De fandt gemte intime billeder af partners ekskæreste – (Jaloux)

De fandt gemte intime billeder af partners ekskæreste – (Jaloux)

SPAR MANGE PENGE

Private film og fotos af eksen.

Gamle nøgenfotos af ekskærester ligger på hvem veds mobiltelefoner og harddiske. Både dine og din nye partner har måske private nøgenbilleder gemt på mobilen, en usb eller computeren af tidligere sexpartner.

Beholder han eller hun dem som et trofæ? en tid man savner eller til at onanere til mens der tænkes på sex med en eks? Kvinder gemmer trofæer fra nedlagte mænd!!! + Piger tager trofæ-selfies sammen med fyres pik

Så hans kæreste få stor pik af hendes ekskæreste

Pas på med at snage, det kan give bagslag!

Når først man har set det, kan man ikke gøre det om igen, uanset hvor meget man end måtte ønske det.

SEX I DAG?

Jeg (Mand 25) fandt nøgenbilleder/video af min kæreste (Kvinde 27) med hendes eks-kæreste på hendes telefon

Jeg er ved at konfigurere min kærestes nye Apple Watch til hende. Hun gik på toilettet, så jeg besluttede at gennemgå hendes billeder. Jeg gik straks til hendes skjulte mappe. Jeg fandt først de nøgenbilleder og videoer, vi har taget sammen, de lå sammen med en masse andre videoer/billeder af hendes ekskæreste.

Ikke kun var der videoer af, hvordan hun havde sex med ham, han havde en meget større pik end min og kunne se på en af videoerne. at hun gav ham et blowjob og slugte alt hans sperm, hvilket hun aldrig har gjort på mig – Jeg har nu fortrudt jeg kiggede!


Jeg (kvinde 33 snagede i min mands mobil og fandt til min skræk film og fotos af hans (mand 39) mange x-kærester

Min kæreste efterlod mig med sin telefon i baren, fordi han var super fuld. På et tidspunkt om natten besluttede jeg at kigge hans billeder igennem. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg har aldrig følt trangen før, og jeg troede virkelig ikke, han var mig utro eller noget. Jeg lurede bare lidt for sjov og nysgerrighed.

Det viser sig, at hans telefon er FYLDT med billeder af ikke bare 1 eks, men mange ekser og piger han har haft sex med før vi mødtes. Han har flere hundrede billeder og omkring 25 filmklip af dem nøgen, nogle der sutter hans pik, ham selv der knepper dem både i fissen og røven og alt for mange close-up billeder af alle mulig kvinders fisser. Jeg er virkelig ked af det, og jeg føler helt ærligt, at jeg er blevet forrådt.

Billeder af hans eks der spiller pik på hamDin kæreste har nok nøgenfotos af sin eks og vice versa

Ved du om din kæreste har nøgenbilleder eller videooptagelser af deres xer? eller har du selv gemt nogle minder? Selvom mange vil påstå at de har slettet alt, er der ofte en backup et eller andet sted.

porno med danske piger

Skriv et svar