Forførte den nye nabo!

SPAR MANGE PENGE

Hun var lige flyttet ind overfor, hun havde lagt mærke til ham, han rendte altid ude i den garage. Gad vide hvad han gik og lavede. Hun synes han så ret godt ud han havde nogle gode kraftige hænder, og hans krop var lækker, og han så vildt sexet ud i den kedeldragt. Hun besluttede sig for at hun ville forføre ham.

Hun gik i bad og barberede fissen det tændte hende at hun sad der og barberede den for en vildt fremmedes skyld. Hun gik ind i skabet og fandt hendes sorte lak støvler med høj hæl tog dem på, stod og betragtede sig selv i spejlet hun så faktisk ret lækker ud når hun sådan for et kort øjeblik glemte alt om selvkritik, hun tog sin lange sorte læderjakke ud af skabet og tog den på. Nu kunne man ikke se at hun var nøgen inden under.

SEX I DAG?

Hun satte sig ved vinduet og kiggede efter om han var i garagen, hun var heldig der gik ikke mange minutter inden han kom gående ind i garagen med sin kedeldragt. ”hmmm hvor var han lækker” tænkte hun inden hun gik ud af huset og over mod garagen. Døren stod åben hun bankede på og kig ind han sad og rodede med en motorcykel. ”Mmmmm” hun blev helt våd af at se ham sidde der og rode med den store maskine. ”hej, jeg er lige flyttet ind overfor” sagde hun lidt nervøst og knappede den øverste knap op. ”Jamen pænt goddag og velkommen til kvarteret” sagde han og rejste sig op. ”tak skal du have’” sagde hun og knappede endnu 2 knapper op nu kunne man lige se lidt af hendes flotte bryster ”jeg tænkte på om du ikke kunne hjælpe mig” sagde hun med et glimt i øjet og med et forførisk smil på læben og gik et skridt tættere på ham, han blev helt forvirret og vidste ikke hvor han skulle kigge hen han kunne ikke stoppe med at kigge på hendes fyldige barm men han var også betaget af hendes glødende øjne og det smil det kunne betyde hvad som helst. ”øh, bøh, øh… tjo jo det vi-ville da ikke være utænkeligt men med hvad dog?” fik han fremstammet. Hun knappede nu endnu 2 knapper op så man nu helt frit kunne se hendes flotte bryster. ”Jo ser du jeg ville gerne have tjekket olien, hvis du forstår?” sagde hun og blinkede.

Hun lænede sig ind over og kyssede ham. De to tunger mødtes i en hed om favnelse, imens hans tunge legede frækt med hendes knappede han resten af knapperne op, tog fat med et hårdt greb om hendes ene balde og kærtegnede hendes bryst blidt med den anden. Hun flåede nærmest hans kedeldragt af ”wow” hun blev chokkeret han var nøgen inden under… Han kyssede hende blidt på halsen tog greb om hendes balder og løftede hende op på bordet… ”wow han var stærk” Han forsatte ned over brystet slikkede forsigtigt og drilsygt på hendes brystvorter ”hmmm det føltes godt, når hans tunge kørte hurtigt hen over dem” hun fataserede allerede om den tunge omkring hendes klitoris.

Han forsatte tungens listige leg ned over maven på hende og videre ned imellem lårene på hende, hun gav et lille suk da hans tunge kørte ned imellem hendes læber. Han fandt hurtig hendes klitoris og begyndte at massere den med tungen hurtigere og hurtigere. Hun var nødt til at ligge sig ned på bordet, hun begyndte at stønne hun forsvandt helt væk, hendes vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere og alle muskler i hendes krop spændtes, hun gav et lille hvin fra sig og hun faldt helt sammen ”Åh lad mig mærke dit store lem oppe i mig” nærmest stønnede hun. Han rejste sig op og hun kunne mærke hans lem presse på hendes læber, det gled langsomt op i hendes skede, det var skønt at mærke varmen fra hans store lem fylde hele hendes skede, hun gav et lille støn fra sig, han begyndte at bevæge sig hurtigere og hurtigere ind og ud af hendes stramme skede, i takt med han bevægede sig hurtigere skreg hun højere.

Hans pik ramte bare alle de rigtige stede når den bankede ind og ud hun nød hvert et sekund, de var begge vildt ophidsede og det varede ikke længe inden de kom sammen i en kæmpe orgasme, han trak sig langsomt ud og lagde sig op på bordet og kyssede hende. Der lå de så og nussede, kyssede og kælede på bordet.

porno med danske piger