er meget mere effektiv end standard penis-pumper.

Brug af deres produkter kan føre til øget seksuel selvtillid, forbedret erektion og bedre seksuel ydeevne.

Ønsker du længerevarende effekt anbefaler Bathmate at Hydromax anvendes ca 15 min. dagligt. Resultatet kommer overraskende hurtigt, hvilket gør Bathmate Hydromax til en af de bedstsælgende penispumper på markedet.

  • Kraftigere og fyldigere erektioner
  • Nem og sikker at anvende
  • Mere intens følelse ved onani og samleje efter brug
  • Pumper ved brug af vandtryk
  • Har sikkerhedsventil hvis trykket bliver for højt
+  Kammerat optager i skjul sin vens frække tinder-date.

Derudover fortæller brugere af Bathmate at de oplever en større følsomhed ved onani og samleje efter brug af Bathmates penispumper.

Bathmate Hydromax model 7 – 8 – 9.

Bathmate hydromax er en utrolig populær og effektiv penispumpe. Den virker ved hjælp af hydroterapi som er en teknik der skaber et vakuum omkring din penis ved hjælp af vand. Vakuummet er op til 35 % kraftigere end ved de almindelige penispumper.

Penispumpen findes i tre forskellige størrelser 7, 8, 9 og farver og i en almindelig udgave og en Xtreme-udgave. Forskellen på de to er at til Xtreme-udgaven medfølger der en slange og pumpebold hvilket nogle synes er nemmere at håndtere fordi du undgår at skulle trække hele penispumpen frem og tilbage, men blot kan trykke på pumpebolden. Hvilket er en smagssag.

FÅ EN STØRRE PIK – KØB BATHMATE HYDROMAX I DAG

Bathmate Hydromax 7 Penispumpe Bathmate Hydro Xtreme 7 Penis pumpe
Penispumpe til brug i vand – og under vand

Eftersom Bathmate Hydromax skal bruge vandtryk, er det indlysende at designe den således at den kan anvendes i badet. Og det kan den. Både i brusebadet og i karbadet.

En Bathmate Hydromax kan øge din penisstørrelse med mellem ca. 2,5 og 7,5 cm. For at få mest muligt ud af pumpen og for ikke at skabe nogen gener eller ubehag er det naturligvis vigtigt at du bruger den korrekt.

Sådan bruger du Bathmate Hydromax i badet

Hvis ikke du normalt er barberet omkring din ædlere dele, vil det være en fordel at gøre det inden du tager Bathmate Hydromax i brug så den ikke niver i hårene og så den kan komme til at sidde helt tæt ind til kroppen. Find gode råd og fif i vores guide til intimbarbering.

+  Video anmeldelser af VaginaPumpe Sexlegetøj

1. Start med at slappe af i eller under det varme vand i fem minutters tid. Det gør også dine testikler bløde så det er nemmere at sætte pumpen helt tæt på uden at de kommer i vejen.

2. Sæt bunden af pumpen ud over den bløde komfortindsats, og drej til stregen på hver del flugter.

3. Luk for pumpen så du kan fylde vand i den uden at det render ud. Det gør du ved at trykke den lille, sorte kontakt foroven på pumpen ned og skubben den enten til højre eller venstre. Når du hører et klik, er pumpen låst.

4. Fyld pumpen med varmt vand fra badekarret eller ved at holde den under de varme stråler fra bruseren.

5. Sæt din penis ind i pumpen. Drej pumpen så du kan se linealen, så kan du følge med i hvor stor effekt pumpen giver.

6. Hold pumpen i en opadgående vinkel, og sørg for at den sidder helt tæt ind mod din krop. Luk op for ventilen igen ved at skubbe den lille, sorte kontakt til den midterste position.

7. Træk pumpen frem og tilbage over din penis så der skabes et vakuum. Undgå at pumpe for kraftigt da det ikke giver bedre resultater, men i stedet kan resultere i blå mærker eller andet ubehag. Pump i stedet langsomt og jævnt. Når du pumper, pumpes der vand ud af toppen på pumpen. Din penis bliver nu suget op i penispumpens rør. Bliv ved med at pumpe til bælgen forneden på pumpen forbliver presset sammen, så har du opnået optimalt vakuum. Du kan til enhver tid lette vakuummet helt eller delvist ved at trykke ventilen nedad.

+  Sådan ser en flot pik ud (designer-pik)

8. For at opnå den bedste hårdhed af din erektion og den mest optimale blodgennemstrømning er det bedst at fjerne penispumpen efter et par minutter. Slappe lidt af. Massere din slappe penis og derefter gentage processen. Du bør maksimum gentage processen 3 gange på 15 minutter og maksimum bruge pumpen 15 minutter på en periode på 24 timer.

KØB BATHMATE HYDROMAX OG FÅ EN STØØRE PENIS