Aarhus sexshop ældre og hurtigere end andre

Aarhus sexshop ældre og hurtigere end andre
Pernille-Louise Lenskjold, butikschef hos Tys Tys

Ikke kun den ældste sexshop – også den hurtigste!

Aarhus’s mest kendte sexshop TysTys.dk der også er Danmarks ældste med en beliggenhed midt i Aarhus. Deres fysiske butik slog dørene op for første gang i 1967.

Akut-sexlegetøj når det skal være frækt i en fart!

Shoppen med over 50 års erfaring bugner med sexlegetøj til kvinder, mænd og par, og de har nu indgået et samarbejde med Wolt, hvilket betyder, at du nu kan modtage en pizza og en vibrerende dildo på under 30 minutter.

SEX I DAG?

Idéen om en ekspresudbringning af sexlegetøj er ikke helt ny for shoppen på Paradisgade.

Det er faktisk noget, vi har tænkt over længe. Til at begynde med var planen, at vi ville køre ud med varerne selv. Men så så vi, at Wolt var begyndt at sælge varer fra butikker (og ikke kun restauranter, red.), og så tog vi kontakt til dem, siger hun.

Vi prøver at tænke anderledes og tager skridt, som andre ikke tør tage, siger Pernille-Louise Lenskjold, butikschef i Tys Tys

Butikken byder nu på et udvalg i Wolt-appen, der rummer forskellige vibratorer, kondomer, glidecreme og en julekalender. Det er butikkens 19 bestsellers, så der både er til glæder på længere sigt og til dem, der skal nydes godt af lige med det samme.

Danmarks ældste og nu også hurtigste sexshop bærer navnet Tys Tys og ligger på Paradisgade i Aarhus.
Over 50 års erfaring med sexlegetøj
Der er dildoer, latexdragter og stuepigeuniformer og meget mere på hylderne i sexshoppen Tys Tys i Aarhus.

porno med danske piger