20 cm pik giver flest kvinder orgasme!

20 cm pik giver flest kvinder orgasme!

SPAR MANGE PENGE

Bedste penisstørrelse til orgasmer.

Ifølge et studie er en krabat på ca. 20 centimeter den størrelse der giver flest kvinder orgasmer.

Er du en veludrustet mand med en pik på 20 cm er du i høj kurs af kvinder der ønsker flere orgasmer, men du må ikke været meget mere eller mindre, så rammer din penis ikke det helt rigtig sted oppe i kvindens vagina.

Køb en dildo på 20 cm – den perfekte størelse til flere orgasmer!

I en undersøgelse har sitet Big One Dating spurgt 4.761 kvinder om den sidste gang, de havde sex, med to spørgsmål.

  • Hvor stor var han? 
  • Fik du en orgasme?

Den gyldne længde: Ifølge undersøgelse, så er den magiske længde ‘8 inches’, som svarer til 20,32 centimeter. 44 procent af kvinderne svarede, at denne længde var grund til at de fik en orgasme.

SEX I DAG?

KVINDERNES FARVORIT PENIS LÆNGDE

Er endnu længere pik endnu bedre?

Lang penis giver vaginal orgasme – hos nogle Jo større, jo bedre? Ikke altid. Nydelsen dalede nemlig, når længden på penis ramte ‘11 inches’ svarende til næsten 28 centimeter. Her var det kun 30 procent af kvinderne, der var rigtig glade og tilfredse efterfølgende.

I den anden ende af skalaen ser det lige sådan ud. En lille penis er lig med et lille antal opstemte kvinder. Kun 13 procent svarede, at de oplevede at få orgasme efter samleje med en mand, der havde en ‘1 inches penis’. Hvilket svarer til 2,54 centimeter.

Den rigtig teknik er vigtig

En opstemt penis på 7,6 cm betragtes som en mikropenis, men en mikropenis kan sagtens gøre godt! En fjerdedel af kvinderne fik stadig orgasme, og undersøgelsen fastslår, at selvom fyre med en 20 centimeter lang penis har den nemmeste opgave, så har alle størrelser stadig potentialet til at tilfredsstille og glæde kvinder.

“Størrelse hjælper dig, men du skal uden tvivl også vide, hvordan du skal bruge den. Der er masser af store pikke, der går til spilde derude.”

Er du mindre end 20 cm?

For fyre med mindre penisser eller fyre med kæreste, der ikke får vaginale orgasmer, er det værd at huske på, at langt størstedelen af kvinder ikke får orgasme udelukkende ved penetration, men ved klitorisorgasme.

Læs videre om orgasmetyper…

De fleste orgasmestudier fokuserer primært på orgasme opnået gennem samleje. De undersøger dog ikke forskellige typer af orgasmer og måder at opnå dem på. Hvis du vil vide mere, så tag et kig på vores guides om klitorisorgasmeg-punktsorgasmeprostataorgasme

porno med danske piger