Vores lille druk-hygge aften

SPAR MANGE PENGE

Du gav mig et nap i røven da jeg rejste mig, og kiggede på mig med det frækkeste blik. Mens jeg stod og hældte drinks op, begyndte du at tage dig selv på brysterne og mellem benene…

Dagen var endelig oprandt. Dagen hvor vi skulle have vores lille druk-hygge aften. Vi havde begge glædet os i lang tid, og det var lykkes for os at finde en weekend vi kunne være sammen i. Mine forældre var taget på camping så vi havde huset for os selv. Hele huset.

Du kom ind med toget, og jeg stod på stationen for at tage imod dig. Vi var begge glade for at ses, så der røg et par kram ind inden vi gik ned til mig.

SEX I DAG?

Jeg gav dig en hurtig rundvisning i huset, inden vi satte os i sofaen inde på mit værelse, og gik i gang med at snakke. Vi sad begge og betragtede hinanden, mens vi prøvede at føre en nogenlunde sober samtale, men der gik ikke lang tid før snakken røg hen på sex. Kunne mærke på mig selv hvordan jeg blev halv tændt, samme gjorde du, for du sad nervøst og gned dig på lårene.

For at lave noget andet gik vi gang med at spille lidt playstation, selvom det var svært at koncentrere sig om det, når vi begge sad med tanker om hvad der kunne ske i løbet af aftenen. Vi spillede en times tid, også kunne vi ikke længere holde os tilbage. Jeg tog armene rundt om dig og kyssede dig på munden, du gengældte med et vådt tungekys, og begyndte at nusse mig i nakken. Midt i vores kysseri, lod jeg min hånd glide ned på dit bryst, og masserede det lidt, du gav nogle små støn fra dig, og begyndte at kysse mig mere intenst.
Kysseriet gjorde os begge halv liderlige, men aftenen var jo lige startede, så ingen grund til at forhaste det.
Jeg slap dig og gik over til kommoden og miksede en drink op til dig, for det var jo planen at vi også skulle være lidt fulde.
Du gav mig et nap i røven da jeg rejste mig fra sofaen, og kiggede på mig med det frækkeste blik. Mens jeg stod og hældte op, begyndte du at nusse dig selv på brysterne og mellem benene, blot for at drille mig. Jeg prøvede så vidt så muligt at koncentrere mig om at hælde op, mens du bare lå der.
Du stoppede da jeg satte mig igen med glassene, og vi begyndte at drikke, mens vi forsatte vores samtale, igen om sex og forskellige oplevelser vi havde have haft. Som tiden gik frem blev samtalen frækkere, og vi begyndte at blive fulde. Jeg spurgte dig om du var frisk på den bodytequila som vi så længe havde snakket om, du gav klart udtryk for at det var du og knappede din bluse op. Jeg nød synet mens jeg hentede tequilaen, citronerne og saltet. Da jeg kom tilbage, var du iført bukser og en sort bh, du sad på min stol og smilede. Jeg hældte lidt tequila op og satte det på bordet, stak et stykke citron i munden på dig, du havde gjort dit bryst lidt vådt så saltet kunne sidde fast. Dine hænder havde du med taget bag om ryggen, og taget nogle plyshåndjern på så, du ikke kunne gøre modstand under seancen.

Jeg drak glasset og gik straks i gang med at slikke saltet af dit bryst, slikkede meget grundigt og masserede dit bryst samtidigt. Jeg fortsatte op til din mund og fik fat i citron stykket, spiste citronstykket og fjernede skallen, fortsatte med at kysse dig hedt, jeg fortsatte med at kysse på din hals, mens du bare sad og nød det, og kom med små støn fra dig. Jeg gik ned til dine bryster, fik pillet din bh af, og slikkede blidt på dine brystvorter… du bad mig om at stoppe da det var ved at blive for meget for dig. Du spurgte om det ikke var din tur nu. Vi byttede plads, og du pillede min trøje af mig og kyssede mig blidt på brystet inden du låste mine hænder om på ryggen med håndjernene. Du fugtede mit bryst og gned lidt salt ud. Du satte dig overskrævs på mig og drak tequilaen og slikkede intenst saltet fra mit bryst og var meget grundigt med at slikke mig ren og fortsatte og til min mund og tog citronen ud. Du kyssede mig vådt, tog hænderne bag om nakken på mig og pressede dit hoved mod mit. . Vi var ikke så meget beruset, liderligheden havde druknet det.

Du gjorde ligesom jeg havde gjort, med at kysse på halsen, brystet, men du stoppede ikke, fortsatte blot længere ned til min navle. Du kiggede frækt op på mig da du knappede mine bukser op og hev dem af mig.

Min rimelig stive pik bulede meget ud i underbukserne, og du gned let på den, og pillede underbukserne af mig. Du tog fat om min pik med hånden og begyndte langsomt at spille og gnide på den. Jeg stønnede lydt, men du kyssede mig frækt en enkel gang og satte dig ned på knæ foran mig. Du trak forhuden tilbage og mit pikhoved var helt vådt. Du omsluttede hovedet med dine bløde læber, og det sortnede for mine øjne. Du begyndte blidt at sutte og slikke min pik, mens du gned på den med hånden. Jeg vred og stønnede mens du mere og mere intenst suttede pik, når du kunne mærke det var ved at blive for meget, gik du blot væk kyssede mig på maven og fortsatte med at sutte og spille. Det var enormt dejligt..du slikkede rundt om pikhovedet med tungen, og legede med det. Engang imellem, fjernede du hovedet og slikkede op og ned langs min pik, for blot at tage den i munden igen og sutte og slikke videre, det gentog du et par gange. Du løftede hovedet og brugte kun tungen til at slikke omkring mit pikhoved, og pressede tungen blidt i ned i revnen.
Jeg begyndte at stønne mere og mere, og du vidste at jeg var tæt på. Du suttede blot mere og mere til, du kunne mærke hvordan min pik voksede i størrelse, du flyttede munden op til hovedet og jeg kom så fuglene sang, jeg sprøjtede al min varme sæd ind i munden på dig, og du slugte det hele, trods mængden..

Jeg sad komplet udmattet, helt væk, du sad og slikkede min pik ren, grundigt, slikkede du igen op og ned af den, da det stadig løb fra den, du gav den et par kys og kyssede dig vej op til min mund og kyssede mig.. jeg var så småt ved at komme til hægterne igen. Du pillede håndjernene af mig, og jeg førte mine hænder op til dine bryster, og masserede dem. Du satte dig atter overskrævs på mig så jeg kunne sutte på dine brystvorter. Du havde lige inden smidt dine bukser og var kun i g-streng. Du gned dig rigtig op af mig, da det jeg gjorde tændte dig helt op til skyerne. Jeg tog dig om røven, krammede den og maste dig ind til mig. Der var så småt ved at komme liv i min pik igen, dette kunne du mærke, da din fisse var lige ud for. Du gned lidt mere op ad mig, så du kunne mærke den presse imod dine trusser, jeg reagerede ved at bide let i dine brystvorter, hvilke resulterede i at du virkelig gned dit underliv mod mit. Min pik voksede i takt med at du gned dig og pressede godt op imod din fisse. Dine trusser næsten gennemblødte af safter som løb fra den..
Du gned sig så din kilt fik massage af min pik. Du stønnede højere og højere, og gned vildere og vildere da jeg stoppede med at sutte dine brystvorter, og skubbede dig ned af mig.. Jeg kiggede frækt på dig og spurgte om vi ikke skulle gå ud i badet og fortsætte. Du nikkede, jeg kyssede dig, fortsatte ned af halsen, brystet, maven, ned til dine trusser, pillede dem af dig, og gav din våde fisse et blidt kys. Jeg kom op igen tog dig om røven og pressede dig imod mig. Min pik gned sig op af din fisse og du gav et lille støn fra dig.. Jeg tog dig i hånden og førte dig ud på toilettet, ind i badet, og tændte for vandet.

porno med danske piger