Sex på campingpladsen

Jeg havde taget nogle dage fri den sommer, jeg trængte til at komme væk. Det var ved at være et stykke tid siden at min kone havde forladt mig. En enlig mand midt i 40-erne – var oplevelser ved at være forbi?

Nå, jeg tog mit lille telt og bookede mig ind på den fine campingplads på Vestkysten. Det var en meget varm sommer, jeg overvejede lidt om jeg skulle gå på stranden, men blev enig med mig selv om at der var nok overfyldt, så jeg gik i stedet i campingpladsens badeland.

Der var næsten ingen mennesker herinde, så jeg satte mig ned i spabadet, som jeg så kunne have helt for mig selv. Jeg sad med lukkede øjne og slappede helt af, da jeg pludselig mærkede en hånd på mit ben, forskrækket slog jeg øjnene op og så lige op på en flot ung pige i en meget lille bikini.
”Jeg skræver lige over”, sagde hun med et stort smil. Da jeg ville trække mine ben til mig, grinede hun og sagde ”nej, nej – lad dem bare blive”.

Et eller andet inde i mig blev vækket, især da hun satte sig således at hun have et ben på hver side af mine, dog uden at røre ved mig. Jeg lukkede øjnene igen og sad lidt sådan, mens jeg tænkte på den unge pige overfor mig. Pludselig mærkede jeg bikinistof på min fod. Pigen var stille gledet længere ned og rørte nu min fod med skridtet. Jeg ville igen til at trække mig tilbage, men hun lagde en hånd på benet og blinkede til mig. Langsomt begyndte hun at bevæge underlivet mod min fod, mens jeg forskrækket kiggede rundt i badelandet for at se om der var nogen der kiggede med.

Ophidset af scenen begyndte jeg at bevæge min fod, samtidig mærkede jeg at min pik var ved at sprænge badebukserne. Jeg kunne tydelig mærke kussen gennem trusserne, samtidig kunne jeg se hendes små faste bryster være helt spændte. Pigen dirigerede nu min fod ind under trussekanten, så jeg med min storetå kunne massere tappen. Jeg kunne mærke at hun var drivvåd, mens hun sad med lukkede øjne og høj puls. Pludselig klemte hun lårene sammen og kom med et lille suk. Orgasmen tonede af og hun trak min fod lidt væk.

SEX I DAG?

Et øjeblik efter rejste hun sig, rettede lidt på bikinitrussen og skrævede så igen over mig. Idet hun gjorde det, lagde hun en hånd på mine badebukser og gav min stive pik et par klem. Så smilte hun og forlod spabadet.

Jeg sad tilbage, forpustet og meget ophidset. Langsomt fik min pik normal størrelse igen og jeg turde gå fra badet.

Næste dag drønede jeg op i badelandet igen, men hun kom ikke igen. Efter at jeg næsten havde fået klorforgiftning af at opholde mig derinde det meste af dagen, gik jeg tilbage mod mit telt, det var jo nok bare en engangsoplevelse.

Hej, der stod hun i forteltet til en stor campingvogn. Hun var iklædt et par små shorts og en lille stumpet T-shirt. Hun kunne sagtens have sagt ”Vil du se min smukke navle”.
Jeg blev nærmest draget over mod hende, hendes smil var uimodståelig. ”Ja, her bor jeg med mine forældre, men de er på arbejde og kommer først i aften….”, Var det en skjult opfordring? Uopfordret fulgte jeg med hende ind i campingvognen, da vi var helt inde, vendte hun sig rundt og gav mig et stort kys. ”Um, det var dejligt i går”, sagde hun, mens hun nærmest trak mig ned på en briks.

Nu måtte jeg vist hellere tage initiativet, så jeg begyndte at kysse hende, mens jeg lod hånden glide op under T-shirten. Hurtigt trak hun den af, og lagde sig tilbage på briksen. Jeg lod tungen glide ned af halsen og ned til den ene bryst, lille, fast og meget strittende var hendes bryster. Jeg bed lidt forsigtigt i vorten, det gav et lille gisp i hende. Mens jeg fortsatte med at lege med tungen på hendes bryster fik jeg trukket hendes shorts og trusser af. Jeg fortsatte med tungen ned over den lille mave, gled forbi kussen og ned af inderlåret for at vende tilbage til den flotte kusse, som min storetå havde leget med. Den var kun omgivet af ganske få og små hår. Jeg lod tungen ramme kussen og mærkede at hun var drivvåd. Med tungen byggede jeg hendes orgasme op og lidt efter mærkede jeg hvordan hun klemte lårene sammen om mit hoved og hele hendes krop rystede af orgasmen. Imens havde jeg fået lirket mine egne bukser af, og knap var orgasmen tonet før jeg lod min pik glide ind i kussen, det gav et gisp i hende, da jeg gled ind. Lidt efter lidt satte vi tempoet op og til sidst måtte jeg simpelthen komme, lang tids indestængt behov pumpede op i den stramme kusse.

Vi lå længe lidt tæt slynget sammen, hvorefter hun gav mig et langt tungekys, ”tak, jeg vil aldrig glemme denne sommer”, sagde hun. Det vil jeg heller ikke!

Forfatter: Peter

porno med danske piger