Campingpladsen

SPAR MANGE PENGE

Hurtigt får jeg pikken ud af min kones fisse, og hun når at få kjolen ned over hofterne, lige før vi møder hundelufterne rundt om hjørnet. De hilser pænt “goddag”…

Jeg sad ofte i vores fortelt til campingvognen, og kiggede lige op imellem hendes ben. Når hun lå i liggestolen, og tog sol, stod udsigten på dejlig brun blondine på 37 med stadig faste bryster og et synligt toppet venusbjerg gennem et par hvide trusser. Når hun bevægede sig rundt i deres fortelt, udførte hun sine bevægelser som en danserinde – selv hvis hun bare skulle lave kaffe. 

Hun var graciøs, smuk og dejlig. Hendes lidt længere end skulderlange lyse hår nåede lige hendes bryster, hvis hun bukkede hovedet en smule. Og når hun gjorde det, kunne man se, at hun ikke bar BH indenunder den altid løsthængende T-shirt. Brysterne ligesom krøllede sammen, og håret lagde sig ovenpå dem som på en hylde. 

Jeg lurede på hende – jeg fantaserede om hende. Jeg forestillede mig at stikke min pik og tunge helt ind i hendes fisse, og drikke al hendes saft, og jeg fik stiv pik af at tænke på hende. Ja, jeg lurede – og min kone havde opdaget det. 

“Sidder du og kigger igen?” spurgte hun mig, da hun kom ud i forteltet. Vi var blevet fastliggere på campingpladsen det år, og hende jeg kiggede på, var også fastligger sammen med sin mand. De havde 2 drenge på samme alder som vores to drenge, så de sov i telt sammen lidt længere nede af “Campingvejen”. 10 minutter efter ankomst til campingvognen så vi ikke drengene igen, før vi skulle hjem. Spisning foregik i etaper. 

“Nej, nej,” sagde jeg, og tog avisen for at skjule min falden i staver over genboens dejlige fisse. Min kone skænkede noget kaffe til sig selv og til mig, og hviskede så: “Gu´ kigger du. Din pik er jo helt stiv. Vil du have mig til at gøre noget ved den?” 

Min kone er også dejlig. Hun er også meget ligefrem, og meget liderlig. Faktisk ender jeg altid med at tænke på hende, når jeg tilfredsstiller mig selv. Jeg siger derfor med det samme ja til, at hun skal gøre noget ved min pik. 

“Så kom,” siger hun, mens hun trækker sine trusser af, og tager sine sandaler på. Jeg følger efter hende, og vi går gennem campingpladsen hånd i hånd med stiv pik og uden trusser. 

SEX I DAG?

Vi går ud i en nærliggende skov, hvor en vej fører om til en spejderhytte. Vi følger vejen, mens min kone driller mig med min liderlighed. “Din pik er stadig stiv,” siger hun, og rører mig uden på bukserne. “Vil du stikke den op i mig? Jeg kan godt lide at have din pik oppe i mig,” siger hun, og løfter op i sin røde sommerkjole. 

“Kan jeg også gøre dig liderlig?” spørger hun, mens hun fedter sin pegefinger med saft fra sin kusse. “Eller er det kun hende den blonde, som gejler dig op?” 

Som svar trækker jeg ned i shortskanten, og hiver min pik ud. Min kone vender sig om, så hun står med røven til mig, og læner sig op af et træ. Hun løfter lidt op i kjolen, og siger: “Jeg er drivvåd. Stik din pik op i mig.” Jeg adlyder hende, og står, og knepper hende i kanten af den vej, som rundt om hjørnet leder op til spejderhytten. Hun er drivvåd, og hendes kussesaft lugter dejligt og liderligt. 

Men så afbryder nogle hundelyde vores kneppen. Hurtigt får jeg pikken ud af min kones fisse, og hun når at få kjolen ned over hofterne, lige før vi møder hundelufterne rundt om hjørnet. De hilser pænt “goddag”. 

“Goddag,” hilser vi tilbage, og fortsætter lidt målløse over, at de tilsyneladende ikke har opdaget min stive pik. Hvis de havde kigget yderligere efter, havde de også opdaget vores kussevåde ben. 

“Lad os gå op til spejderhytten,” siger min kone, og vi går videre. Flere gange, inden vi når hytten, fingerknepper jeg hende, mens hun masserer min pik. 

“Jeg skal tisse,” siger min kone, da vi når til hytten. Hun går om på bagsiden af hytten, og jeg følger med. 

“Jeg ved godt, at du godt kan lide at se mig tisse,” siger hun, og stirrer mig ind i øjnene, og så løber hendes tis ned på græsset. Jeg står med min stive pik ude af shortsene, og river den af. 

“Kom herover,” siger min kone, og jeg går over til hende. “Sæt dig ned og slik min fisse,” beordrer hun, og jeg sætter mig ned og slikker hendes fisse. Hun smager lidt af urin, men det er liderligt, og jeg slikker helt vildt. Hun bliver igen våd af liderlighed, og det løber nærmest ned ad hende, mens hun stønner i små sammentrukne klynk. Det rykker i hende, og jeg mærker, at hun kommer. 

Efter den første orgasme er det muligt for hende at få 100 orgasmer i træk, så jeg fortsætter, og mærker hende gang på gang trykke sin ben sammen om mit hoved, og hører hende stønne – nu højlydt. 

“Knep mig i røven,” siger hun så endelig, og jeg dukker frem fra benene med kussesaft i hele hovedet. Jeg vender hende rundt, spytter hende i anus, og lader lige så langsomt min pik trænge op i hendes røv. Da den er forbi ringen og inde, begynder jeg langsomt at kneppe hende, og mens hun masserer sin egen fisse med sine fingre, beder hun mig om at kneppe hendes røv noget hurtigere. 

“Hurtiger. Hurtigere,” siger hun. “Knep min røv. Knep min røv. Ja knep den, stønner hun, og jeg knepper hende. Lige før, jeg kommer, trækker jeg min pik ud, og vender min kone om, og sprøjter hende i ansigtet. Hun tørrer det af med bagsiden af hånden, og smiler til mig, inden hun tager mig i munden, og slikker mig ren. 

“Jeg elsker dig,” siger hun, da vi går hjem mod campingpladsen, og jeg siger: “I lige måde.” Vi hilser på genboen med det toppede venusbjerg, inden vi sætter os ind i vores fortelt. 

Jeg kigger igen på naboens fisse, og min kone læner sig inden længe indover mig, og hvisker: “Skal jeg gøre noget for din pik?”

porno med danske piger