Kvinder får slikket fisse mod deres vilje! (Sexsomnia)

Kvinder får slikket fisse mod deres vilje! (Sexsomnia)

SPAR MANGE PENGE

Søvnsex – et mareridt eller fræk drøm?

De onanerer, de tilfredsstiller deres partner, de har samleje – men om morgenen husker de intet.

Eksperter anslår, at cirka en procent af befolkningen har den særlige lidelse, men det vides ikke.

Forestil dig, at du vågner midt om natten og opdager, at du er i gang med seksuel aktivitet med din partner, men uden at du kan huske, at du har taget initiativ til det. Dette forvirrende og potentielt foruroligende scenarie er ikke et fantasifoster; det er snarere en faktisk søvnforstyrrelse kaldet sexsomni.

Det lyder som en lidt vild undskyldning. Men den er god nok. Sexsomnia findes og kan føre til ubevidste seksuelle overgreb.
En ekspert bakker nu op om rettens beslutning om at frikende en mand for seksuelle overgreb på to 17-årige piger. Manden blev frikendt, fordi han lider af den særlige søvnforstyrrelse sexsomnia.

Dette er ikke den første sag i Danmark, der har tidligere været retsager hvor bla. en dansk mand i 30erne har slikke en kvinde han var gode venner med mens hun lå og sov i hans gæsteværelse, i en anden sag  blev en 21-årig mand fundet skyldig i voldtægt af en kvindelig kollega i en hytte.

SEX I DAG?

Sexsomni: Har du været ude for det, eller har du selv gjort det?

* Sexsomnia eller søvnsex er en tilstand, hvor mennesker har sex, mens de sover. Det er først de senere år, man er blevet opmærksom på lidelsen.

* Lidelsen hører under den gruppe af søvnforstyrrelser, der bliver kaldt parasomnia og omfatter søvngængeri, søvnapnø, mareridt og sengevædning.

* Ifølge søvneksperter er der stadig meget lidt kendskab til lidelsen, der dog ses hos et stigende antal mennesker.

* Lidelsen kan forværres, hvis man er stresset, hvis man drukket alkohol eller har taget stoffer og kan i sjældne tilfælde ende i alvorlige forbrydelser som voldtægt.

* Sexsomnia opstår sandsynligvis under “den dybe søvn”, hvor den tænkende og opmærksomme del af hjernen er slukket, men ikke den del af hjernen, der er ansvarlig for basisbehov som sex.

* Det er en instinktiv handling, folk er ikke ved bevidsthed, mens handling står på.

DANSKE SARAH VÅGNER LIDERLIGT OP

 

porno med danske piger