Blowjob til anden mand på nøgenstranden

Sidste sommer, hvor vejret ellers ikke var til strand og vand, oplevede jeg, hvordan et tilfældigt møde kan udvikle sig meget liderligt og sexet.

Jeg kørte til ‘min’ strand, og vejret var med mig den dag, dejlig solskin og rigtigt lunt i vejret, jeg glædede mig til at ligge helt nøgen,  og lade solen brune min hud. Det ville blive rigtigt lækkert, at blive varmet igennem, tage en kølig dukkert, ligge sig igen, tage en smøg og nyde en kold øl.

Min strand ligger sådan, at fra parkeringspladsen er der et stykke til der, hvor de få der plejer at være der, også er nøgne. Man skal gå et stykke, hvor de mange ved stranden placerer sig, og nyder sol og vand. Jeg har vænnet mig til, at iføre mig G – strengs trusser, når jeg passerer det stykke hvor der er mange mennesker, og nyder de mange blikke,  som bliver mine faste balder tildelt, det er både frækt og liderligt.

Når jeg når min strand, smider jeg G – strengen, og går videre splitter nøden, indtil jeg finder et roligt sted, hvor jeg kan nyde min nøgenhed, også når jeg tager en dukkert i det dejlige og kølige vand.

Netop den dag, lå der et par mænd, nøgne som jeg selv og nød solens varme, og den ene kikkede op da jeg passerede ham, vendte sig halvt, så jeg kunne se en delvis stiv pik. Jeg nikkede til ham, og fortsatte et stykke hen ad stranden, og fandt en god plet, hvor jeg slog mig ned, frem med håndklædet og om på ryggen, det var rigtigt lækkert at ligge og nyde solen.

SEX I DAG?

Solen varmede også min pik, som blev lidt større, og måske også det syn jeg havde fået af den anden fyrs halvstive pik. Medens jeg lå og fantaserede om, at det måske kunne være lækkert, at røre ved fyrens pik, slikke den og måske smage hans sperm i min mund, så voksede min pik sig stiv, jeg måtte en tur i vandet, for at få den ned igen.

Da jeg var på vej i vandet, kunne jeg se, at fyren havde sat sig op, og studerede mig meget indgående, jeg lod som ingenting og hoppede i vandet, svømmede lidt rundt, og pikken bliv mindre, men ikke helt slap. Jeg kunne se, at fyren holdt godt øje med mig, og at han havde hænderne på sin stive pik.

Skulle det være, så skulle det være nu hvor jeg var vej op af vandet, stadig med lidt rejsning. Jeg gik hen til fyren, som nu havde lagt sine solbriller, han kikkede op på mig og smilte, medens han prøvede at dække sin stive pik med hænderne, hvilket ikke lykkedes. Jeg spurgte ham direkte, og uden at jeg havde tænkt over det, om jeg ikke skulle slikke hans dejlige pik, han nikkede og lod hænderne falde slapt ned, så hans dejlige stive pik stod ud i luften. Jeg puffede ham om på ryggen, så pikken pegede lige op i luften.

Min tunge gled op ad pikken, mun lukkede sig om hans svulmende pikhoved, min tunge cirklede om hovedet, jeg gled ned til hans spændte nosser, bed i dem og lod mit spyt gøre dem våde og lidt slimede. Jeg slikkede længe og dejligt på hans lækre pik, og han stønnede og vred sig, hver gang jeg ramte hans pikhoved med tunge eller læber. Jeg kunne mærke, at han var tæt på at komme, så jeg gled op til hans brystvorter, begynde at slikke og bide i dem, og han stønnede om muligt endnu mere end før.

Jeg var nu parat til at sluge hans sperm, og gled ned til pikken igen, tog den i munden og lod den glide så langt ned i halsen som muligt, det rykkede i ham og pikken bliv lidt større, og så kom han i munden på mig, en ordentlig ladning lækker lidt saltet sperm, som jeg sank hver en dråbe af. Herefter slikkede jeg nænsomt hans pik og nosser helt rene og lækre.

Han var helt slap, men takkede meget og var lidt flov, nu hvor trykket var taget af ham. Jeg spurgte ham om det var sådan han havde ønsket det, og han svarede straks ja, og spurgte han så, vil du ikke spille pik på dig selv, og sprøjte ud over mit ansigt. Nå ja, der var jo ikke noget at være flov over, nu havde jeg lige slikket pik og slugt hans sperm, så hvorfor ikke. Jeg tog min nu stive pik i hånden, og begyndte at spille den af, da jeg var klar skrævede jeg ind over hans hoved, og lod spermen ramme ham på læberne på næsen og lidt i hans åbne mund, Han slikkede det i sig, og tog med pegefingeren den øvrige sperm op, og suttede det i sig.

Der efter lå vi lidt og snakkede om, hvor dejligt det havde været for os begge, og vi enedes om at mødes igen næste dag, vi blev rigtigt gode sexvenner.

porno med danske piger