Læs danske pigers sex dagbøger (sexhistorier)

Læs danske pigers sex dagbøger (sexhistorier)

SPAR MANGE PENGE

Piger skriver om deres fantasier og sexliv.

SEXDAGBOG FRA DANSKE PIGER OG KVINDER.

De fortæller om de frækkeste, vildeste og hemmelige oplevelser de har haft gennem årene, med deres mænd, ekskærester og helt fremmede.

FRÆK OPLEVELSE I GRÆKENLAND

AF: Celine 25 ÅR.

Grækenlandsrejsen for ca 2 år siden, der var så varmt udenfor, at jeg var usikker på, om mine trusser var våde af temperaturen, eller var det bare liderligt at se på alle de dejlige mænd i shorts.

Det blev mørkt udenfor, jeg var taget ud for at købe kaffe, men opdagede jeg ingen eur havde i min tegnebog. Men jeg prøvede alligevel. Det var omkring 3:30 og bare en dejlig mand på stationen. Jeg spurgte, om jeg kan købe kaffe med mine penge, da jeg ikke har nogen eur lige nu. Han smilede og tog hånden ned til pikken og sagde nej, men hvis du viser mig din fisse på toilettet, betaler jeg dig både kaffe og boller. Vi gik på toilettet, jeg var ved at miste pusten fra kådheden … Han låste døren efter mig og satte sig på knæene, han trak sjalet op og brugte en finger til at trække mine trusser ned, jeg lukkede mine øjne og pludselig følte jeg hans tunge mellem mine fisse læber.

Gud, jeg var så liderlig ved tanken om at blive betalt for at vise min fisse, men jeg fik også hans tunge i  fisse … Kunne det blive bedre? JA til Grækenland og fantasier om fremmede!

SEX I DAG?

EN FRÆK TUR I PARKEN

AF: Debbierose 35 ÅR.

I mine vilde ungdomsår, mødtes jeg med en fyr på en date.. Det var en sommerdag jeg havde en lårkort kjole på med en g-streng under.

Som daten skred frem blev vi mere lumre og lysten til hinanden blev større og større. Vi kom gennem en park hvor vi sættes os på bænken. Han begyndte at køre sin hånd op under min kjole. Han kiggede mig dybt i øjnene og sagde, du er jo glat og våd… Skal jeg massere din fisse den trænger vist til det. Jeg spredte min ben og nød det i fulde drag, han kælede min glatte fisse, og stak en finger op i min våde kusse. Jeg fik en orgasme jeg aldrig glemmer… Det var frækt!


FUCK JEG ER LIDERLIG I DAG!

AF: Amanda 43 ÅR.

Fuck jeg blev liderlig i dag efter min tur i min spa. Det så fedt, at vide, at i kigger på mig og min krop, det tænder mig så meget.

Jeg gik lige ind i min seng og tog mine dildoer frem og forestillede mig , at blive godt knepper af en dejlig pik, og at vi sammen for en laaaaang og dejlig orgasme, og du sprøjter ud over mine bryster ?? se videoen og fortæl mig om du får en dejlig orgasme…. ?


EN HÅRD DAG PÅ JOBBET!

AF: Kitt 21 ÅR.

Forestil dig at du har haft en rigtig hård dag på arbejdet du synes din chef var lidt af en nar du er træt, sulten og du vil faktisk bare hjem i et dejligt varmt og langt bad hvor du kan stresse ud og bare glemme alt det der er på arbejdet du hopper ind i badet og du kan mærke hvordan det varme vand daler ned på din nøgne krop.

Du dagdrømmer imens du står i det dampede, varme bad du drømmer om at få suttet din pik jeg sutter pikken langsomt og blidt min tunge leger frækt med dit pik hoved jeg kigger frækt og uartig op i dine øjne og vil have mere pik i min mund du har din hånd omme på mit baghoved så du kan styre hvordan du vil have hastigheden på dit blowjob selv om jeg får vand i øjne så giver jeg mig ikk for du har fortjent et bjowjob efter sådan en lang dag  jeg vender mig om så du kan få lov til at komme ud med alt dit stress og det virker godt på dig du gir dén gas oppe i min våde, stramme fisse jeg stønner højt da jeg nyder at få din pik op i mig du holder fast i mig med dine stærke arme og jeg elsker når du tager kontrollen over mig du presser dig helt op i mig og jeg kan mærke hvor lang du er.

Jeg stønner endnu mere over at du er så vild man skulle tro der var ild i røven på dig jeg tager på mine små, faste bryster, jeg er så liderlig og det er vi begge to vi ender med at komme begge i  badet og du kommer oppe i min stramme våde fisse.

porno med danske piger