Besøg af eksmanden

JUÆEGAVER STORE RABATTER

Det var en varm sommerdag, og solen strømmede ind gennem vinduerne i Tines hus. Hun stod i køkkenet og lavede en let frokost, mens hendes tanker vandrede. Jesper var på arbejde, og hun nød den stille stund for sig selv. Hun kunne ikke lade være med at tænke på Frederik, hendes eksmand, og den kemi, de stadig havde mellem dem. Det var noget, hun ikke helt kunne slippe, selvom hun forsøgte at fokusere på sin nuværende relation med Jesper.

Døren til huset gik pludselig op, og Frederik trådte ind med et charmerende smil. “Hej, smukke,” sagde han med en stemme, der fik hendes hjerte til at banke hurtigere. “Hvad laver du?”

“Jeg lavede frokost,” svarede Tine og forsøgte at skjule sin overraskelse over hans pludselige ankomst. “Hvad med dig?”

“Jeg havde lidt fri, så jeg tænkte, jeg ville komme forbi og se dig,” sagde han og trådte nærmere. Der var en let spænding i luften, som Tine ikke kunne ignorere. Hun kunne mærke den velkendte tiltrækning mellem dem, som altid havde været der, selv efter alle disse år.

Frederik gik ind i køkkenet og lagde en hånd på Tines ryg. “Du ser fantastisk ud,” sagde han og trak hende lidt tættere ind til sig. Tine kunne ikke undgå at føle en bølge af varme strømme gennem hendes krop. Der var noget ved ham, noget der stadig tændte en gnist i hende.

“Tak,” sagde hun med en lille smil. “Det var ikke nødvendigt.” Men hun kunne ikke skjule sit smil. Hun vendte sig om for at kigge ind i hans øjne. Der var noget dybt i hans blik, en selvsikkerhed, der fik hendes hjerte til at springe et slag over.

“Er Jesper hjemme?” spurgte Frederik, selvom han vidste svaret.

“Nej, han er på arbejde,” svarede Tine, og en del af hende følte en slags frihed ved tanken om at være alene med Frederik.

Frederik trådte endnu tættere på og så direkte ind i hendes øjne. “Jeg savner at knalde med dig, Tine. Det er svært at glemme, hvor godt det var.”

Tines hjerte bankede. Hun havde altid haft en svaghed for Frederik, og nu, hvor han stod der så tæt på hende, kunne hun ikke ignorere sin tiltrækning. “Vi har begge vores liv nu, Frederik,” sagde hun, men hendes stemme var svag. Hun kunne mærke den elektriske spænding i luften mellem dem.

“Men tænk over det,” sagde han og trådte et skridt tættere på, “hvad hvis vi kunne genoptage det, vi havde? Bare for en stund? Ingen forpligtelser.” Hans ord var som en invitation, der fyldte rummet med en intim atmosfære.

Tine tøvede. Hun vidste, at hun skulle tænke på Jesper, men tanken om Frederik, hans selvsikkerhed, hans mandepik, og den måde, han fik hende til at føle, var overvældende. Hun var fristet.

“Kom nu, Tine,” sagde Frederik og lagde en hånd under hendes hage, hvilket fik hende til at se op på ham. “Bare én gang. Jeg lover, du vil elske det.”

Tine kunne ikke finde sin stemme. Hun var blevet trukket ind i øjeblikket, og hun kunne mærke sit hjerte race, mens hendes tanker fløj mellem pligter og lyster. Hvad hvis hun gav efter? Hvad ville det betyde for hende og Jesper?

Men der var også noget uendeligt lokkende ved muligheden for at genopleve den passion, hun engang havde haft med Frederik. Det var en indbydende tanke, og hun kunne næsten ikke modstå den.

“Hvad siger du?” spurgte han blidt, mens hans øjne glimtede med en uforlignelig selvtillid.

I det øjeblik følte Tine, at hun var på randen til noget, der kunne ændre alt. Og med Jesper på arbejde, var mulighederne pludselig uendelige.

Tines hjerte bankede hurtigt, og hun kunne næsten høre det banke i ørerne, mens hun stod ansigt til ansigt med Frederik. Hans intense blik og den måde, han trak hende ind til sig på, var umulig at modstå. Hun kunne mærke, at hendes modstand svandt ind, som en skygge der forsvandt i sollyset.

“Bare én gang,” hviskede Frederik igen, og der var en dybde i hans stemme, der fik hendes krop til at reagere. Tine havde svært ved at finde de rigtige ord. Hun vidste, at det, hun var ved at gøre, kunne skabe problemer mellem hende og Jesper, men hendes krop og hjerte ønskede Frederik.

Uden at tænke mere over det tog hun en beslutning. Hun nikkede langsomt, og det fik Frederik til at smile. “Vi skal gøre dette rigtigt,” sagde han, mens han trak hende ind i et kys.

Deres læber mødtes, og Tine kunne mærke den velkendte lidenskab strømme gennem hende. Det var som om, al den tid, de havde været adskilt, forsvandt i et sekund. Hendes hænder fandt vej til hans hår, mens hun trak ham tættere, og Frederik svarede med at presse hende ind til væggen.

“Kom,” sagde han med et glimt i øjet, da han trak sig tilbage og så på hende. Han greb hendes hånd og førte hende mod soveværelset.

Da de trådte ind i rummet, blev Tine overvældet af blandede følelser. Dette var hendes og Jespers rum – et sted, hvor deres intimitet havde været. Men nu ville det blive et sted for noget helt andet.

Frederik slap hendes hånd og gik hen til sengen, hvor han satte sig på kanten. “Tine,” sagde han med en lav stemme, “du skal ikke være bange. Bare nyd det.”

+  De nye rollespil gjorde hende til en anden kinky person

Hun nikkede, selvom hendes mave var fyldt med sommerfugle. “Jeg ved det,” svarede hun, og et smil trådte frem på hendes ansigt. Hun kunne mærke sin selvsikkerhed vokse, og hun gik hen til ham.

Frederik trak hende ind til sig, og han lagde sin hånd på hendes ryg, mens han kiggede dybt ind i hendes øjne. “Du er stadig så dejlig og sexet,” sagde han, og Tine følte sig varm indeni ved hans ord.

Han kyssede hende igen, men denne gang var det dybere, mere intenst. Tine gav sig hen til øjeblikket og fandt sig selv hengiven til hans kærkomne berøring. Hendes hænder gled ned langs hans ryg, mens hun mærkede hans muskler under sin hånd.

“Læg dig ned,” beordrede Frederik blidt, mens han hjalp hende med at lægge sig tilbage på sengen. Hun gjorde, som han sagde, og kunne ikke undgå at føle en bølge af spænding, der gik igennem hende.

Frederik kom ind over hende, og hun kunne mærke varmen fra hans krop. “Er du klar?” spurgte han med et frækt smil. Tine nikkede, og hun kunne mærke hendes hjerte banke hurtigere, da han begyndte at kysse hende ned ad halsen.

Hun var fuldstændig opslugt af den måde, han fik hende til at føle. Hver berøring, hvert kys fik hende til at glemme alt omkring hende, undtagen ham. Frederik var en mand, og han vidste, hvordan man behandlede en kvinde som Tine.

“Du fortjener det bedste,” hviskede han, mens han kiggede ned på hende, og hun kunne se selvsikkerheden i hans øjne.

Tine lukkede øjnene og gav efter for sin lyst. Hun ville ikke tænke på Jesper nu; hun ville kun fokusere på det, hun havde med Frederik.

I det øjeblik var der ikke noget andet end dem. Da han langsomt fjernede hendes top, kunne hun mærke sit hjerte race, mens hans læber fandt vej til hendes krop.

Hun vidste, at hun var på randen til at krydse en grænse, men i det øjeblik føltes det som den mest naturlige ting i verden. Frederik, med sin styrke og selvsikkerhed, var netop det, hun havde længtes efter.

Som Frederik fortsatte sin rejse ned ad hendes krop, opdagede Tine den dybe tilfredsstillelse, hun havde savnet. Han var en mand med erfaring, og hun nød hver eneste berøring. I takt med at de fordybede sig i deres forbudte øjeblik, kunne hun ikke lade være med at tænke på, hvad det ville betyde for hendes forhold til Jesper.

Men for nu ville hun kun nyde, hvad der skete mellem dem. Og da Frederik endelig tog hendes krop i sin, var der ingen tvivl om, at hun havde taget det rigtige valg.

Tine lå på sengen, fordybet i det øjeblik, hun delte med Frederik. Den brændende lidenskab, de havde genoptaget, strømmede gennem hende som elektrisk stød. Hver berøring, hvert kys, satte hendes krop i brand, og hun kunne mærke, hvordan hendes krop svarede på hans bevægelser.

“Frederik,” hviskede hun, mens hun mærkede en bølge af ophidselse skylle over sig. Hun vidste, at hun var på randen til noget stort, noget, hun ikke havde følt i lang tid.

“Bare slap af,” svarede han med sin dybe, varme stemme. “Jeg vil have, at du nyder det. Det er kun dig og mig nu.”

Han lagde sig over hende, hans krop tung og tryg. Han lod sine hænder glide over hendes hud, som om han indgik en uskreven kontrakt med hendes krop. Hver berøring var som magi, og Tine følte, hvordan hendes åndedræt blev hurtigere, og hendes hjerte begyndte at banke.

Frederik bøjede sig ned og kyssede hende blidt på læberne, men snart blev det mere intenst. Tine kunne ikke holde tilbage, da han begyndte at udforske hendes krop med sin tunge. Det føltes så rigtigt, så befriende. Hun var i stand til at glemme al tvivl og blot fokusere på den kærlighed, han gav hende.

“Hvad vil du have?” spurgte han, mens han kiggede ind i hendes øjne. “Hvad kan jeg gøre for at gøre dig glad?”

“Jeg vil gerne…,” begyndte hun, men hendes stemme svandt ind, da han gik videre med sine kærkomne bevægelser. Hver gang hans læber berørte hendes hud, reagerede hendes krop med glæde og længsel. “Bare tag mig,” udbrød hun til sidst, fyldt med ønsket om at lade sig henføre.

Frederik grinede lavt, som om han var tilfreds med hendes svar. “Det er lige præcis, jeg har tænkt mig,” svarede han, og Tine kunne mærke, hvordan hendes krop svarede på hans ord.

Han greb fat om hendes hofter og placerede sig mellem hendes ben, og Tine kunne ikke holde tilbage. Hun var fyldt med forventning og hunger, og da Frederik trængte ind i hende, var det som at tænde en ild, der havde ligget slumrende. En bølge af nydelse skyllede gennem hende, og hun bøjede sig tilbage, mens hendes krop tog imod ham.

Frederik bevægede sig langsomt først, som om han ville have hende til at smage på nydelsen, før han lod sin styrke komme til udtryk. Tine lukkede øjnene og lod sig henføre af de dybe stød, der bragte hende tættere på det, hun længtes efter.

“Ja, sådan,” hviskede hun, mens hun krammede ham tættere. Hver bevægelse bragte hende nærmere og nærmere, og hun kunne mærke, at hun var ved at nå grænsen til noget helt vidunderligt.

+  Wife Swap - bytte og dele partner HOT

“Jeg vil have, at du kommer for mig,” sagde Frederik med en dominerende stemme. “Lad mig se, hvordan du nyder det.”

Hans ord sendte et stød af energi gennem hende, og hun følte, hvordan hendes krop begyndte at ryste af fornøjelse. Tine følte sig stærk, som om hun tog kontrol over sin egen orgasme. Hun mødte hans rytme, og i et sidste, vildt øjeblik, nåede hun det punkt, hun havde længtes efter.

En bølge af nydelse skyllede ind over hende, og hun råbte hans navn, mens hendes krop rystede af ekstase. “Frederik!” Det var en frigørelse, der føltes som en strøm af liv, der fyldte hele hende.

Da hun endelig faldt tilbage på sengen, kunne hun se, hvordan Frederik så på hende med et smil, der strålede af tilfredshed. “Du er fantastisk,” sagde han, og Tine kunne ikke lade være med at smile tilbage.

Hun var stadig fyldt med den efterglød, han havde givet hende. Men nu kom realiteten tilbage til hende. Hun vidste, at hun snart måtte møde konsekvenserne af det, de lige havde delt.

“Jeg må gå nu,” sagde Frederik og rejste sig fra sengen. Tine følte et stykke af sig selv falde, men der var også en styrke i hans ord. “Men jeg kommer tilbage i morgen.”

Hun kunne ikke undgå at føle sig både trist og spændt på samme tid. “Du er altid velkommen!” sagde hun, og hendes stemme var blid.

“Selvfølgelig,” svarede han med et grin. “Men husk, at du stadig har en kæreste.”

Tine nikkede, mens hun forsøgte at forstå det komplekse væv af følelser, der nu fyldte hende. Frederik bøjede sig ned og gav hende et blidt kys, og så var han væk, efterladende en tomhed i rummet, men også en følelse af forventning for det, der skulle komme.

Hun vidste, at hun nu var på en rejse, der kunne ændre alt. Hun lå tilbage i sengen, stadig fyldt med hans duft og den ekstatisk følelse fra deres møde. Spørgsmålet om, hvad der ville ske i morgen, svømmede i hendes tanker, men for nu var hun bare glad for det, hun lige havde oplevet.

Jesper kommer hjem

Jesper låste døren op og trådte ind i huset, træt efter en lang arbejdsdag. Han kunne mærke, hvordan træthedens greb om ham lettede, da han så Tine ligge på sengen. Hun så ud til at være i sin egen verden, men der var noget ved hende, som fik hans hjerte til at banke hurtigere.

“Hey,” sagde han med et smil og gik hen til sengen. “Hvad har du lavet hele dagen?”

Tine vendte sig mod ham og smilede. Hendes øjne lyste, og der var en gnist af hemmelighed, som han straks fangede. “Jeg har haft en… interessant dag,” svarede hun, hendes stemme blød og flirtende.

“Åh? Interessant, siger du?” spurgte han, mens han satte sig ned på sengekanten. Han kunne ikke lade være med at bemærke den måde, hun så på ham – som om hun vidste, at hun bar på noget, der kunne tænde ham.

“Ja,” begyndte hun, “Frederik kom forbi.” Hun så direkte ind i hans øjne, som om hun ventede på hans reaktion. Jespers mave snørede sig sammen, og en bølge af forventning skyllede over ham.

“Og…?” spurgte han, hans stemme blødte af nysgerrighed.

Tine bøjede sig lidt frem, som om hun ville dele en hemmelighed. “Vi havde en meget… intim stund sammen,” sagde hun, og hendes smil blev bredere.

Jesper kunne mærke, hvordan en gnist af ophidselse strømmede gennem ham. Han vidste, at deres arrangement var anderledes, men at høre om Tine og Frederik gjorde noget ved ham. Han kunne ikke afvise, at det tænder ham. “Hvad skete der?” spurgte han, mens han langsomt nærmede sig hende.

“Det var så intenst,” sagde hun, og hendes stemme var nu lavere, næsten hviskende. “Han vidste præcist, hvordan han skulle røre mig. Det var som om, han havde en magisk berøring.”

Jesper blev draget ind i hendes ord, og han kunne ikke lade være med at læne sig ind mod hende. “Og hvordan føltes det?” spurgte han, nysgerrigheden blussede op i ham.

“Som en eksplosiv befrielse,” svarede hun, og hendes øjne glimtede. “Og nu… nu er jeg fyldt med ham.”

I et øjeblik kunne Jesper næsten smage det, hun sagde. Tanken om Frederik og Tine sammen sendte bølger af varme gennem ham. Han bøjede sig ned og gav hende et kys. Der var noget ved hende, der var anderledes – hun smagte af Frederik, en blanding af sved og den dybe, forførende duft af mandlig musk.

Tine greb fat om hans ansigt og kyssede ham tilbage, hendes læber var bløde og varme. Jesper mærkede en brændende intensitet, da han dykkede dybere ind i kysset. Smagen af Tine og Frederik blandet sammen var elektrisk, og det tændte noget i ham, som han ikke havde forventet.

“Du smager af ham,” hviskede han mellem kys, og han kunne se, hvordan hendes ansigt blev oplyst af et glimt af tilfredshed.

“Jeg ved det,” sagde hun med et glimt i øjet. “Og det tænder mig at vide, at du også kan mærke det.”

“Det gør jeg,” svarede Jesper. “Og det tænder mig at tænke på, hvad han har gjort ved dig.”

Hun smilede fristende og trak ham nærmere. “Jeg vil gerne dele det med dig,” sagde hun blidt, som om hun indbød ham til at dykke ind i det øjeblik, de delte.

+  Sammen med en anden, for min mands skyld!

Jesper kunne mærke sin lyst vokse, mens han trådte tættere på hende. “Mere,” bad han, og han greb fat om hendes hofter, mens han så ind i hendes øjne, der lyste af nysgerrighed og lyst.

Hun tog en dyb indånding og rystede på hovedet. “Det er en del af vores arrangement,” sagde hun. “Frederik har første ret, men… jeg kan godt lide tanken om, at du også nyder det.”

Jesper smilede skævt og vidste, at han ikke ville ændre noget. “Jeg er glad for, at du deler det med mig,” sagde han, og i det øjeblik forstod han, at denne nye dynamik ikke bare var en udfordring, men også en mulighed for at udforske noget, han aldrig før havde forestillet sig.

Tine trak ham ind til sig igen, og deres kys blev mere intense, som om de begge kunne mærke den varme, der strømmede imellem dem. Jesper vidste, at deres forhold ville ændre sig, men han var klar til at følge med – for det var lige netop det, der gjorde Tine så uimodståelig.

Næste lørdag

Frederik trådte ind i huset med en selvsikkerhed, der fik luften til at vibrere. Tine og Jesper sad på sofaen, begge lidt nervøse, men også spændte på, hvad der ville ske. De vidste, at Frederik altid kom med sin egen agenda, og i dag var ingen undtagelse.

Frederik: “God eftermiddag, Tine, Jesper. Jeg håber, I har været forberedte på mit besøg.”

Tine kiggede på Jesper, der tog en dyb indånding. Han vidste, hvad der var på spil. Frederik havde en aura af autoritet, og det var klart, at han var her for at sætte reglerne.

Frederik: “Jeg har tænkt lidt over vores arrangement, og jeg tror, det er på tide, at jeg fastsætter nogle klare regler. Hvad siger I til det?”

Tine nikkede langsomt, mens hun mærkede en bølge af spænding. Jesper, den lille hanrej, kiggede op på Frederik med en blanding af respekt og nervøsitet.

Frederik: “Først og fremmest, Tine, du skal forstå, at når jeg er her, så er det mig, der bestemmer. Jesper, du skal huske, at du er her for at støtte Tine, men du er også her for at se, hvordan en rigtig mand behandler en kvinde.”

Frederik bevægede sig hen imod Tine, der sad i sofaen. Han greb hendes hage og løftede hendes ansigt, så hun måtte se ind i hans øjne.

Frederik: “Jeg vil have, at du husker, hvordan det føles at være med en mand, der har kontrol. Du skal ikke være bange for at give efter, Tine. Det er det, du ønsker, ikke?”

Tine nikkede igen, hendes hjerte bankede hurtigere. Hun kunne mærke en forbudt tiltrækning til Frederik, en drøm om at overgive sig helt til hans dominans.

Frederik: “Jesper, din opgave her er at se og lære. Du skal forstå, at jeg har magten, og du må acceptere din plads. Det er ikke let at være den lille hanrej, er det?”

Jesper bøjede hovedet. “Nej, Frederik. Jeg forstår.”

Frederik: “Godt. Nu vil jeg vise jer, hvordan man virkelig nyder et øjeblik. Tine, kom herover.”

Han gestikulerede med hånden, og Tine rejste sig op og gik hen til ham. Frederik greb hendes hånd og trak hende ind til sig.

Frederik: “Når jeg er her, skal du ikke glemme, at du er min. Jesper, observer nøje.”

Han bøjede sig ind mod Tine og kyssede hende hårdt. Tines krop svarede øjeblikkeligt, og hun kunne ikke lade være med at nyde det. Jesper stod stumt og kiggede, hans hjerte fyldt med både misundelse og en mærkelig beundring.

Frederik: “Se, hvordan Tine reagerer. Det er styrken ved en rigtig mand. Ingen tøven, ingen usikkerhed. Det er mig, der giver hende, hvad hun virkelig ønsker.”

Tine kunne mærke, hvordan hun blev svag i knæene under hans kys. Frederik trak sig tilbage og så på Jesper med et skævt smil.

Frederik: “Og nu, Jesper, vil jeg have, at du mindes, hvordan det føles at være underlegen. Når du ser mig tage Tine, skal du huske, at jeg er manden i hendes liv, og at du kun er der for at se.”

Frederik vendte tilbage til Tine og omfavnede hende, hvilket sendte bølger af lyst gennem hendes krop. Hun ønskede at give efter, at føle sig som hans ejendom.

Frederik: “I aften skal vi have det sjovt, og du vil lære, hvordan det er at være den, der bliver taget. Tine, du er min, og Jesper… du må bare se på.”

Med det lod Frederik Tine glide ind i sin favn, og det var klart, at han havde sat reglerne for denne aften. Jesper stod tilbage, acceptabel som den lille hanrej, klar til at observere, lære og indgå i denne nye dynamik, der nu herskede mellem dem.

 

Forfatter: TineOgJesper